in , , , ,

Εάν τα Εσώρουχά σας Έχουν Αυτά τα Σημάδια, Πετάξτε τα Αμέσως

Εάν τα Εσώρουχά σας Έχουν Αυτά τα Σημάδια, Πετάξτε τα Αμέσως
Εάν τα Εσώρουχά σας Έχουν Αυτά τα Σημάδια, Πετάξτε τα Αμέσως

Τα εσώρουχα είναι σχεδόν απαρατήρητα καθώς φοριούνται εσωτερικά, επομένως, οι άνθρωποι μπορεί να μην τους δίνουν σημασία όπως στα ρούχα τους. Εάν δεν είστε ακόμα σίγουροι πότε να πετάξετε τα εσώρουχά σας, τότε πρέπει να ξεχωρίζετε αυτά τα σημάδια. Πώς να Πλύνετε και να Αποστειρώσετε τα Εσώρουχα με Μαγειρική Σόδα και Ξύδι

Εάν τα Εσώρουχά σας Έχουν Αυτά τα Σημάδια, Πετάξτε τα Αμέσως

Όταν αρχίζουν να έχουν διαφορετικά σχήματα

Εάν τα εσώρουχά σας αρχίζουν να έχουν διαφορετικά σχήματα, τότε είναι σημάδι ότι πρέπει να πεταχτούν. Θα μπορούσε να είναι το καπ του σουτιέν ή το καλσόν σας.

Οσμή

Εάν το εσώρουχό σας εξακολουθεί να βρωμάει αφού το πλύνετε, τότε κανείς δεν πρέπει να σας υπενθυμίσει να το πετάξετε. Η οσμή μπορεί να προέρχεται κυρίως από την παρουσία μικροοργανισμών και αυτό είναι χαρακτηριστικό της κακής υγιεινής.

Φρικτές γραμμές εσωρούχων

Παρόλο που υπάρχουν τρόποι να απαλλαγείτε από τις γραμμές του εσωρούχου, υπάρχουν εσώρουχα που πάντα δημιουργούν φρικτές γραμμές. Ήρθε η ώρα να τα καταργήσετε.

Δείτε ακόμη 8 Λάθη στα Εσώρουχα από τα Οποία Δεν Γλιτώνουν Ούτε οι Διασημότητες

Μικρό μέγεθος

Τα εσώρουχα μικρού μεγέθους μπορεί να ερεθίσουν το δέρμα. Όταν φοριέται για πολύ, το ύφασμα συρρικνώνεται, καθιστώντας το μικρότερο σε μέγεθος. Για σουτιέν, η ζώνη μπορεί να αρχίσει να βρίσκεται οριζόντια.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Λεκέδες που δεν πλένονται

Όταν τα εσώρουχά σας έχουν λεκέδες που έχουν μείνει τόσο πολύ και δεν πλένονται, είναι σημάδι ότι πρέπει να τα πετάξετε.

Έχουν χάσει το αρχικό τους χρώμα

Με την πάροδο του χρόνου, τα εσώρουχα τείνουν να χάνουν το αρχικό τους χρώμα, αυτό μπορεί να οφείλεται σε ορισμένους παράγοντες όπως συχνό πλύσιμο, εφίδρωση, χρήση σκληρών απορρυπαντικών ή λεκέδες που είναι δύσκολο να αφαιρεθούν.

Υπάρχει ένα σκίσιμο

Όταν φοράτε ελαφριά ρούχα, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα οι άνθρωποι να μπορούν να δουν τα εσώρουχά σας και εσείς δεν θέλετε να δουν ένα σκίσιμο; Τα σκισμένα εσώρουχα πρέπει να αντικατασταθούν ή να ραφτούν αν μπορείτε.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης 9 Κόλπα για Εσώρουχα που οι Γυναίκες Πραγματικά Θα Εκτιμήσουν

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πώς να Καλλιεργήσετε Ξανά το Μπρόκολο από το Κοτσάνι του

Πώς να Καλλιεργήσετε Ξανά το Μπρόκολο από το Κοτσάνι του

Για Ουλές, Ρυτίδες ή Κηλίδες στο Δέρμα σας τρίψτε Αυτή την σπιτική κρέμα

Για Ουλές, Ρυτίδες ή Κηλίδες στο Δέρμα σας τρίψτε Αυτή την σπιτική κρέμα