in , ,

Απαλά και Τέλεια Πόδια με Μόνο 2 Συστατικά που Έχετε Ήδη στο Σπίτι σας

Απαλά και Τέλεια Πόδια με Μόνο 2 Συστατικά που Έχετε Ήδη στο Σπίτι σας
Απαλά και Τέλεια Πόδια με Μόνο 2 Συστατικά που Έχετε Ήδη στο Σπίτι σας

Πολύ συχνά τείνουμε να παραμελούμε τη φροντίδα ενός πολύ σημαντικού σημείου του σώματος: των ποδιών. Με μόνο 2 φυσικά συστατικά μπορείτε να έχετε απαλά, περιποιημένα και ενυδατωμένα πόδια. Πώς να Απαλλαγείτε από τα Νύχια που Μπαίνουν στα Δάχτυλα των Ποδιών

Απαλά και Τέλεια Πόδια με Μόνο 2 Συστατικά που Έχετε Ήδη στο Σπίτι σας!

Θα χρειαστείτε:

αιθέριο έλαιο λεμονιού
χοντρό αλάτι
ελαιόλαδο
κάλτσες

Γεμίστε μια λεκάνη με νερό και ρίξτε μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο σε αυτήν. Αφήστε τα πόδια σας να μουλιάσουν για 20 λεπτά. Στεγνώστε τα, ρίξτε μέσα το αλάτι στις κάλτσες, φορέστε τις και αφήστε να δράσει για άλλα 10 λεπτά. Βγάλτε τις κάλτσες, μουλιάστε τα πόδια σας σε κρύο νερό για 5 λεπτά, κάντε τους μασάζ με ελαιόλαδο και ξεπλύνετε.

Αλάτι: τα φυσικά άλατα όπως το θαλασσινό αλάτι είναι πλούσια σε μέταλλα όπως το κάλιο, το μαγνήσιο και το ασβέστιο και μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της φλεγμονής, να φωτίσουν και ακόμη και να τονώσουν το δέρμα.

Ελαιόλαδο: Το ελαιόλαδο έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, προστατεύει από τη βλαβερή δράση των ελεύθερων ριζών και προλαμβάνει τις επιπτώσεις της γήρανσης.

Δείτε ακόμη 10 Λάθη Παπουτσιών που Κάνουν τα Πόδια μας να Υποφέρουν

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Άλλες φυσικές θεραπείες για τέλεια πόδια

Το βράδυ πριν πάτε για ύπνο, μουλιάστε τα πόδια σας σε σαπουνόνερο. Αφού τα πλύνετε και τα στεγνώσετε, κάντε μασάζ με το φυτικό λάδι της επιλογής σας ώστε να εισχωρήσει καλά στο δέρμα. Τέλος, φορέστε βαμβακερές κάλτσες όλη τη νύχτα.

Ένα ωραίο ποδόλουτρο θα είναι εξαιρετικό για να επαναφέρετε μια ευχάριστη κατάσταση χαλάρωσης και ευεξίας στα πόδια σας. Ρίξτε λίγο ζεστό νερό σε μια λεκάνη, προσθέστε 2 ή 3 κουταλιές της σούπας διττανθρακικό ή άμυλο ρυζιού και 4 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας.

Ένα άλλο κόλπο για τέλεια πόδια είναι να ετοιμάσετε μια μαλακτική κομπρέσα μπανάνας. Ξεφλουδίστε την, θρυμματίστε την και απλώστε την. Τυλίξτε τα πόδια σε μεμβράνη και αφήστε για 10 λεπτά. Ξεπλύνετε και εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Τα Οφέλη που Προσφέρει το Ποδόλουτρο με Listerine

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Γιατί Πρέπει να Βάζετε το Αλεύρι στην Κατάψυξη

Γιατί Πρέπει να Βάζετε το Αλεύρι στην Κατάψυξη

Τροφές που προκαλούν Ρυτίδες στο Δέρμα

Τροφές που προκαλούν Ρυτίδες στο Δέρμα