in , , , , ,

Πλένω τα ρούχα χωρίς να ξεθωριάζουν: 4 κόλπα που θα θέλατε να γνωρίζατε νωρίτερα

Πλένω τα ρούχα χωρίς να ξεθωριάζουν: 4 κόλπα που θα θέλατε να γνωρίζατε νωρίτερα
Πλένω τα ρούχα χωρίς να ξεθωριάζουν: 4 κόλπα που θα θέλατε να γνωρίζατε νωρίτερα

Το απορρυπαντικό ρούχων σε σκόνη μπορεί να ξεθωριάσει τα μαύρα ρούχα καθώς δεν διαλύεται τόσο καλά στο πλυντήριο ρούχων με κρύο νερό. Υπάρχουν 4 χρήσιμα κόλπα για να διατηρήσετε το έντονο χρώμα των μαύρων ρούχων σας όταν τα πλένετε. Ξεθωριασμένα Μαύρα Ρούχα: Χρησιμοποιήστε Καφέ για να τα Ξαναζωντανέψετε

Μουλιάστε τα ρούχα σε αλατόνερο

4 Κόλπα για να Πλένετε τα Μαύρα Ρούχα Χωρίς να Ξεθωριάζουν

Πριν πλύνετε τα μαύρα ρούχα, μουλιάστε τα σε αλατόνερο ώστε οι χρωστικές να προσκολληθούν πιο δυνατά στο ύφασμα. Επιπλέον, το αλάτι φροντίζει το ύφασμα των ρούχων, διεισδύει βαθιά για να διατηρήσει το έντονο χρώμα τους. Απλά ρίξτε 1/2 φλιτζάνι αλάτι σε 2 λίτρα νερό, αφήστε τα ρούχα να μουλιάσουν για 30 λεπτά και πλύνετε τα ως συνήθως.

Γυρίστε τα ρούχα το μέσα προς τα έξω

Έτσι θα εμποδίσετε να ξεθωριάσει ή να μεταφερθεί το χρώμα, αφού η υπερβολική τριβή φθείρει τα ρούχα. Χρησιμοποιήστε ένα απορρυπαντικό που κρατά ζωντανά τα χρώματα. Υπάρχουν ήδη επιλογές ειδικά για μαύρα ρούχα, που θα εξασφαλίσουν ότι οι χρωστικές των ρούχων σας παραμένουν στο ύφασμα και δεν φεύγουν με κάθε πλύσιμο.

Δείτε ακόμη Το Απόλυτο Καθαριστικό Λεκέδων σε Ρούχα

Πλύνετε τα ρούχα με ξύδι

Όταν ξεπλένετε μαύρα ρούχα, μπορείτε να προσθέσετε λίγο λευκό ξύδι για να λειτουργήσει ως φυσικό σταθεροποιητικό ενώ βοηθά στην αφαίρεση λεκέδων και υπολειμμάτων απορρυπαντικού σκόνη. Δεν έχετε παρά να προσθέσετε 2 φλιτζάνια λευκό ξύδι σε ένα δοχείο, να τοποθετήσετε τα σκούρα ρούχα, να το αφήσετε να δράσει για 15 με 20 λεπτά και να ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Μην κρεμάτε ρούχα στον ήλιο

Το άμεσο ηλιακό φως αποχρωματίζει τα μαύρα ρούχα ή μπορεί να προκαλέσει την εμφάνιση υπόλευκων λεκέδων. Ιδανικά, θα πρέπει να τα στεγνώνετε σε ανοιχτό μέρος, όπως το αίθριο, για να κυκλοφορεί ο αέρας και να μην μυρίζει μούχλα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Εάν τα ρούχα σας είναι ήδη αποχρωματισμένα ή θαμπά, φτιάξτε ένα τσάι από μαύρο πιπέρι και ρίξτε 2 φλιτζάνια σε έναν κύκλο πλύσης για να ανακτήσουν το χρώμα τους.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Πώς να Πλένετε τα Μαύρα Τζιν για να Μην Ξεθωριάζουν

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 1.5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ξεπερασμένες τάσεις διακόσμησης κουζίνας,διακόσμηση κουζίνας,συμβουλές διακόσμησης,διακόσμηση,

12 Δημοφιλείς Τάσεις Διακόσμησης Κουζίνα Που θα Εξαφανιστούν το 2024 Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

Χνούδι σε Μαύρα Ρούχα: Πώς να το Αποτρέψετε να Κολλήσει