in , , ,

Σταματήστε να Αγοράζετε Αυτά τα 6 Φθηνά Είδη Κουζίνας

φθηνά είδη κουζίνας,συμβουλές για την κουζίνα,χρήσιμα,
φθηνά είδη κουζίνας,συμβουλές για την κουζίνα,χρήσιμα,

Αγοράζοντας αυτά τα 6 φθηνά είδη κουζίνας σημαίνει βασικά ότι πετάτε τα χρήματά σας. Τα Είδη Κουζίνας που Πρέπει να Πετάξετε από Συρτάρια και Ντουλάπια

Σταματήστε να Αγοράζετε Αυτά τα 6 Φθηνά Είδη Κουζίνας / Credit: Joe Lingeman/Kitchn

Πλαστικά δοχεία

Μπορεί να έχετε ένα σωρό πλαστικά δοχεία, αλλά αποδεικνύεται ότι είναι σχεδόν άχρηστα. Τα καπάκια δεν έκλειναν πολύ ομαλά στην αρχή, αλλά αφού τα πλύνετε μόνο μία φορά, σταματούν να εφαρμόζουν πάνω από τα δοχεία εντελώς. Αυτά τα δοχεία είναι κατασκευασμένα από το φθηνότερο πλαστικό και φαίνεται. Είναι πολύ καλύτερο να αγοράζετε μια ελαφρώς πιο ακριβή μάρκα που χρησιμοποιεί καλύτερο πλαστικό.

Πλαστικές σανίδες κοπής

Θεωρητικά, οι πλαστικές σανίδες κοπής είναι καλύτερες γιατί μπορούν να μπουν στο πλυντήριο και να καθαριστούν, κάτι που εμποδίζει την εξάπλωση των βακτηρίων. Ωστόσο, φαίνονται μάλλον μιας χρήσης, καθώς καταλήγουν να παραμορφώνονται μετά από λίγες μόνο πλύσεις και μαζεύουν γρήγορα ένα σωρό γρατσουνιές. Αυτές οι γρατσουνιές μπορούν να φιλοξενήσουν βακτήρια, τα οποία μπορεί να έχουν κάθε είδους συνέπειες που δεν θέλετε να σκεφτείτε. Αντίθετα, επενδύστε σε μια καλή ξύλινη σανίδα κοπής που την προσέχετε καλά μην την βάζετε στο πλυντήριο πιάτων.

Δείτε ακόμη Γάντια Κουζίνας: Αυτά είναι τα 4 Πράγματα Που Μπορείτε Να Κάνετε Μαζί Τους Εκτός Από Το Προφανές

Χαρτοπετσέτες

Είναι εύχρηστες σε ένα δείπνο αλλά σκεφτείτε το περιβάλλον. Πετάτε κάθε χαρτοπετσέτα αφού τη χρησιμοποιήσετε, πράγμα που σημαίνει ότι ουσιαστικά πετάτε χρήματα. Πολλά καταστήματα πωλούν επίσης υφασμάτινες χαρτοπετσέτες που πλένονται. Μια μικρή επένδυση, αλλά πάει πολύ χρηστική.

Φτηνές σακούλες σάντουιτς

Φυσικά, το καλύτερο θα ήταν να μην τις χρησιμοποιήσετε καθόλου (σκεφτείτε το περιβάλλον!), αλλά μερικές φορές μια σακούλα σάντουιτς μπορεί να είναι πολύ βολική. Προσπαθήστε να αγοράσετε έναν ελαφρώς πιο ακριβή σακούλα σάντουιτς. Αυτά θα σκίζονται λιγότερο γρήγορα και είναι πολύ πιο ανθεκτικά. Ξοδεύετε λίγο περισσότερα χρήματα, αλλά στην πραγματικότητα αποκτάτε αξία για τα χρήματά σας. Επιπλέον, μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε μια ανθεκτική πλαστική σακούλα αν δεν έχει λερωθεί πολύ.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αλουμινόχαρτο

Απογοητεύεστε πάντα όταν το αλουμινόχαρτο δεν βγαίνει από το ρολό; Πιθανότατα χρησιμοποιείτε ένα φτηνό προϊόν. Αποφύγετε την σπάταλη και επενδύστε σε αλουμινόχαρτο από μια πιο ακριβή μάρκα.

Φθηνά μαχαίρια

Κάθε μάγειρας χρειάζεται ένα καλό σετ μαχαιριών. Τα φτηνά μαχαίρια μπορεί στην πραγματικότητα να είναι αρκετά επικίνδυνα, επειδή πρέπει να τρυπήσετε και να πριονίσετε για να κόψετε το φαγητό σας. Έτσι, αντί να πάρετε ένα σωρό φτηνά μαχαίρια, επενδύστε σε μερικά καλά και αιχμηρά. Θα διαρκέσουν πολύ και θα κάνουν το κόψιμο του κρέατος και των λαχανικών πολύ πιο εύκολο.

Δείτε επίσης 14 Οικιακά Είδη που Δεν Είναι Τόσο Χρήσιμα όσο Θέλουν οι Κατασκευαστές να Πιστεύουμε

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.5 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

εναλλακτικές χρήσεις μουστάρδας,συμβουλές ομορφιάς,συμβουλές υγείας,χρήσιμα,

4 Εναλλακτικές Χρήσεις της Μουστάρδας

συμβουλές για αγγούρια,χρήσιμα,

Γιατί Πρέπει να Συνθλίψετε ένα Αγγούρι πριν το Φάτε