in , , ,

Με Αυτό το Κόλπο το Βερνίκι Νυχιών ΔΕΝ θα Ξεφλουδίζει Τόσο Γρήγορα

ξεφλούδισμα βερνικιού νυχιών,φροντίδα νυχιών,κόλπα ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
Με Αυτό το Κόλπο το Βερνίκι Νυχιών ΔΕΝ θα Ξεφλουδίζει Τόσο Γρήγορα

Υπάρχουν λίγα πράγματα τόσο ενοχλητικά όσο το να αρχίζουν να ξεφλουδίζουν τα φρεσκοβαμμένα νύχια σας μόλις μια μέρα αργότερα. Ευτυχώς, υπάρχει ένα πολύ εύχρηστο κόλπο που θα σας βοηθήσει να απολαύσετε τα όμορφα βαμμένα νύχια σας για πολύ περισσότερο! Εύθραυστα & Αδύναμα Νύχια: 7 Εύκολοι Φυσικοί Τρόποι για να Κάνετε τα πιο Δυνατά

Με Αυτό το Κόλπο το Βερνίκι Νυχιών ΔΕΝ θα Ξεφλουδίζει Τόσο Γρήγορα

Πρώτα απ’ όλα, είναι σημαντικό να καθαρίζετε σωστά τα νύχια σας πριν αρχίσετε να εφαρμόζετε το βερνίκι. Περιχύστε μια μπάλα βαμβακιού με ξύδι για να καθαρίσετε τα νύχια σας. Θα παρατηρήσετε ότι το βερνίκι θα προσκολληθεί πολύ καλύτερα στα νύχια σας.

Αφού καθαρίσετε τα νύχια σας, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε εφαρμόσει ένα σωστό στρώμα βάσης. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα αν θέλετε το βερνίκι νυχιών σας να παραμείνει. Επιπλέον, θα εμποδίσει επίσης τα νύχια σας να κιτρινίσουν από κάτω ή να εμφανιστούν ρωγμές.

Ένα άλλο σημαντικό πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου: εφαρμόστε λεπτές στρώσεις βερνικιού. Ένα παχύ στρώμα θα ξεφλουδίσει πολύ πιο γρήγορα από τα πολλαπλά λεπτά στρώματα. Το βερνίκι δεν θα προσκολληθεί σωστά στο νύχι εάν εφαρμόσετε ένα παχύ στρώμα. Είναι επίσης σημαντικό να περιμένετε μέχρι να στεγνώσει ένα στρώμα πριν εφαρμόσετε το επόμενο.

Θα πρέπει επίσης να εφαρμόσετε ένα top coat νυχιών. Αυτό θα προστατεύσει το βερνίκι από τις περιβαλλοντικές συνθήκες. Θα προστατεύσει επίσης το βερνίκι από σκισίματα και γρατσουνιές.

Τέλος, πρέπει να κρατάτε τα φρεσκοβαμμένα νύχια σας αφού στεγνώσουν κάτω από τρεχούμενο κρύο νερό. Αυτό θα βοηθήσει το βερνίκι να σκληρύνει σωστά και να μην ξεφλουδίσει γρήγορα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Πώς να Απαλλαγείτε από τα Νύχια που Μπαίνουν στα Δάχτυλα των Ποδιών

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Με Κάλεσαν Σε Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι: Τι να πάω για δώρο – 3 υπέροχες και χρήσιμες Ιδέες

καλλιέργεια δαμασκηνιάς σε γλάστρα,συμβουλές κηπουρικής,χρήσιμα,για τον κήπο,

Πώς να Φυτέψετε Δαμασκηνιά σε Γλάστρα