in , , , , ,

Χνούδι σε Μαύρα Ρούχα: Πώς να το Αποτρέψετε να Κολλήσει

Η εμφάνιση χνουδιού στα ρούχα είναι πολύ συνηθισμένη, ειδικά τα μαύρα τείνουν να γεμίζουν. Πολλές φορές συμβαίνει όταν τα πλένετε αλλά και όταν έχετε κατοικίδια. Υπάρχουν πολύ αποτελεσματικά κόλπα για να αποτρέψετε να κολλήσει το χνούδι. Ξεθωριασμένα Μαύρα Ρούχα: Χρησιμοποιήστε Καφέ για να τα Ξαναζωντανέψετε

Πώς να Αποτρέψετε το να Κολλήσει Χνούδι στα Μαύρα Ρούχα

Χνούδι σε Μαύρα Ρούχα

Το χνούδι προκύπτει από το φόρεμα των ρούχων, υπάρχουν επίσης χαλαρές κλωστές ή τριβή με άλλα ρούχα. Μάλιστα, όσο περισσότερο πλένετε τα ρούχα σας, τόσο περισσότερο χνούδι βγάζετε. Ο λόγος είναι γιατί η ίνα του υφάσματος είναι πιο κατεστραμμένη, αν και υπάρχουν και υφάσματα που είναι πιο επιρρεπή στο χνούδι. Για παράδειγμα, στην περίπτωση του μαλλιού ή του βαμβακιού, η φύση του το κάνει να γίνει μικρές μπάλες.

Ξεχωρίστε τα ρούχα

Ένα απλό κόλπο είναι να ξεχωρίστε τα ρούχα. Θα αποτρέψετε να βγάζουν περισσότερες κλωστές και ανάλογα με τον τύπο. Για παράδειγμα, τα ρούχα από πολυεστέρα, μάλλινα ή χοντρά είναι αυτά που απελευθερώνουν περισσότερο χνούδι.

Ελέγξτε τα ρούχα και τι έχετε μέσα στις τσέπες

Κάτι που είναι προφανές αλλά πολλές φορές ξεχνάτε, είναι ακριβώς να ελέγξετε ότι δεν υπάρχουν χαρτοπετσέτες, χαρτομάντιλα ή παρόμοια σε μια τσέπη. Όταν βραχούν, θα απελευθερώσουν το χνούδι και θα κολλήσει σε άλλα ρούχα.

Δείτε ακόμη Επιδιορθώνω τα ξεθωριασμένα ρούχα: Το Κόλπο με τα Φύλλα Δάφνης και τη Μαγειρική Σόδα

Πλύσιμο στο χέρι των ευαίσθητων ρούχων

Η καλύτερη επιλογή είναι να πλένετε ευαίσθητα ρούχα στο χέρι, μάλιστα στο πλυντήριο υπάρχει κύκλος πλυσίματος για αυτού του είδους τα ρούχα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πλύνετε τα ρούχα από την ανάποδη

Αυτό είναι πολύ αποτελεσματικό ανεξάρτητα από το αν τα ρούχα είναι μαύρα ή άλλου χρώματος. Είναι καλύτερο να τα πλένετε γυρίζοντάς το μέσα προς τα έξω.

Με ελαφρόπετρα

Η ελαφρόπετρα μπορεί να γίνει ένας εξαιρετικός βοηθός για να αφαιρέσετε τα χνούδια που κολλάνε στα μαύρα ρούχα. Απλά πρέπει να τη βρέξετε και να την περάσετε προσεκτικά πάνω τους.

Προσθέστε μωρομάντηλα στο πλυντήριο

Βάλτε 2 μωρομάντηλα στο πλυντήριο και μετά τα ρούχα να πλυθούν. Θα μαζέψουν χνούδια, τρίχες κ.λπ. Συνιστάται να προσθέτετε το πολύ 3 σε κάθε παρτίδα ρούχων. Μπορείτε να επιλέξετε πιο χοντρά μαντηλάκια, ώστε να μπορούν να αντέξουν τον κύκλο πλύσης χωρίς να σπάσουν.

Λευκό ξύδι

Όταν πλένετε τα ρούχα προσθέστε και μισή κούπα λευκό ξύδι. Είναι πολύ χρήσιμο ώστε τα ρούχα να μην φθείρονται και να μην αφήνουν καθόλου χνούδι.

πηγή φωτογραφίας / φώτο

Δείτε επίσης Βοήθεια! Γιατί τα ρούχα μου μυρίζουν μετά το πλυντήριο: Πιθανές Αιτίες και Λύσεις

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.7 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πλένω τα ρούχα χωρίς να ξεθωριάζουν: 4 κόλπα που θα θέλατε να γνωρίζατε νωρίτερα

Πλένω τα ρούχα χωρίς να ξεθωριάζουν: 4 κόλπα που θα θέλατε να γνωρίζατε νωρίτερα

φθινοπωρινή διακόσμηση με ψεύτικα λουλούδια,ιδέες φθινοπωρινής διακόσμησης,φθινοπωρινή διακόσμηση,διακόσμηση σπιτιού,διακόσμηση,

64 Ιδέες Φθινοπωρινής Διακόσμησης με Ψεύτικα Λουλούδια