in , , , , ,

Ο Απόλυτος Οδηγός για Παστέλ Χρώματα στη Διακόσμηση Σπιτιού

παστέλ διακόσμηση σπιτιού,παστέλ χρώματα,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση,συμβουλές διακόσμησης,
Ο Απόλυτος Οδηγός για Παστέλ Χρώματα στη Διακόσμηση Σπιτιού

Το να διακοσμήσετε το εσωτερικό του σπιτιού ή του χώρου εργασίας σας πρέπει να είναι μια από τις πιο μπερδεμένες αλλά συναρπαστικές εργασίες. Η επιλογή του σωστού στυλ διακόσμησης και χρωμάτων μπορεί να παίξει θεμελιώδη ρόλο στο να φαίνεται ζωντανό και φρέσκο. Τα παστέλ είναι οι τέλειες επιλογές για να φέρετε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Δεν είναι μόνο ευχάριστα στην εμφάνιση αλλά προσθέτουν αναμφισβήτητα φως στο σπίτι καθώς έχουν υψηλή φωτεινότητα και συγκριτικά χαμηλό κορεσμό. Έτσι, λειτουργούν υπέροχα στο να φωτίζουν το σπίτι σας και να του δίνουν την τέλεια ισορροπία ζωντανής και φρεσκάδας. Παρακάτω δίνονται μερικοί από τους συνηθισμένους τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παστέλ χρώματα στο εσωτερικό του σπιτιού σας. 4 Χρώματα που Δεν Πρέπει Ποτέ να Έχετε σε Υπνοδωμάτιο Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

Ο Απόλυτος Οδηγός για Παστέλ Χρώματα στη Διακόσμηση Σπιτιού

Παστέλ ταπετσαρίες

Μπορείτε να επιλέξετε παστέλ ταπετσαρίες για το σπίτι σας. Είτε να δημιουργήσετε έναν τοίχο έμφασης είτε να καλύψετε όλους τους τοίχους. Οι ταπετσαρίες είναι μια γρήγορη και ελκυστική λύση που μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση των τοίχων σας. Από μπάνια, κουζίνα, σαλόνι, ακόμη και υπνοδωμάτια, οι ταπετσαρίες μπορούν να κάνουν θαύματα για να φωτίσουν την εμφάνιση του σπιτιού σας.

Παστέλ συσκευές για την αισθητική

Αν θέλετε να επιλέξετε μια διασκεδαστική αλλά απλοϊκή εμφάνιση για την κουζίνα σας, μπορείτε να αλλάξετε τις συσκευές κουζίνας με παστέλ. Επιπλέον, ένας συνδυασμός ξύλινων συνθέσεων με παστέλ μπορεί να βοηθήσει πολύ στο να δώσει στην κουζίνα σας ένα πολύ κομψό φινίρισμα.

Συνδυάστε τις παστέλ αποχρώσεις για χαλαρωτικό αποτέλεσμα

Δεν μπορείτε να αρνηθείτε το γεγονός ότι υπάρχει κάτι τόσο χαλαρωτικό στους εσωτερικούς χώρους με παστέλ αποχρώσεις. Κάνουν το σπίτι να φαίνεται πολύ ζωντανό. Οι απαλοί τόνοι λειτουργούν υπέροχα δίνοντας ένα διακριτικά κομψό φινίρισμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παστέλ υφάσματα, διακοσμητικά, ακόμη και κλινοσκεπάσματα σε μπάνια, υπνοδωμάτια και σαλόνια. Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα τολμηρό περιβάλλον συνδυάστε τους παστέλ τόνους με πιο φωτεινά ή πιο σκούρα χρώματα.

