in , , , ,

Ρυτίδες, Καφέ Κηλίδες και Μαύρα Στίγματα: Πως να Φτιάξετε Κρέμα με Μαγειρική Σόδα που Τις Αφαιρεί

Ρυτίδες, Καφέ Κηλίδες και Μαύρα Στίγματα: Πως να Φτιάξετε Κρέμα με Μαγειρική Σόδα που Τις Αφαιρεί
Ρυτίδες, Καφέ Κηλίδες και Μαύρα Στίγματα: Πως να Φτιάξετε Κρέμα με Μαγειρική Σόδα που Τις Αφαιρεί

Η μαγειρική σόδα φημίζεται για τις απολεπιστικές της ιδιότητες και τις ικανότητες εξισορρόπησης του pH, καθιστώντας την ένα υπέροχο συστατικό για τη φροντίδα του δέρματος. Φροντίστε το δέρμα του προσώπου σας με μια απλή αλλά μεταμορφωτική κρέμα μαγειρικής σόδας που στοχεύει να αντιμετωπίσει τις ρυτίδες, τις καφέ κηλίδες και τα μαύρα στίγματα, δημιουργώντας μια καθαρή και νεανική επιδερμίδα. Πλύνετε το Πρόσωπό σας με Λίγο Αλάτι για ένα Μήνα και Δείτε τι θα Συμβεί

Πως να Φτιάξετε Κρέμα με Μαγειρική Σόδα που Αφαιρεί τις Ρυτίδες, Καφέ Κηλίδες και Μαύρα Στίγματα

Συστατικά:

2 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα
1 κουταλιά της σούπας εξαιρετικό παρθένο λάδι καρύδας
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
Λίγες σταγόνες αιθέριο έλαιο (όπως έλαιο λεβάντας ή τεϊόδεντρου για πρόσθετα οφέλη)

Διαδικασία:

Αναμείξτε τη μαγειρική σόδα, το λάδι καρύδας και το μέλι σε ένα καθαρό μπολ. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα συστατικά έχουν αναμειχθεί καλά για να σχηματιστεί μια ομοιογενής κρέμα. Για μια αρωματική πινελιά και πρόσθετα οφέλη για το δέρμα, ρίξτε μερικές σταγόνες από το αιθέριο έλαιο που έχετε επιλέξει.

Εφαρμόστε απαλά την κρέμα στο πρόσωπό σας, εστιάζοντας σε περιοχές που επηρεάζονται από ρυτίδες, καφέ κηλίδες ή μαύρα στίγματα. Χρησιμοποιήστε ανοδικές, κυκλικές κινήσεις, προσέχοντας την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Αφήστε την κρέμα για 5-10 λεπτά. Η μαγειρική σόδα θα απολεπίσει απαλά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, το λάδι καρύδας ενυδατώνει και το μέλι προσθέτει ένα αντιφλεγμονώδες όφελος.

Ξεπλύνετε την κρέμα με χλιαρό νερό, χρησιμοποιώντας ένα μαλακό πανί για να σκουπίσετε προσεκτικά τυχόν υπολείμματα που έχουν απομείνει. Στεγνώστε το δέρμα σας και παρατηρήστε την ανανεωμένη του εμφάνιση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Για βέλτιστα αποτελέσματα, σκεφτείτε να ενσωματώσετε αυτήν την κρέμα με μαγειρική σόδα στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας 1-2 φορές την εβδομάδα.

Δείτε ακόμη Αυτή η Σπιτική Κρέμα πριν τον Ύπνο θα Εξαφανίσει τις Πανάδες και τις Ρυτίδες στο Πρόσωπό σας

Γιατί πρέπει να φτιάξετε αυτήν την κρέμα

Λάδι καρύδας: Φημισμένο για τις ενυδατικές και αντιγηραντικές του ιδιότητες, ενισχύει την ενυδάτωση του δέρματος και βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων.

Μαγειρική σόδα: Λειτουργεί ως φυσικό απολεπιστικό που αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και αποφράσσει τους πόρους, προάγοντας μια πιο λεία επιφάνεια του δέρματος.

Μέλι: Προσφέρει αντιβακτηριδιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, καταπολεμά τις καφέ κηλίδες ενώ καταπραΰνει το δέρμα.

Αιθέρια ελαία: Ανάλογα με την επιλογή σας, αυτά μπορούν να προσφέρουν πρόσθετο άρωμα και πρόσθετες ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα.

Τι να προσέξετε:

Πάντα να κάνετε ένα τεστ επιθέματος πριν από την εφαρμογή νέων ουσιών στο πρόσωπό σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα εμφανιστούν αλλεργικές αντιδράσεις. Να θυμάστε ότι η συνεπής, ήπια φροντίδα είναι το κλειδί για τη διατήρηση μιας ζωντανής και υγιούς επιδερμίδας με την πάροδο του χρόνου.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Τριχοφυΐα στο πρόσωπο: Ο έξυπνος φυσικός τρόπος για πεντακάθαρη επιδερμίδα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.4 / 5. Αξιολογήσεις: 8

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κρέπες σπανάκι,συνταγή για κρέπες σπανάκι,κρέπες χωρίς αλεύρι,αλμυρές δημιουργίες,διατροφή,νόστιμες δημιουργίες,

Κρέπες Σπανάκι: Νόστιμες, Εύκολες και με Λίγες Θερμίδες

καλλιέργεια κόλιαντρου χωρίς χώμα,συμβουλές κηπουρικής,χρήσιμα,

Πως να Καλλιεργήσετε Εύκολα Κόλιαντρο στο Σπίτι Χωρίς Χώμα