in , , ,

Κοριοί στο Σπίτι: Ποιες είναι οι 6 Αγαπημένες Κρυψώνες τους

Κοριοί στο Σπίτι: Ποιες είναι οι 6 Αγαπημένες Κρυψώνες τους
Κοριοί στο Σπίτι: Ποιες είναι οι 6 Αγαπημένες Κρυψώνες τους

Το κρεβάτι δεν είναι το πιο εμφανές μέρος όπου μπορούν να βρεθούν κοριοί. Υπάρχουν πολλά άλλα μέρη στο σπίτι όπου τους αρέσει να κρύβονται. Ξύδι + Γαρίφαλα: Αναμείξτε Τα για να Διώξετε τα Ενοχλητικά Έντομα από το Σπίτι σας

Οι 6 Αγαπημένες Κρυψώνες Κοριών στο Σπίτι

Κοριοί

Είναι μικρά ζωύφια που βρίσκονται συνήθως στην κρεβατοκάμαρα. Τους αρέσει να τσιμπούν ανθρώπους κατά τη διάρκεια του ύπνου τους και να προκαλούν φαγούρα, κόκκινα εξογκώματα. Εάν δεν λάβετε άμεσα μέτρα όταν δείτε μόνο μερικά τσιμπήματα, μια μεγάλη οικογένεια κοριών θα εμφανιστεί σε ελάχιστο χρόνο. Οι εξειδικευμένες εταιρείες μπορούν να τους καταπολεμήσουν αλλά είναι τόσο επίμονοι που χρειάζεται πολλή δουλειά. Ελέγξτε προσεκτικά τα παρακάτω σημεία στο σπίτι σας για κοριούς και αποφύγετε την πολλή ταλαιπωρία.

Ταπετσαρία και σοβατεπί

Το αγαπημένο σημείο του κοριού είναι, φυσικά, το κρεβάτι, αφού αυτό το πλάσμα χαίρεται πολύ να σας τσιμπά κατά τη διάρκεια του ύπνου σας τη νύχτα. Ωστόσο, οι κοριοί μπορούν επίσης να κρυφτούν σε άλλο μέρος—πίσω από την ταπετσαρία. Έτσι, όταν κοιμάστε ήσυχοι, μπορούν να έρθουν πίσω από την ταπετσαρία ή ανάμεσα στις σοβατεπί.

Δείτε ακόμη Το Απόλυτο Σπιτικό Εντομοαπωθητικό και τα Κουνούπια και οι Κατσαρίδες θα Μείνουν για Πάντα Μακριά από το Σπίτι σας

Ντουλάπα ρούχων

Μια ντουλάπα ρούχων είναι επίσης η αγαπημένη κρυψώνα του κοριού. Επιβιώνουν καλά στα υφάσματα και μπορούν να καταλήξουν μέσω ρούχων, κλινοσκεπασμάτων ή πετσετών.

Βρήκατε κοριούς στην ντουλάπα σας; Τοποθετήστε κάθε ρούχο στην κατάψυξη για 2 ημέρες ή πλύνετε όλα τα είδη στους 60 βαθμούς Κελσίου. Επίσης, τα κλινοσκεπάσματα και τις πετσέτες θα πρέπει να τις καθαρίσετε καλά. Με αυτόν τον τρόπο αποτρέπετε τη διασπορά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βιβλία

Τα βιβλία είναι επίσης μια αγαπημένη κρυψώνα για κοριούς. Ειδικά τα παλιά και σκονισμένα είναι πολύ δημοφιλή. Αν ρισκάρετε να φέρετε ένα παλιό βιβλίο στο σπίτι, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το σπίτι σας να γεμίσει με κοριούς σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ηλεκτρικές πρίζες

Ξέρουμε τι σκέφτεστε: “Κοριούς σε πρίζες;!” Ναι αλήθεια. Οι μικρές τρύπες στην υποδοχή είναι ένα εξαιρετικό μέρος για αυτούς. Μπορούν εύκολα να μπουν και να βγουν. Αυτό διευκολύνει τους κοριούς να πάνε γρήγορα στο «θήραμά» τους όταν είναι κοντά.

Καναπέδες και καρέκλες

Εκτός από τα κρεβάτια, οι καναπέδες και οι καρέκλες δεν θα ξεφύγουν από τους κοριούς. Εάν μετακινείτε τακτικά τα έπιπλά σας στο σπίτι, τότε απλώνετε όλους τους κοριούς σε όλο το σπίτι χωρίς να το καταλάβετε.

Βρηκατε κοριούς σε ένα από τα έπιπλά σας; Καλέστε αμέσως μια εξειδικευμένη εταιρεία, πριν να είναι πολύ αργά.

Χαλί και μοκέτα

Τα χαλιά και οι μοκέτες είναι επίσης πολύ ελκυστικά για στους κοριούς. Αυτό είναι ίσως το πιο ενοχλητικό μέρος όπου μπορούν να μείνουν αυτά τα πλάσματα, ειδικά όταν ολόκληρο το σπίτι σας είναι γεμάτο χάλια. Το σωστό σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα είναι ελάχιστα χρήσιμο, καθώς μπορούν να κολλήσουν στο χαλί. Σε αυτή την περίπτωση, καλέστε αμέσως μια εταιρεία απεντόμωσης.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Κοριοί του Κρεβατιού: Όσα θες να Μάθεις – Ερωτήσεις και απαντήσεις – Τι τους σκοτώνει 100 τοις εκατό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

αντιμετώπιση λόξιγκα,συμβουλές για λόξιγκα,κόλπα για λόξιγκα,χρήσιμα,

Γρήγοροι Τρόποι για να Απαλλαγείτε από τον Λόξιγκα

Οι κόρες του Ψωμιού ως Προϊόν Καθαρισμού: Η γλουτένη κάνει θαύματα στους λεκκέδες - Δείτε πώς Λειτουργεί

Οι κόρες του Ψωμιού ως Προϊόν Καθαρισμού: Η γλουτένη κάνει θαύματα στους λεκκέδες – Δείτε πώς Λειτουργεί