Δείτε ακόμη 9 Αποχρώσεις που Πρέπει να Χρησιμοποιήσετε στην Κουζίνα σας Φέτος Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

Επιλέξτε τη σωστή ξύλινη διακόσμηση για να ταιριάξετε τα παστέλ σχέδια

Αυτό που κάνει τα παστέλ χρώματα αρκετά ελκυστικά όσον αφορά τη διακόσμηση του σπιτιού είναι η ευέλικτη φύση τους. Φαίνονται λαμπερά όταν συνδυάζονται με ξύλινα ντεκόρ όπως ξύλινα πάνελ, ξύλινα πατώματα κ.λπ. Μια σύσταση που προσφέρουν οι περισσότεροι ειδικοί είναι να συνδυάσετε τους παστέλ τόνους με πιο ανοιχτόχρωμα ξύλα όπως μπαμπού, λευκή βελανιδιά, πιο ανοιχτό σφένδαμο και ούτω καθεξής. Από την άλλη, αν σας αρέσουν οι εσωτερικοί χώροι με αντίθεση, προσέξτε τους συνδυασμούς από πλούσιο ξύλο κερασιάς και θερμούς παστέλ τόνους του ροζ.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Mix and Match: Παστέλ με ουδέτερα

Αντί να διαλέξετε ένα χρώμα από τις 7-8 κοινές παστέλ αποχρώσεις, εξερευνήστε τους τόνους του γκρι. Χρησιμοποιήστε υποτόνους που δημιουργούν απαλά παστέλ. Προσπαθήστε να το διατηρήσετε ζεστό και άνετο. Τα παστέλ φαίνονται υπέροχα με τα ουδέτερα. Παίξτε γύρω από το ποιο μέρος του εσωτερικού θέλετε να έχετε σε παστέλ και ποιο μέρος θέλετε να έχετε σε ουδέτερα.

Πολυεπίπεδη διακόσμηση

Το να στρώσετε τα έπιπλα του σπιτιού σας με πρόσθετα αξεσουάρ, όπως χαλιά καναπέ, μαξιλάρια και ούτω καθεξής, μπορεί να ανεβάσει τη διακόσμησή σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Δώστε στην κρεβατοκάμαρα, το σαλόνι ή ακόμα και την κουζίνα σας ένα κομψό και ζωηρό φινίρισμα ρίχνοντας ένα παστέλ χαλί στον καναπέ, στρώνοντας το πάτωμα του σπιτιού σας με ένα γοητευτικό χαλί, προσθέτοντας μερικές παστέλ κουρτίνες και μαξιλάρια και βασικά δίνοντας επιπλέον παστέλ πινελιές στους χώρους του σπιτιού σας .

Παστέλ φυτά

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να βελτιώσετε την εμφάνιση των φυτών εσωτερικού χώρου σας από το να τα τοποθετήσετε σε παστέλ γλάστρες. Θέλετε να εξασφαλίσετε την προσθήκη ενός πολύ ηρεμιστικού στοιχείου στο σπίτι σας για να διατηρήσετε μια ισορροπία. Μπορείτε να βάψετε τις γλάστρες σας όπως αυτή της διακόσμησης του σπιτιού σας, ώστε να συγχρονίζονται καλά με το εσωτερικό.

Παστέλ τέχνη και αξεσουάρ

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, θέλετε να ολοκληρώσετε το εσωτερικό του σπιτιού σας προσθέτοντας μερικά υπέροχα έργα τέχνης που συνδυάζονται καλά με την παστέλ διακόσμησή σας. Κρατήστε το βασικό αλλά αριστοκρατικό.

Μαζί με τα έργα τέχνης, μπορείτε επίσης να προσθέσετε άλλα διακοσμητικά αξεσουάρ όπως αντίκες, εκθέματα, ρολόγια τοίχου και ούτω καθεξής. Το κλειδί είναι να δημιουργήσετε μια ισορροπημένη αύρα ευελιξίας και κομψότητας.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Γιατί οι Σκούροι Τοίχοι Μπορούν να Αλλάξουν το Σπίτι προς το Καλύτερο Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

68 Τρόποι για να Δώσετε Στυλ σε ένα Τζάκι με Κεριά ή Φώτα

68 Τρόποι για να Δώσετε Στυλ σε ένα Τζάκι με Κεριά ή Φώτα

13 Πράγματα που Έχετε Σπίτι σας και Μπορούν να Αξίζουν μια Περιουσία

13 Πράγματα που Έχετε Σπίτι σας και Μπορούν να Αξίζουν μια Περιουσία