in , ,

10 Χρήσεις του Ξυδιού ως Καλλυντικό που Δεν Γνωρίζατε

10 Χρήσεις του Ξυδιού ως Καλλυντικό που Δεν Γνωρίζατε
10 Χρήσεις του Ξυδιού ως Καλλυντικό που Δεν Γνωρίζατε

Το ξύδι είναι ένα από τα πιο ευέλικτα και χρήσιμα προϊόντα στο σπίτι. Από τον οικιακό καθαρισμό μέχρι τις φυσικές θεραπείες, οι χρήσεις του ξιδιού είναι τόσες πολλές που είναι απαραίτητο συστατικό στα σπίτια μας. Ωστόσο, λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν για τις καλλυντικές ιδιότητες του ξιδιού. Το ξύδι είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός σύμμαχος ενάντια στα πιο κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά κατά τη διάρκεια της ρουτίνας ομορφιάς μας. Στην πραγματικότητα, το ξύδι είναι ένα εξαιρετικό υποκατάστατο για τόσα πολλά καλλυντικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Αναμείξτε Κορν Φλάουρ και Ελαιόλαδο για να Αναζωογονήσετε το Δέρμα Κατά 15 Χρόνια

10 Χρήσεις του Ξυδιού ως Καλλυντικό που Δεν Γνωρίζατε

Το ξύδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί, για παράδειγμα, ως αποσμητικό.

Απλώς αραιώστε το σε ίσα μέρη με νερό και απλώστε το απευθείας κάτω από τις μασχάλες. Λόγω των αντιβακτηριακών ιδιοτήτων του, θα είναι πιο αποτελεσματικό στο να μπλοκάρει τις άσχημες οσμές.

Εάν έχετε πιτυρίδα, το ξύδι μπορεί να βοηθήσει.

Ανακατέψτε δύο ίσα μέρη νερού και ξιδιού και απλώστε το απευθείας στα μαλλιά σας αφού τα λούσετε. Φροντίστε να απλώσετε το διάλυμα σε όλα τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής σας και αφήστε το να δράσει για 5 λεπτά πριν ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Απλώς εφαρμόστε το μία φορά την εβδομάδα για να πείτε αντίο στην πιτυρίδα.

Εάν έχετε ακμή ή ανοιχτούς πόρους, το ξύδι είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας.

Ετοιμάστε ένα διάλυμα από ένα μέρος ξίδι σε έξι μέρη νερό και εφαρμόστε δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα απευθείας στο πρόσωπό σας.

Δείτε ακόμη Λιωμένη Βαζελίνη και άρωμα: Έτσι θα διαρκεί περισσότερο και δεν θα χρειάζεται να αγοράζεις συνέχεια [Βίντεο]

Για να αυξήσετε τη φωτεινότητα των μαλλιών σας,

ρίξτε μια κουταλιά της σούπας ξύδι σε ένα ποτήρι νερό και απλώστε απευθείας στα μαλλιά σας αφού τα λούσετε. Δεν απαιτείται ξέβγαλμα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Για να απαλλαγείτε από τους σπίλους του δέρματος.

Ανακατέψτε δύο ίσα μέρη χυμό κρεμμυδιού και ξύδι. Χρησιμοποιήστε ένα βαμβάκι για να εφαρμόσετε το διάλυμα και αφήστε το για 10 λεπτά. Τέλος ξεπλύνετε με άφθονο χλιαρό νερό.

Για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και να δώσετε στο δέρμα σας λάμψη.

Ανακατέψτε δύο ίσα μέρη νερού και ξιδιού και απλώστε το απευθείας στο πρόσωπο, το λαιμό και το στήθος σας χρησιμοποιώντας ένα βαμβάκι. Εφαρμόστε το το βράδυ πριν πάτε για ύπνο, τουλάχιστον δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα.

Το ξύδι είναι επίσης πιο χρήσιμο για να κάνει το βερνίκι νυχιών να διαρκεί περισσότερο.

Απλώστε λίγο ξύδι στα νύχια σας λίγα λεπτά πριν απλώσετε το βερνίκι νυχιών.

Για να μαλακώσετε το δέρμα των ποδιών και να βελτιώσετε την εμφάνισή τους

Μουλιάστε τα σε μια λεκάνη γεμάτη ζεστό νερό και στη συνέχεια εφαρμόστε ένα μείγμα που αποτελείται από τρεις κουταλιές της σούπας αλεύρι, μία κουταλιά της σούπας μέλι και μία κουταλιά της σούπας ξύδι. Αφήστε να δράσει για 10 λεπτά και μετά ξεπλύνετε.

Το ξύδι είναι επίσης ένα εξαιρετικό τονωτικό προσώπου, ικανό να μειώσει τα σημάδια γήρανσης, όπως τις ρυτίδες.

Ανακατέψτε ένα μέρος ξίδι και δύο μέρη νερό και εφαρμόστε στο δέρμα του προσώπου με ένα κομμάτι βαμβάκι ή δίσκο.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ξύδι για να ανακουφίσετε την ψωρίαση.

Σε αυτή την περίπτωση, το μηλόξυδο είναι πιο χρήσιμο. Για να απολαύσετε τα οφέλη του, ρίξτε μια κουταλιά της σούπας μηλόξυδο σε ένα ποτήρι νερό και πίνετε το κάθε πρωί.

Τώρα που ξέρετε πώς να χρησιμοποιείτε το ξύδι ως καλλυντικό, εκμεταλλευτείτε αμέσως τις υπέροχες ιδιότητές του και δείτε πώς θα σας βοηθήσει να φέρετε επανάσταση στην εμφάνισή σας.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Με Αυτό το Κόλπο το Βερνίκι Νυχιών ΔΕΝ θα Ξεφλουδίζει Τόσο Γρήγορα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.5 / 5. Αξιολογήσεις: 39

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

6 Πράγματα που Δεν Πρέπει Ποτέ να Χρησιμοποιείτε την Ηλεκτρική Σκούπα

6 Πράγματα που Δεν Πρέπει Ποτέ να Χρησιμοποιείτε την Ηλεκτρική Σκούπα

Πώς να Καλλιεργήσετε Μαύρο Πιπέρι από Σπόρους στο Σπίτι

Πώς να Καλλιεργήσετε Μαύρο Πιπέρι από Σπόρους στο Σπίτι