in , , , , , ,

Πώς να Διορθώσετε μια Ανοιχτή Διαρρύθμιση Σπιτιού Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

Πώς να Διορθώσετε μια Ανοιχτή Διαρρύθμιση Σπιτιού Σύμφωνα με τους Διακοσμητές
Πώς να Διορθώσετε μια Ανοιχτή Διαρρύθμιση Σπιτιού Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

Η ανοιχτή διαρρύθμιση έχει γίνει βασικό στοιχείο του μοντέρνου σχεδιασμού σπιτιού, αλλά οι στην πραγματικότητα οι ιδιοκτήτες ενδιαφέρονται λιγότερο για την τάση τους τελευταίους μήνες και αντ’ αυτού λαχταρούν περισσότερους ξεχωριστούς χώρους στο σπίτι. Οι διακοσμητές εσωτερικών χωρών συμβουλεύουν πως να διορθώσετε μια ανοιχτή διαρρύθμιση για να δημιουργήσετε περισσότερους διακριτούς χώρους. 10 Συμβουλές Διακόσμησης Ώστε το Σπίτι σας να Φαίνεται πιο Πολυτελές με Οικονομικό Τρόπο

Οι ανοιχτοί χώροι γίνονται λιγότερο δημοφιλείς

Οι επαγγελματίες διακοσμητές επισημαίνουν την πανδημία ως τον λόγο πίσω από την απομάκρυνση από την ανοιχτή διαρρύθμιση σπιτιού.

Ως εκ τούτου, πολλοί άνθρωποι λαχταρούν περισσότερο διαχωρισμό στα σπίτια τους, με κάποιους να φτάνουν στο σημείο να χτίσουν κυριολεκτικά νέα δωμάτια.

Αλλά αν δεν θέλετε να μετακινήσετε ή να προσθέσετε τοίχους στο σπίτι σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι να διαχωρίσετε το χώρο σας χρησιμοποιώντας διακοσμητικά αξεσουάρ ή έπιπλα που ήδη έχετε.

Το κλειδί για το διαχωρισμό του ανοιχτού χώρου είναι η εστίαση στη λειτουργία

Δείτε ακόμη Μικρό σπίτι; 10 Ιδέες, κόλπα και συμβουλές διακόσμησης για να δείχνει μεγαλύτερο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Όταν διαχωρίζετε ένα σπίτι ανοιχτής διαρρύθμισης, πρεπει να δείξετε οπτικά ότι διαφορετικά μέρη του χώρου μπορούν να έχουν διαφορετικές λειτουργίες. Οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν πώς μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον χώρο.

Ένας εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε ξεχωριστούς χώρους είναι να χρησιμοποιήσετε τα έπιπλα για να το διαχωρισμό των χώρων.

Για παράδειγμα, αντί να τοποθετήσετε τον καναπέ σε έναν τοίχο, μπορείτε να τον τοποθετήσετε στο κέντρο ενός δωματίου για να τον χωρίσετε από την τραπεζαρία ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα τραπέζι κονσόλας για να λειτουργήσει ως διαχωριστικό για το σαλόνι και την κουζίνα.

Μπορείτε επίσης χρησιμοποιώντας χαλιά για να οριοθετήσετε χώρους σε ένα δωμάτιο. Για παράδειγμα ένα διαφορετικό αντίστοιχο ή συμπληρωματικό χαλί στον χώρο του διαβίωσής σας σε σχέση με τον χώρο της τραπεζαρίας σας.

Και αν θέλετε περισσότερο διαχωρισμό, χρησιμοποιείστε έπιπλα με μεγαλύτερο ύψος, όπως μια βιβλιοθήκη ή ακόμα και ενα αναδιπλούμενο διαχωριστικό για να δημιουργήσετε ιδιωτικότητα στους χώρους.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 36 Φθηνές λύσεις και συμβουλές διακόσμησης διαμερίσματος εντός προϋπολογισμού

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Εάν Υποφέρετε από Κρίσεις Πανικού, Δοκιμάστε Αυτές τις 6 Σπιτικές Θεραπείες

Εάν Υποφέρετε από Κρίσεις Πανικού, Δοκιμάστε Αυτές τις 6 Σπιτικές Θεραπείες

Είσαι Ιδιοφυΐα; 6 Σημάδια

Είσαι Ιδιοφυΐα; 6 Σημάδια ότι το ‘χεις