in , , , ,

7 Τρόποι για να Συνδυάσετε το Μαύρο Χρώμα Φέτος τον Χειμώνα

7 Τρόποι για να Συνδυάσετε το Μαύρο Χρώμα Φέτος τον Χειμώνα
7 Τρόποι για να Συνδυάσετε το Μαύρο Χρώμα Φέτος τον Χειμώνα

Το μαύρο δεν είναι απλώς ένα χρώμα. Είναι μια ενσάρκωση της κομψότητας και της ευελιξίας. Όταν γίνει σωστά, το μαύρο μπορεί να είναι η απόλυτη δήλωση στυλ κατά τους κρύους μήνες. Δείτε πως να συνδυάσετε το μαύρο χρώμα αυτόν τον χειμώνα, διασφαλίζοντας ότι θα παραμείνετε ζέστες ενώ αποπνέετε μια αίσθηση φινέτσας. Φθινόπωρο – Χειμώνας 2023-2024: 5 Χρώματα που πρέπει να έχετε στην Γκαρνταρόμπα σας

Το layering είναι ο καλύτερος σας φίλος

7 Τρόποι για να Συνδυάσετε το Μαύρο Χρώμα Φέτος τον Χειμώνα

Το κλειδί για να παραμείνετε ζέστες ενώ φοράτε μαύρα το χειμώνα είναι το layering. Ξεκινήστε με ένα βασικό μαύρο τοπ ή πουλόβερ ως βάση. Στη συνέχεια, προσθέστε στρώσεις όπως ένα κομψό μαύρο σακάκι, ένα δερμάτινο τζάκετ ή ένα ζεστό μαύρο παλτό. Το layering όχι μόνο παρέχει μόνωση αλλά δημιουργεί και οπτικό ενδιαφέρον για το ντύσιμό σας. Η ανάμειξη διαφορετικών υφών όπως κασμίρ, μαλλί και δέρμα μπορεί να κάνει το ολόμαυρο σύνολό σας πιο σαγηνευτικό.

Προσθέστε βάθος με διαφορετικές αποχρώσεις

Ενώ το μαύρο είναι το αστέρι της χειμερινής γκαρνταρόμπας σας, μην διστάσετε να ενσωματώσετε διαφορετικές αποχρώσεις του μαύρου και σχεδόν μαύρου όπως το ανθρακί και το σκούρο γκρι. Η ανάμειξη αυτών των τόνων μπορεί να δημιουργήσει βάθος και διάσταση στο ντύσιμό σας. Για παράδειγμα, συνδυάστε ένα ανθρακί ζιβάγκο με μαύρο παντελόνι και ένα σκούρο γκρι φουλάρι για μια εκλεπτυσμένη μονόχρωμη εμφάνιση.

Αξεσουάρ με σύνεση

Τα αξεσουάρ μπορούν να φτιάξουν ή να καταστρέψουν ένα ολόμαυρο ντύσιμο. Προτιμήστε αξεσουάρ που έρχονται σε αντίθεση με το σκούρο της ενδυμασίας σας. Τα χρυσά ή ασημένια κοσμήματα μπορούν να προσθέσουν μια πινελιά γοητείας. Μια πινελιά χρώματος μέσα από ένα φωτεινό κασκόλ, ένα τολμηρό κόκκινο κραγιόν ή ακόμα και χρωματιστά παπούτσια μπορεί να κάνει το μαύρο σύνολό σας να ξεχωρίσει. Θυμηθείτε, είναι οι μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν τη μεγάλη διαφορά.

Δείτε ακόμη Ποια Παπούτσια να Συνδυάσετε με Φούστες Διαφορετικών Τύπων

Οι υφές έχουν σημασία

Η ενσωμάτωση διαφόρων υφών μπορεί να αναδείξει το ολόμαυρο χειμερινό σας ντύσιμο. Σκεφτείτε υλικά όπως δέρμα, σουέτ, ψεύτικη γούνα και πλεκτά. Ένα μαύρο δερμάτινο τζάκετ σε συνδυασμό με ένα πουλόβερ από κασμίρ και σουέτ μπότες όχι μόνο σας κρατά ζέστες αλλά δημιουργεί και ένα οπτικά σαγηνευτικό μείγμα υφών.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Παίξτε με τις αναλογίες

Πειραματιστείτε με τις αναλογίες για να διατηρήσετε το ντύσιμό σας ενδιαφέρον. Συνδυάστε ένα στενό μαύρο τζιν με ένα μεγάλο μαύρο πουλόβερ ή ισορροπήστε ένα εφαρμοστό μαύρο μπλέιζερ με ένα φαρδύ παντελόνι. Το παιχνίδι με τις αναλογίες προσθέτει μια πινελιά δημιουργικότητας στην εμφάνισή σας.

Επιλογές υποδημάτων

Η επιλογή των υποδημάτων σας μπορεί να καθορίσει το χειμερινό σας στυλ. Για κλασική εμφάνιση, επιλέξτε μαύρα μποτάκια ή μπότες μέχρι το γόνατο. Αν νιώθετε περιπετειώδεις, δοκιμάστε μπότες πάνω από το γόνατο σε μαύρο σουέτ ή δέρμα. Αυτά όχι μόνο σας κρατούν ζέστες, αλλά προσθέτουν και ένα δράμα στο σύνολό σας.

Μην ξεχνάτε τα εξωτερικά ενδύματα

Τα χειμωνιάτικα εξωτερικά ρούχα σας είναι απαραίτητα και θα πρέπει να συμπληρώνουν τα μαυροκεντρικά ρούχα σας. Ένα μαύρο μάλλινο παλτό, μια κομψή μαύρη καμπαρντίνα ή ακόμα και ένα puffer jacket σε μαύρο χρώμα μπορούν να ολοκληρώσουν την χειμερινή σας εμφάνιση ενώ σας κρατούν άνετες.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 22 Ιδέες για Ρούχα σε Ακαδημαϊκό Στυλ για να Ξεκινήσετε το Φθινόπωρό σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Μέθυσε... τα μαλλιά σου: Αν Θέλετε Απαλά, Μεταξένια και Λαμπερά Μαλλιά Λουστείτε με ένα Κουτάκι Μπύρας

Μέθυσε… τα μαλλιά σου: Αν Θέλετε Απαλά, Μεταξένια και Λαμπερά Μαλλιά Λουστείτε με ένα Κουτάκι Μπύρας

Γιατί Πρέπει πάντα να Φοράτε Λαστιχένια Γάντια όταν Πλένετε τα Πιάτα

Γιατί Πρέπει πάντα να Φοράτε Λαστιχένια Γάντια όταν Πλένετε τα Πιάτα