in , , , ,

6 Ασκήσεις που Μπορούν να σας Βοηθήσουν να Κοιμηθείτε Αμέσως

6 Ασκήσεις που Μπορούν να σας Βοηθήσουν να Κοιμηθείτε Αμέσως
6 Ασκήσεις που Μπορούν να σας Βοηθήσουν να Κοιμηθείτε Αμέσως

Λίγοι καταφέρνουν να κοιμηθούν αμέσως μόλις πέσουν στο κρεβάτι. Ευτυχώς, υπάρχουν ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε το νευρικό σας σύστημα, να ανακουφίσετε το άγχος και να να κοιμηθείτε σε δευτερόλεπτα. Τρίβεις τα Πόδια σου στον Ύπνο; Αυτός είναι ο λόγος για να μας πάρει ο ύπνος

Τα πόδια ψηλά στον τοίχο.

6 Ασκήσεις που Μπορούν να σας Βοηθήσουν να Κοιμηθείτε Αμέσως

Ξαπλώστε προς τον τοίχο και βάλτε ένα μαξιλάρι κάτω από τη μέση σας. Σηκώστε τα πόδια σας έτσι ώστε οι φτέρνες και τα γόνατά σας να βρίσκονται στην ίδια γραμμή και τα χέρια σας να βρίσκονται κατά μήκος του σώματός σας, με τις παλάμες προς τα πάνω. Μείνετε σε αυτή τη θέση για 2 λεπτά. Στη συνέχεια, λυγίστε ομαλά τα γόνατά σας και μετακινήστε τα σε κάθε πλευρά.

Μπρούμυτα.

Ξαπλώστε σε ένα μαξιλάρι στο στομάχι σας και κλειδώστε τα δάχτυλά σας πίσω από την πλάτη σας. Πάρτε μια βαθιά ανάσα, λυγίστε την πλάτη και τα δάχτυλα των ποδιών σας και προσπαθήστε να φτάσετε τις φτέρνες σας με τα χέρια σας. Στη συνέχεια κατεβείτε αργά και εκπνεύστε.

Επαναλάβετε την άσκηση 5-10 φορές. Μόνο τότε θα πρέπει να «ξεκλειδώσετε» τα δάχτυλά σας και να χαλαρώσετε τα χέρια σας.

Πόδια σε ευρεία γωνία.

Καθίστε με τα πόδια ανοιχτά και βάλτε ένα μαξιλάρι μπροστά σας. Ισιώστε την πλάτη σας και εισπνεύστε όσο πιο βαθιά μπορείτε. Στη συνέχεια, εκπνέοντας αργά και τεντώνοντας τα χέρια σας προς τα εμπρός, ξαπλώστε στο μαξιλάρι. Ξαπλώστε σε αυτή τη θέση, εισπνεύστε και εκπνεύστε 10 φορές και μετά ανεβείτε.

Δείτε ακόμη Γιατί ο Ύπνος στον Καναπέ Μπορεί να Είναι Βλαβερός

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πόδια ενωμένα.

Ξαπλώστε ανάσκελα σε ένα μαξιλάρι, ενώστε τα πόδια σας και απλώστε τα γόνατά σας στα πλάγια. Τα χέρια σας είναι χαλαρά και τεντωμένα κατά μήκος του σώματός σας, με τις παλάμες προς τα πάνω. Αναπνεύστε βαθιά και ομοιόμορφα. Μείνετε σε αυτή τη θέση για 3 λεπτά.

Ξαπλωτές στροφές στο πλάι.

Ξαπλώστε ανάσκελα, λυγίστε τα γόνατά σας και βάλτε τα μαζί. Γέρνετε αργά τα πόδια σας στο πλάι, κρατώντας τα με τα χέρια σας. Μείνετε έτσι για 1 λεπτό και μετά αλλάξτε πλευρά. Επαναλάβετε 2 φορές για κάθε πλευρά.

Ανάσκελα.

Ξαπλώστε αναπαυτικά με την πλάτη σας σε ένα μαξιλάρι. Ανοίξτε ελαφρά τα πόδια σας και βάλτε τα χέρια σας στα πλάγια, με τις παλάμες προς τα πάνω. Προσέξτε να είναι η σπονδυλική στήλη και το κεφάλι σας είναι σε ευθεία γραμμή. Πάρτε 3 βαθιές ομοιόμορφες αναπνοές και εκπνεύστε από τη μύτη σας. Στη συνέχεια, πάρτε 4 συνηθισμένες. Σε αυτό το σημείο, θα αισθάνεστε υπνηλία και σύντομα θα πέσετε σε βαθύ ύπνο.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Βραδινός ύπνος: Πόσες ώρες πρέπει να κοιμόμαστε καθημερινά, σύμφωνα με την ηλικία μας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Τροφές Που Σου Τρώνε Χρόνια Από Τη Ζωή Σου: Σταματήστε να Καταναλώνετε Αυτές τις 5 Τροφές Πριν να Είναι Πολύ Αργά

Τροφές Που Σου Τρώνε Χρόνια Από Τη Ζωή Σου: Σταματήστε να Καταναλώνετε Αυτές τις 5 Τροφές Πριν να Είναι Πολύ Αργά

πόνοι στους μύες,ανακούφιση μυϊκών πόνων,DIY κομπρέσα με ρύζι,ρύζι σε κάλτσα,συμβουλές υγείας,υγεία,

Πόνοι στους Μύες: Βάλτε Ρύζι σε μια Κάλτσα στο Φούρνο Μικροκυμάτων