in ,

Πως να Καλλιεργήσετε Εύκολα Κόλιαντρο στο Σπίτι Χωρίς Χώμα

καλλιέργεια κόλιαντρου χωρίς χώμα,συμβουλές κηπουρικής,χρήσιμα,
Πως να Καλλιεργήσετε Εύκολα Κόλιαντρο στο Σπίτι Χωρίς Χώμα

Θέλετε να καλλιεργείστε κόλιαντρο στο σπίτι, αλλά δεν θέλετε ακαταστασία με χώμα; Αυτή η μέθοδος είναι απλή, καθαρή και αποτελεσματική. Καλλιέργεια Ντοματιάς από Φέτες Ντομάτας

Πως να Καλλιεργήσετε Εύκολα Κόλιαντρο στο Σπίτι Χωρίς Χώμα

Για να καλλιεργήσετε κόλιαντρο, πρέπει να αγοράσετε καλούς σπόρους. Για καλύτερη βλάστηση πρέπει να κόψετε τους σπόρους στη μέση. Μην αλέθετε τους σπόρους σε σκόνη σαν μπαχαρικό.

Γεμίστε με καθαρό φιλτραρισμένο νερό ένα δοχείο όπου θα χωράει το σουρωτήρι. Το σκληρό νερό της βρύσης δεν είναι κατάλληλο. Για καλύτερη βλάστηση των σπόρων, μπορείτε να προσθέσετε μισό κουταλάκι του γλυκού οποιοδήποτε ορυκτό λίπασμα.

Δείτε ακόμη 6 Εύκολοι Τρόποι Καλλιέργειας Φρούτων, Λαχανικών και Ξηρών Καρπών

Τοποθετήστε το σουρωτήρι από πάνω έτσι ώστε το κάτω μέρος να ακουμπάει ελαφρώς το νερό. Ρίξτε αμέσως μόνο το 1/3 των κομμένων σπόρων και μετά προσθέστε τους υπόλοιπους κάθε 5-7 ημέρες. Αυτό θα παρατείνει την ανάπτυξη του πρασίνου και θα έχετε μεγάλη συγκομιδή για μεγάλο χρονικό διάστημα, επειδή οι σπόροι που θα πέσουν αργότερα θα δώσουν μια συγκομιδή μετά από αυτούς που φύτρωσαν πρώτοι.

Διατηρήστε τους σπόρους σας υγρούς συνεχώς. Για να το κάνετε αυτό, πάνω από αυτά, μπορείτε να βάλετε μια χαρτοπετσέτα εμποτισμένη σε νερό και να την ψεκάζετε περιοδικά με ένα μπουκάλι ψεκασμού. Όταν εμφανιστούν νεαρά βλαστάρια, η χαρτοπετσέτα μπορεί να αφαιρεθεί. Διατηρήστε τους σπόρους σε ζεστό, φωτεινό μέρος χωρίς άμεσο ηλιακό φως.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Το λιπασμένο νερό πρέπει να ανανεώνεται κάθε 15 ημέρες. Θα το κάνετε αυτό 3-4 φορές, ανάλογα με το πόσες φορές θα καταφέρετε να μαζέψετε φρέσκο κόλιαντρο στο σπίτι!

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Φυτεύω ένα Δέντρο Κανέλας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Ρυτίδες, Καφέ Κηλίδες και Μαύρα Στίγματα: Πως να Φτιάξετε Κρέμα με Μαγειρική Σόδα που Τις Αφαιρεί

Ρυτίδες, Καφέ Κηλίδες και Μαύρα Στίγματα: Πως να Φτιάξετε Κρέμα με Μαγειρική Σόδα που Τις Αφαιρεί

Food Waste: Μην Αφήνετε τις Ντομάτες σας να Πάνε Χαμένες και τις πετάτε - Μετατρέψτε τις σε Γευστική Σκόνη

Food Waste: Μην Αφήνετε τις Ντομάτες σας να Πάνε Χαμένες και τις πετάτε – Μετατρέψτε τις σε Γευστική Σκόνη