in , , , ,

Είσαι ό,τι τρως: Με Αυτές τις 10 Τροφές Μπορείτε να Καθαρίσετε τις Αρτηρίες σας

τροφές για αρτηρίες,διατροφή,συμβουλές διατροφής,υγεία,συμβουλές υγείας,
Με Αυτές τις 10 Τροφές Μπορείτε να Καθαρίσετε τις Αρτηρίες σας

Μια υγιής καρδιά σημαίνει έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε τη σημασία της καρδιαγγειακής λειτουργίας καθώς εδώ συνήθως κάνουμε λάθος. Αυτό συμβαίνει επειδή ένα μικρό φράξιμο μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία ακόμη και σε πολύ νεαρή ηλικία. Ουρικό οξύ Και Τροφές Που Απαγορεύονται: 8 Τροφές Πλούσιες Θα ήταν Καλό Να Αποφεύγετε να Τρώτε

Με Αυτές τις 10 Τροφές Μπορείτε να Καθαρίσετε τις Αρτηρίες σας

Εγκεφαλικό επεισόδιο, υψηλή αρτηριακή πίεση, διαβήτης είναι μερικά από τα τελικά αποτελέσματα αυτού. Ως εκ τούτου, δύο πράγματα πρέπει να προσέχετε και πρέπει να ελέγχετε ανά πάσα στιγμή: τη χοληστερόλη και την αρτηριακή πίεση. Εάν οι αρτηρίες φράξουν, μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμο πρόβλημα υγείας. Υπάρχουν μερικές τροφές που μπορούν να βοηθήσουν στον καθαρισμό των αρτηριών σας για μια υγιή καρδιά.

Σκόρδο

Το σκόρδο είναι μια από τις πιο υγιεινές τροφές στον πλανήτη και προλαμβάνει αποτελεσματικά διάφορες ασθένειες και καταστάσεις, ιδιαίτερα καρδιαγγειακά προβλήματα. Ρυθμίζει επίσης τα επίπεδα χοληστερόλης, την αρτηριακή πίεση και προλαμβάνει την αθηροσκλήρωση.

Τζίντζερ

Είναι ένας ισχυρός αντιοξειδωτικός και ισχυρός αντιφλεγμονώδης παράγοντας που εμποδίζει τη συσσώρευση πλάκας στις αρτηρίες. Περιέχει επίσης ενώσεις όπως τζιντζερόλες και σογκαόλες που καθαρίζουν τις αρτηρίες και αποτρέπουν καρδιακά προβλήματα. Οι επιστήμονες έχουν δείξει ότι μειώνει τα επίπεδα τριγλυκεριδίων και χοληστερόλης και προλαμβάνει την αθηροσκλήρωση.

Ντομάτες

Οι ντομάτες περιέχουν λυκοπένιο που βοηθά στη μείωση της LDL χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων από την κυκλοφορία του αίματός μας. Δεδομένου ότι είναι επίσης πλούσια σε φυτικές ίνες, βοηθούν στην απομάκρυνση των μπλοκαρισμάτων από τις αρτηρίες μας.

Λεμονόνερο

Η κατανάλωση νερού με λεμόνι με άδειο στομάχι το πρωί είναι μια από τις πιο υγιεινές συνήθειες που μπορείτε να έχετε, καθώς παρέχει πολλά πλεονεκτήματα για την υγεία, όπως η πρόληψη καρδιαγγειακών προβλημάτων και η μείωση των επιπέδων χοληστερόλης. Επιπλέον, η υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C προλαμβάνει την οξειδωτική βλάβη στις αρτηρίες, τις ενισχύει και αποκαθιστά την ευλυγισία τους.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Σπαράγγια

Γνωστό ως η καλύτερη τροφή για τις αρτηρίες, τα σπαράγγια βοηθούν στη μείωση της φλεγμονής καθώς και στην απαλλαγή από θρόμβους που υπάρχουν ήδη στις αρτηρίες. Αυτό συμβαίνει επειδή τα σπαράγγια είναι γεμάτα φυτικές ίνες και μέταλλα και μπορούν ακόμη και να αποτρέψουν καρδιαγγειακές παθήσεις.

Δείτε ακόμη 11 Επικίνδυνοι Συνδυασμοί Τροφών που Μπορούν να σας Αρρωστήσουν

Σουσάμι

Μελέτες έχουν δείξει ότι οι σπόροι σουσαμιού αποτρέπουν επίσης με επιτυχία την ανάπτυξη αθηροσκλήρωσης, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά οξέα. Μειώνουν επίσης τον κίνδυνο αρτηριακών βλαβών και ρυθμίζουν τα επίπεδα της LDL χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων στο αίμα.

Μπρόκολο

Τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες είναι γνωστό ότι μειώνουν την αρτηριακή πίεση και κρατούν μακριά τα προβλήματα χοληστερόλης. Το μπρόκολο είναι γεμάτο με βιταμίνη Κ, η οποία βοηθά στην πρόληψη της σκλήρυνσης των αρτηριών. Το μπρόκολο λιπαίνει επίσης τα αρτηριακά τοιχώματα. Είναι επίσης ευεργετικό για τον σχηματισμό οστών.

Πράσινο τσάι

Τροφές και υγρά πλούσια σε αντιοξειδωτικά είναι εξαιρετικά χρήσιμα αν θέλετε να φροντίσετε την καρδιά σας. Τα αντιοξειδωτικά βοηθούν στην καταπολέμηση των ριζών. Το πράσινο τσάι είναι χρήσιμο στη μείωση της χοληστερόλης στο σώμα σας και στη λήψη της σε ένα πιο υγιεινό επίπεδο. Πίνοντας δύο φλιτζάνια καθημερινά θα είναι ευεργετικό.

Λιπαρά ψάρια

Τα λιπαρά ψάρια περιλαμβάνουν ψάρια όπως ο σολομός που είναι πλούσια σε ωμέγα-3. Για να μειώσουμε το κακό λίπος στο σώμα, χρειαζόμαστε καλά λιπαρά. Προκειμένου να τονωθεί αυτή η διαδικασία ώστε οι αρτηρίες μας να μην μπλοκάρουν λόγω ανθυγιεινών ειδών διατροφής, είναι απαραίτητη η κατανάλωση καλών λιπαρών όπως τα ωμέγα-3.

Ελαιόλαδο

Τα καλά λιπαρά χρειάζονται για να μειώσουν τα κακά λιπαρά. Το ελαιόλαδο περιέχει μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λίπη, τα οποία είναι εξαιρετικά για τη μείωση της χοληστερόλης και της αρτηριακής πίεσης.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Τριγλυκερίδια Στο Θεό: Ποια Γνωστά Ροφήματα Τα Αυξάνουν και Απειλούν την Υγειά μας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ανθρακούχο νερό με φέτα λεμόνι,συμβουλές για εστιατόρια,χρήσιμα,

Σταματήστε να Παραγγέλνετε αυτό το Ρόφημα σε Εστιατόρια και να Γιατί

52 Ιδέες για Φθινοπωρινές Συνθέσεις Αποξηραμένων Λουλουδιών

52 Ιδέες για Φθινοπωρινές Συνθέσεις Αποξηραμένων Λουλουδιών