in , ,

Πλύνετε το Πρόσωπό σας με Λίγο Αλάτι για ένα Μήνα και Δείτε τι θα Συμβεί

πλύσιμο προσώπου με αλάτι,φροντίδα προσώπου,αντιμετώπιση ακμής,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
Πλύνετε το Πρόσωπό σας με Λίγο Αλάτι για ένα Μήνα και Δείτε τι θα Συμβεί

Μπορείτε να φροντίσετε το πρόσωπό σας πλένοντάς το με νερό και αλάτι. Το αλμυρό νερό απορροφά με φυσικό τρόπο τα βακτήρια στο δέρμα. Επιπλέον, συσφίγγει το δέρμα για να μειώσει τους πόρους και απορροφά το έλαιο και τις τοξίνες που φράζουν τους πόρους από το δέρμα. Αυτή η δράση βοηθά τελικά στη μείωση των σπυριών και αποκτάτε καθαρό και λαμπερό δέρμα. Πιπέρι, Αλάτι και Λεμόνι: μια Θαυματουργή Θεραπεία

Πλύνετε το Πρόσωπό σας με Λίγο Αλάτι για ένα Μήνα και Δείτε τι θα Συμβεί

Το αλάτι βοηθά στον καθαρισμό των πόρων σε βάθος, στην εξισορρόπηση της παραγωγής ελαίου και στην αποτροπή βακτηρίων που μπορούν να προκαλέσουν εξάρσεις και ακμή.

Ανακατέψτε ένα κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι με 120 ml ζεστό νερό σε μικρό μπουκάλι ψεκασμού μέχρι να διαλυθεί το αλάτι. Ψεκάστε σε καθαρό, στεγνό δέρμα, αποφεύγοντας τα μάτια Χρησιμοποιήστε το καθημερινά.

Δείτε ακόμη Αλάτι στο Σαμπουάν: Θα σας Λύσει ένα από τα Μεγαλύτερα Προβλήματα Μαλλιών

Το αλατόνερο είναι ένα ισχυρό φάρμακο κατά της ακμής που δρα καθαρίζοντας τα κύτταρα και μειώνοντας τα βακτήρια ενώ διατηρεί τα επίπεδα του pH της επιδερμίδας. Το αλμυρό νερό κατευθείαν από τη θάλασσα είναι το καλύτερο επειδή είναι φυσικό και πλούσιο σε μέταλλα.

Το αλμυρό νερό στεγνώνει το δέρμα και το αλάτι έχει επίσης φυσικές αντισηπτικές ιδιότητες – αυτός είναι ο λόγος που αν είχατε ποτέ ένα μικρό κόψιμο στο σώμα σας και πήγατε για μπάνιο στη θάλασσα, μπορεί αργότερα να έχετε παρατηρήσει ότι το κόψιμο φαινόταν να επουλώνεται πιο γρήγορα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Για άτομα που έχουν σπυράκια στο πρόσωπο ή άλλα κοψίματα ή ατέλειες στο δέρμα, το πλύσιμο του προσώπου με θαλασσινό νερό μπορεί να προάγει την ταχύτερη επούλωση.

Πλύνετε το πρόσωπό σας όπως θα κάνατε συνήθως, με σαπούνι ή καθαριστικό προσώπου. Το ξεπλένετε καλά με ζεστό νερό και το στεγνώνετε με μια πετσέτα. Το πλύσιμο του προσώπου σας με ένα καθαριστικό πριν από την εφαρμογή αλατιού απαλλάσσει το πρόσωπο από τη βρωμιά και τη λιπαρότητα, κάνοντας το πλύσιμο με θαλασσινό νερό πιο αποτελεσματικό.

Το μαγνήσιο, το ασβέστιο και το κάλιο είναι όλα φιλικά προς το δέρμα μεταλλικά στοιχεία που μπορούν να βρεθούν στο θαλασσινό αλάτι. Αυτά τα μέταλλα βοηθούν στην καταπολέμηση των βακτηρίων που προκαλούν ακμή, των δερματικών λοιμώξεων και επιταχύνουν τη διαδικασία επούλωσης.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Αυτή η Σπιτική Κρέμα πριν τον Ύπνο θα Εξαφανίσει τις Πανάδες και τις Ρυτίδες στο Πρόσωπό σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

συμβουλές για αγγούρια,χρήσιμα,

Γιατί Πρέπει να Συνθλίψετε ένα Αγγούρι πριν το Φάτε

Τυρόπιτα στην τοστιέρα, έτοιμη σε λίγα λεπτά: Η συνταγή που κάνει θραύση στο ίντερνετ

Τυρόπιτα στην τοστιέρα, έτοιμη σε λίγα λεπτά: Η συνταγή που κάνει θραύση στο ίντερνετ