in , , , , , ,

Προσοχή: Γιατί ΔΕΝ Πρέπει να Φάτε ένα Μπιφτέκι που Είναι Ακόμα Κόκκινο στη Μέση – Ποια Είναι η Διαφορά Του Κιμά Με την Μπριζόλα

Προσοχή: Γιατί ΔΕΝ Πρέπει να Φάτε ένα Μπιφτέκι που Είναι Ακόμα Κόκκινο στη Μέση - Ποια Είναι η Διαφορά Του Κιμά Με την Μπριζόλα
Προσοχή: Γιατί ΔΕΝ Πρέπει να Φάτε ένα Μπιφτέκι που Είναι Ακόμα Κόκκινο στη Μέση - Ποια Είναι η Διαφορά Του Κιμά Με την Μπριζόλα

Μερικές φορές, όταν αγοράζετε ένα χάμπουργκερ, ανακαλύπτετε ότι το μπιφτέκι δεν έχει ψηθεί εντελώς μέχρι το τέλος και είναι ακόμα λίγο κόκκινο στη μέση. Λοιπόν τι κάνετε; Το τρώτε όπως είναι; Η απάντηση είναι “οχι”. 11 Επικίνδυνοι Συνδυασμοί Τροφών που Μπορούν να σας Αρρωστήσουν

Προσοχή: Γιατί ΔΕΝ Πρέπει να Φάτε ένα Μπιφτέκι που Είναι Ακόμα Κόκκινο στη Μέση!

Δεν είναι απολύτως ασφαλές να φας ένα μπιφτέκι που είναι ακόμα κόκκινο στη μέση. Αυτό συμβαίνει γιατί διατρέχετε τον κίνδυνο να μολυνθείτε με E.coli. Αυτά τα βακτήρια σκοτώνονται μόνο εάν το μπιφτέκι θερμανθεί διαρκώς.

Λοιπόν, πώς γίνεται αυτό να είναι διαφορετικό για τις μπριζόλες και τα μπιφτέκια; Μια μπριζόλα είναι ένα μεγάλο κομμάτι κρέατος. Το E.coli βρίσκεται συνήθως στο εξωτερικό στρώμα του κρέατος. Όταν η μπριζόλα έχει ζεσταθεί αλλά είναι ακόμα ροζ ή κόκκινη στη μέση, τα βακτήρια θα καταστραφούν, αφού ήταν στο εξωτερικό του κρέατος.

Επειδή ο κιμάς αποτελείται από κιμά, τα βακτήρια E.coli μπορούν να βρεθούν σε ολόκληρο το μπιφτέκι. Γι’ αυτό πρέπει να μαγειρέψετε ολόκληρο το μπιφτέκι για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος E.coli.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Τι συμβαίνει όταν το ίδιο λάδι χρησιμοποιείται για τηγάνισμα ξανά και ξανά

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

25 ιδέες Φθινοπωρινής διακόσμησης για το τραπεζάκι του σαλονιού. Cozy Σπίτι για όλα τα γούστα

25 ιδέες Φθινοπωρινής διακόσμησης για το τραπεζάκι του σαλονιού. Cozy Σπίτι για όλα τα γούστα

Καινούργια Παπούτσια: Γιατί Πρέπει να Βάζετε μια Πατάτα μέσα;

Καινούργια Παπούτσια: Γιατί Πρέπει να Βάζετε μια Πατάτα μέσα;