in , , , ,

4 Αίτιες που Κάνουν τις Γυναίκες να Χάνουν τα Μαλλιά τους πιο Γρήγορα

4 Αίτιες που Κάνουν τις Γυναίκες να Χάνουν τα Μαλλιά τους πιο Γρήγορα
4 Αίτιες που Κάνουν τις Γυναίκες να Χάνουν τα Μαλλιά τους πιο Γρήγορα

Η απώλεια μαλλιών είναι κοινή για τις γυναίκες. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες μπορεί να εμφανίσουν τριχόπτωση. Οτιδήποτε από ιατρικές παθήσεις έως ορμονικές αλλαγές έως στρες μπορεί να είναι ο ένοχος. Δεν είναι πάντα εύκολο να εντοπίσετε τι προκαλεί τριχόπτωση, αλλά αυτές είναι 4 κοινές αιτίες και τι μπορείτε να κάνετε. Χάνεις τα μαλλιά σου; Πείτε Αντίο στην Τριχόπτωση με 1 Σπιτικό Συστατικό

4 Αίτιες που Κάνουν τις Γυναίκες να Χάνουν τα Μαλλιά τους πιο Γρήγορα

Ξηρό σαμπουάν

Οι γυναίκες χρησιμοποιούν ξηρό σαμπουάν μεταξύ των λουσιμάτων για να έχουν τα μαλλιά τους φρέσκα και καθαρά. Ωστόσο, το υπερβολικό ξηρό σαμπουάν μπορεί να φράξει τους πόρους με αποτέλεσμα ερεθισμό του τριχωτού της κεφαλής, πληγές και φαλακρά μπαλώματα.

Βασικά, εάν χρησιμοποιείτε πάρα πολύ ξηρό σαμπουάν, θα έχετε προβλήματα. Χρησιμοποιήστε το με μέτρο και φροντίστε να λούζετε τα μαλλιά σας σε τακτική βάση.

Δείτε ακόμη Προσθέστε Αυτό το Λάδι στο Σαμπουάν σας και Αποφύγετε την Τριχόπτωση ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Αντισυλληπτικά χάπια

Τα αντισυλληπτικά χάπια έχουν σχεδιαστεί για να καταστέλλουν την ωορρηξία χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό προγεστίνης και οιστρογόνων. Εάν τα αντισυλληπτικά χάπια σας κάνουν να χάσετε τα μαλλιά σας, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μη ορμονικές μεθόδους αντισύλληψης.

Δίαιτα

Ίσως η δίαιτα να σας βοηθά να χάσετε βάρος, αλλά λεπταίνει επίσης τα μαλλιά σας. Η τριχόπτωση είναι συχνά αποτέλεσμα διατροφικής ανεπάρκειας. Η έλλειψη πρωτεΐνης, βιταμίνης Α, βιταμίνης Β, βιοτίνης, βιταμίνης C, σιδήρου και ασβεστίου αναφέρονται ως βιταμίνες και μέταλλα που είναι απαραίτητα για υγιή μαλλιά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Εάν πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που τρώτε, θυμηθείτε να κάνετε δίαιτα με μέτρο. Η ακραία δίαιτα είναι ανθυγιεινή και αναποτελεσματική. Η τακτική άσκηση και μια ισορροπημένη διατροφή –γεμάτη με τις απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα– είναι η καλύτερη λύση.

Συσκευές υψηλής θερμότητας

Μην λειτουργείτε το πιστολάκι μαλλιών, το σίδερο για μπούκλες ή την ισιωτική σας σε υψηλή θερμοκρασία. Η έντονη θερμότητα μπορεί να βλάψει σοβαρά τα μαλλιά σας διασπώντας τους δεσμούς υδρογόνου της ίνας της τρίχας. Αποφύγετε τη χρήση τους περισσότερο από 2 ή 3 φορές την εβδομάδα.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Απώλεια Μαλλιών Αντιμετώπιση: 8 Φυσικές Θεραπείες που Αντιμετωπίζουν την Τριχόπτωση Αποτελεσματικά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

φυτά εσωτερικού χώρου,σκόνη,αιωρούμενα σωματίδια,συμβουλές για το σπίτι,χρήσιμα,

9 Φυτά Εσωτερικού Χώρου που Μειώνουν τη Σκόνη και τα Αιωρούμενα Σωματίδια

Ποια Πράγματα στην Κουζίνα σας Πρέπει να Πετάξετε Οπωσδήποτε

Ποια Πράγματα στην Κουζίνα σας Πρέπει να Πετάξετε Οπωσδήποτε