in , ,

Το Κόλπο για να Ζεστάνετε το Σπίτι σας και να Εξοικονομήσετε 30% στο Κόστος Ενέργειας Ταυτόχρονα

καλοριφέρ,θερμοανακλαστικά πάνελ καλοριφέρ,ανακλαστήρες θερμότητας καλοριφερ,κόστος ενέργειας,εξοικονόμηση χρημάτων,κόλπα,συμβουλές,χρήσιμα,
Το Κόλπο για να Ζεστάνετε το Σπίτι σας και να Εξοικονομήσετε 30% στο Κόστος Ενέργειας Ταυτόχρονα

Τα θερμοανακλαστικά πάνελ καλοριφέρ είναι ειδικά μονωτικά φύλλα αλουμινίου που, όταν τοποθετούνται πίσω από καλοριφέρ, επιτρέπουν σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Αυτή η θερμομόνωση αποτρέπει την απώλεια θερμότητας εντός του τοίχου σε επαφή με τα καλοριφέρ και την ανακλά μέσα στο σπίτι. Μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 30% στους λογαριασμούς σας.

Το Κόλπο για να Ζεστάνετε το Σπίτι σας και να Εξοικονομήσετε 30% στο Κόστος Ενέργειας Ταυτόχρονα

Τα περισσότερα κτίρια είναι ήδη εξοπλισμένα με θερμομόνωση κατά τη φάση κατασκευής, αλλά τα κτίρια που κατασκευάστηκαν πριν από μερικές δεκαετίες δεν επωφελούνται από αυτό.

Πώς να μειώσετε την απώλεια θερμότητας;

Πολλοί άνθρωποι λοιπόν αναγκάζονται να μένουν σε μη μονωμένα κτίρια που δεν μπορούν ούτε να τα ανακαινίσουν ως ένοικοι ή για οικονομικούς λόγους, καθώς μια θερμομόνωση κοστίζει πολλές χιλιάδες ευρώ. Αυτό έχει ως συνέπεια τεράστιες απώλειες θερμότητας προς τα έξω, γεγονός που οδηγεί σε σημαντική αύξηση του κόστους θέρμανσης τους χειμερινούς μήνες, ιδιαίτερα τους πιο κρύους.

Εκτός από τα παράθυρα και τις πόρτες που δεν κλείνουν αεροστεγώς, η κύρια αιτία απώλειας θερμότητας είναι τα καλοριφέρ, τα οποία τοποθετούνται συχνά σε εξωτερικούς τοίχους, συνήθως κοντά ή κάτω από παράθυρα. Χάρη σε αυτή τη διάταξη, ένα μεγάλο μέρος της θερμότητας που παράγεται διαχέεται στους τοίχους και διαφεύγει προς τα έξω.

Ωστόσο, υπάρχει μια αποτελεσματική και αρκετά φθηνή λύση για αυτό το πρόβλημα: οι ανακλαστήρες θερμότητας για καλοριφερ. Είναι πάνελ από πολυαιθυλένιο (θερμοπλαστική ρητίνη με εξαιρετικές μονωτικές ιδιότητες) επικαλυμμένα με αλουμίνιο, πυρίμαχα και μη τοξικά, τοποθετημένα πίσω από τα καλοριφέρ, τα οποία εμποδίζουν τον ζεστό αέρα και δεν τον αφήνουν να εξαπλωθεί στον εξωτερικό τοίχο και ανακλούν τη θερμότητα στο εσωτερικό του σπιτιού. Λειτουργούν επίσης σε χαμηλές θερμοκρασίες και αυξάνουν τη θερμική απόδοση των καλοριφέρ σας κατά 10%.

πηγή φωτογραφίας

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 1 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY vegan μάσκες προσώπου,σπιτικές μάσκες προσώπου,φροντίδα προσώπου,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

5 Απλές και Αποτελεσματικές DIY Vegan Μάσκες Προσώπου για Κάθε Τύπο Δέρματος

Το Προϊόν που Καθαρίζει Καμένες Κατσαρόλες και Τηγάνια και Κοστίζει Λιγότερο από 1 Ευρώ

Το Προϊόν που Καθαρίζει Καμένες Κατσαρόλες και Τηγάνια και Κοστίζει Λιγότερο από 1 Ευρώ