in , , , ,

Το Μαγικό Συστατικό για Λουλούδια που ΔΕΝ Έχουν Ανθίσει για Χρόνια

Το Μαγικό Συστατικό για Λουλούδια που ΔΕΝ Έχουν Ανθίσει για Χρόνια
Το Μαγικό Συστατικό για Λουλούδια που ΔΕΝ Έχουν Ανθίσει για Χρόνια

Παλεύετε και εσείς με το πρόβλημα των λουλουδιών που δεν ανθίζουν; Με αυτό το συστατικό, τα λουλούδια θα ανθίσουν ακόμα και το χειμώνα. Ανακαλύψτε το κόλπο που χρησιμοποιούν οι ειδικοί της ανθοκομίας. Με Αυτό το Φυσικό Λίπασμα, τα Φυτά σας θα Αναπτυχθούν Δύο Φορές πιο Γρήγορα

Το Μαγικό Συστατικό για Λουλούδια που ΔΕΝ Έχουν Ανθίσει για Χρόνια

Το εξαιρετικό συστατικό για να ανθίσουν όλα τα λουλούδια

Αν θέλετε να δείτε τα λουλούδια σας να ανθίζουν οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, θα χρειαστείτε ένα προϊόν που σίγουρα θα έχετε και εσείς στο ντουλάπι της κουζίνας σας: τους πολύ γνωστούς σπόρους λιναρόσπορου. Εξαιρετικοί για να φτιάξετε υγιεινές και νόστιμες συνταγές, είναι και πανάκεια για το φυτό σας.

Δείτε ακόμη Φτιάξε σήμερα Βιολογικό Λίπασμα από Υπολείμματα Λαχανικών και Φρούτων

Θα χρειαστείτε μια μεγάλη κουταλιά σπόρους που θα καβουρδίσετε σε ένα τηγάνι για λίγα λεπτά. Είναι πλούσιοι σε άζωτο και σημαντικά ιχνοστοιχεία, καθώς και βιταμίνες Β1-Β3 και Β6.

Μετά το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ρίξετε τους λιναρόσπορους στο χώμα του φυτού σας και να τους καλύψετε με λίγο χώμα πριν ποτίσετε το λουλούδι. Θα δείτε ότι σε ελάχιστο χρόνο θα αρχίσει να αναπτύσσει νέο φύλλωμα και τελικά θα πραγματοποιηθεί και η πολυαναμενόμενη νέα ανθοφορία.

Επιπλέον, μπορείτε να φτιάξετε ένα φυσικό λίπασμα που μπορείτε να το εναλλάξετε με τους λιναρόσπορους. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ξύσμα πορτοκαλιού ή λεμονιού.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Και οι δύο φλούδες αυτών των εσπεριδοειδών είναι πλούσιες σε βιταμίνη C και ιχνοστοιχεία, καθώς και σε πτητικές ουσίες που θα βοηθήσουν το φυτό σας να αναπτυχθεί καλά.

Θα χρειαστεί να ψιλοκόψετε το ξύσμα ενός από τα δύο εσπεριδοειδή και να το ρίξετε σε ένα λίτρο νερό σε θερμοκρασία δωματίου. Αφήστε να μουλιάσουν για 6 ώρες και μετά στραγγίστε το διάλυμα. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε δημιουργήσει ένα φυσικό λίπασμα το οποίο πρέπει να ψεκάζετε στα φύλλα μία φορά κάθε 15 μέρες και με το οποίο θα ποτίζετε πάντα το χώμα μία φορά κάθε 20 μέρες. Τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε ακόμη Μην Πετάς Τις Φλούδες Της Μπανάνας: Κάντο Λίπασμα για Περισσότερα Λουλούδια Και Ανθοφορία

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Κάν' το όπως οι Σκανδιναβοί: 91 Χαλαρά και Ευάερα Σκανδιναβικά Μπάνια

Κάν’ το όπως οι Σκανδιναβοί: 91 Χαλαρά και Ευάερα Σκανδιναβικά Μπάνια

Προθερμάνση Φούρνου: Χρειάζεται πραγματικά;

Προθερμάνση Φούρνου: Χρειάζεται πραγματικά;