in , , , ,

Αλάτι στο Σαμπουάν: Θα σας Λύσει ένα από τα Μεγαλύτερα Προβλήματα Μαλλιών

Αλάτι στο Σαμπουάν: Θα σας Λύσει ένα από τα Μεγαλύτερα Προβλήματα Μαλλιών
Αλάτι στο Σαμπουάν: Θα σας Λύσει ένα από τα Μεγαλύτερα Προβλήματα Μαλλιών

Τα μαλλιά μας αντικατοπτρίζουν την ομορφιά μας και γι’ αυτό οι περισσότεροι ξοδεύουμε πολλά χρήματα για τη φροντίδα τους, αγοράζοντας ακριβά σαμπουάν και διάφορα προϊόντα για υγιή και λαμπερά μαλλιά. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ξοδευτείτε όταν έχετε το καλύτερο προϊόν ήδη στο σπίτι σας. Είναι φθηνό, εύκολα διαθέσιμο και πιθανότατα στην κουζίνα σας. Είναι το απλό αλάτι. Αυτό το φυσικό συστατικό είναι ένα αποτελεσματικό προϊόν όταν πρόκειται για τα μαλλιά σας. Γιατί πέφτουν τα μαλλιά σας κάθε φθινόπωρο; Τρόποι αντιμετώπισης!

Ρίξτε Αλάτι στο Σαμπουάν σας και Θα Λύσει ένα από τα Μεγαλύτερα Προβλήματα Μαλλιών

Αφαιρεί την πιτυρίδα

Η πιτυρίδα είναι το στρώμα στο τριχωτό της κεφαλής που σχηματίζεται από κομμάτια νεκρών κυττάρων του δέρματος. Η χρήση αλατιού μπορεί να σας βοηθήσει να αφαιρέσετε την πιτυρίδα από το τριχωτό της κεφαλής σας και επίσης θα αποτρέψει την ανάπτυξη μυκήτων. Επιπλέον, θα προάγει την καλή κυκλοφορία του αίματος που είναι εξαιρετικά απαραίτητη για όμορφα μαλλιά.

Για να απαλλαγείτε από την πιτυρίδα, πρέπει να χωρίσετε τα μαλλιά σας σε τμήματα, στη συνέχεια ρίξτε 1 – 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι στο τριχωτό της κεφαλής σας και κάντε μασάζ με τα βρεγμένα δάχτυλά σας για περίπου 10 λεπτά. Τέλος, ξεπλύνετε τα μαλλιά σας ως συνήθως.

Δείτε ακόμη Ελάχιστοι Γνωρίζουν το Κόλπο με τη Βαζελίνη για να Μεγαλώνουν Γρηγορότερα τα Μαλλιά

Αποτρέπει το σχηματισμό υπερβολικής λιπαρότητας

Η υπερβολική λιπαρότητα προκύπτει από το υπερβολικό σμήγμα στο τριχωτό της κεφαλής που παράγεται από τους σμηγματογόνους αδένες. Επομένως, εάν έχετε λιπαρά ή μικτά μαλλιά, η χρήση αλατιού θα σας βοηθήσει πολύ στην απομάκρυνση του περιττού λίπους.

Απλώς ρίξτε 2 – 3 κουταλιές της σούπας αλάτι στο κανονικό σας σαμπουάν και μετά λούστε τα μαλλιά σας. Ακόμα και μετά την πρώτη χρήση του θα δείτε ορατά αποτελέσματα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών

Το αλάτι είναι πολύ ωφέλιμο για τα μαλλιά σας καθώς αποτρέπει την τριχόπτωση, και ταυτόχρονα προάγει την ανάπτυξη των μαλλιών.

Λούστε τα μαλλιά σας ως συνήθως, αφήστε τα βρεγμένα και κάντε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής με θαλασσινό αλάτι για περίπου 10 – 15 λεπτά. Στη συνέχεια, πλύνετε τα μαλλιά σας. Κάντε αυτή τη θεραπεία δύο φορές την εβδομάδα για 2 μήνες.

Φυσικό μαλακτικό

Η χρήση θαλασσινού αλατιού θα μαλακώσει τα μαλλιά σας φυσικά, θα τους προσφέρει τη φυσική λάμψη ως αποτέλεσμα της περιεκτικότητας σε βασικά μέταλλα. Επιπλέον, θα ενυδατώσει, θα επανορθώσει και θα προστατεύσει τα μαλλιά σας από εξωτερικούς παράγοντες. Εάν τα μαλλιά σας είναι ταλαιπωρημένα, τότε αυτή είναι η σωστή λύση καθώς το αλάτι έχει τη δύναμη να θεραπεύσει ακόμη και τα ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Ποιος είναι ο σωστός τύπος αλατιού για τα μαλλιά σας;

Το καλύτερο αλάτι για τα μαλλιά σας είναι το θαλασσινό αλάτι, καθώς κάνει τους θύλακες της τρίχας πιο δυνατούς και επίσης θρέφει το τριχωτό της κεφαλής. Από την άλλη πλευρά, το ιωδιούχο επιτραπέζιο αλάτι είναι το καλύτερο που μπορεί να καταπολεμήσει την τριχόπτωση.

πηγή φωτογραφίας /φώτο

Δείτε επίσης Γιατί Πρέπει να Τρίβετε Ένα Αυγό στα Μαλλιά σας Κάθε Εβδομάδα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.3 / 5. Αξιολογήσεις: 20

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Κατεβάζετε χειμωνιάτικα; Τα 5 βήματα για να έχετε οργανωμένη και καθαρή ντουλάπα για όλο τον χειμώνα

Κατεβάζετε χειμωνιάτικα; Τα 5 βήματα για να έχετε οργανωμένη και καθαρή ντουλάπα για όλο τον χειμώνα

εμβόλιο ευλογιάς,ουλή από εμβόλιο ευλογιάς,περίεργα,news,

Η Αλήθεια Πίσω από τη Μικρή Ουλή στο Άνω Αριστερό Χέρι