in , , , ,

Πώς να Καθαρίσετε Μαυρισμένα Μεταλλικά Αντικείμενα και Σκεύη με Κέτσαπ

Πώς να Καθαρίσετε Μαυρισμένα Μεταλλικά Αντικείμενα και Σκεύη με Κέτσαπ
Πώς να Καθαρίσετε Μαυρισμένα Μεταλλικά Αντικείμενα και Σκεύη με Κέτσαπ

Οι περισσότεροι πιθανότατα απλώνετε κέτσαπ σε όλα τα χάμπουργκερ και τις πατάτες. Μερικοί από εσάς μπορεί να το πιείτε και κατευθείαν. Γνωρίζατε όμως ότι κέτσαπ στο ψυγείο σας είναι επίσης ένα ισχυρό καθαριστικό; Πώς να καθαρίσουμε επίμονους λεκέδες στο φούρνο με Κέτσαπ! Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους.

Daily Mail

Για να καθαρίσετε τα μαυρισμένα χάλκινα σκεύη σας και να αφαιρέσετε τη θαμπάδα από τα ασημικά σας, πάρτε ένα μπουκάλι κέτσαπ, το οποίο μπορεί να ανανεώσει τα μεταλλικά σκεύη καλύτερα από τα σκληρά χημικά καθαριστικά.

Καλύψτε τα αντικείμενα με μια ελαφριά στρώση από την κόκκινη σάλτσα και αφήστε την για περίπου 5 έως 30 λεπτά, ανάλογα με το πόσο βαθύς καθαρισμός χρειάζεται. Εάν χρειάζεται να καθαρίσετε βαθιά τυχόν μικρές γωνίες και άκρες, πάρτε μια οδοντόβουρτσα και τρίψτε το. Για να τελειώσετε, ξεπλύνετε και στεγνώστε τα μέταλλα.

Δείτε ακόμη

The Squirrel’s Eye

Η υψηλή οξύτητα του κέτσαπ το καθιστά την ιδανική λύση καθαρισμού για χαλκό και ασήμι. Με pH 3,85, το κέτσαπ μπορεί να διασπάσει τον άνθρακα που δημιουργεί μαύρισμα στο μέταλλο. Αν αφεθούν έξω και εκτεθούν στον αέρα, μέταλλα όπως ο χαλκός και το ασήμι θα αναπτύξουν συσσώρευση άνθρακα και θα αλλάξουν χρώμα. Η εφαρμογή κέτσαπ στο μετάλλο το κάνει να αντιδρά και να οξειδώνει το μαύρισμα.

Ωστόσο, προσέξτε να μην εφαρμόσετε πολύ κέτσαπ. Η περιεκτικότητα σε οξύ είναι τόσο ισχυρή που αφήνοντας κέτσαπ σε ευαίσθητα ασημένια κοσμήματα για πολύ καιρό μπορεί να καταβροχθίσει το μέταλλο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Kaufman Mercantile

Ωστόσο, η καθαριστική δύναμη του κέτσαπ δεν περιορίζεται στα ασημένια μαχαιροπήρουνα και μαγειρικά σκεύη σας. Μπορεί επίσης να κάνει τα συλλεκτικά νομίσματα να λάμπουν.

πηγή

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Νοθευμένο Ελαιόλαδο: Αυτό είναι οι πιο απλοί αλλά και πιο αποτελεσματικοί τρόποι για να δείτε αν το λάδι είναι παρθένο χωρίς προσμίξεις

Νοθευμένο Ελαιόλαδο: Αυτό είναι οι πιο απλοί αλλά και πιο αποτελεσματικοί τρόποι για να δείτε αν το λάδι είναι παρθένο χωρίς προσμίξεις

Έριξε ένα κουταλάκι ελαιόλαδο σε μια κούπα καφέ - Μόλις δείτε το λόγο θα το κάνετε και εσείς

Έριξε ένα κουταλάκι ελαιόλαδο σε μια κούπα καφέ – Μόλις δείτε το λόγο θα το κάνετε και εσείς