in , , , ,

15 Κόλπα Μόδας που Βοηθούν τις Διασημότητες να Δείχνουν Κομψές Ακόμα και με Φόρμα

Συμβαίνει τα αμφιλεγόμενα ρούχα να γίνονται μοντέρνα: ποδηλατικά παντελόνια, φορέματα σε στυλ εσωρούχων ή ακόμα και φόρμες γυμναστικής. Αλλά παρόλο που αυτά τα ρούχα είναι άνετα, μπορεί μερικές φορές να φαίνονται πραγματικά περίεργα. Ωστόσο, οι διασημότητες μπορούν να δείχνουν υπέροχες με απολύτως οποιοδήποτε ρούχο, με τη βοήθεια ορισμένων κόλπων μόδας. 10 Κόλπα Μόδας Διασημοτήτων για να Φαίνεστε Πανέμορφες

Η Μπέλα Χαντίντ αποδεικνύει ότι μπορείς να δείχνεις κομψή ακόμα και με ένα ποδηλατικό παντελόνι. Απλώς συνδυάστε το με ένα μεγάλο σακάκι και κομψές μπλούζες.

LaurentVu/SIPA/EAST NEWS

Ένα φόρεμα σε στυλ εσωρούχων είναι διαχρονικό. Και για να μην δείχνετε πρόστυχες σε αυτό, μπορείτε, όπως η Βικτόρια Μπέκαμ, να το συνδυάσετε με μια στιλάτη καμπαρντίνα και να ολοκληρώσετε την εμφάνιση με ψηλοτάκουνα.

TS, PacificCoastNews/EAST NEWS

Ή μπορείτε να εξισορροπήσετε το ανάλαφρο φόρεμα με ένα αυστηρό μαύρο σακάκι, όπως έκανε η Έβα Λονγκόρια.

Cyril Pecquenard/KCS/East News

Η επιλογή των αξεσουάρ της Έμα Στόουν όχι μόνο την έκανε να δείχνει ολοκληρωμένη, αλλά εξισορρόπησε και τις αναλογίες: η αλυσίδα επιμήκυνε το λαιμό της και η ζώνη τόνιζε τη μέση της.

Evan Agostini/Invision/East News

Η Τζένιφερ Λόρενς βρήκε έναν υπέροχο τρόπο να ισορροπήσει το τολμηρό μήκος της φούστας της με ένα αυστηρό σακάκι και ένα διαφανές ζιβάγκο. Το ντύσιμο έγινε πιο κομψό, αλλά όχι λιγότερο σέξι.

IMAGO/Ralf MŸller/Imago Stock and People/East News

Η Τζένιφερ Λόπεζ φόρεσε τη φόρμα της με αίγλη, συμπληρώνοντάς την με εντυπωσιακά αξεσουάρ: σκουλαρίκια κρίκοι, μια δερμάτινη τσάντα και μεγάλα γυαλιά.

mcla@broadimage/Broad Image/East News

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έκανε το στενό τζιν της να δείχνει ανεπιτήδευτο σηκώνοντας το ένα μπατζάκι της.

Evan Agostini/Invision/AP/East News

Δείτε ακόμη 13 Κόλπα που Χρησιμοποιούν οι Διασημότητες για να Δείχνουν Τέλειες

Ο ίδιος κανόνας λειτουργεί και με συνηθισμένες φόρμες γυμναστικής. Απλώς πρέπει να ακολουθήσετε το παράδειγμα της διασημότητας και να σηκώσετε το παντελόνι ακριβώς πάνω από τους αστραγάλους σας.

© freepik / Freepik, Steve Sands/Bauer Griffin/East News

Η Σελίν Ντιόν ξέρει ότι πρέπει να υπάρχει μόνο μία φωτεινή πινελιά σε ολόκληρο το ντύσιμο. Οι μπότες από στρας θα λάμπουν ακόμα πιο φωτεινά στο φόντο των ρούχων ουδέτερων χρωμάτων.

East News

Όπως ίσως γνωρίζετε, οι ζιπ κιλότ μπορούν να κάνουν μια γυναίκα να φαίνεται παχύτερη και κοντύτερη. Η Κέιτι Χολμς έλυσε αυτό το πρόβλημα με γόβες στιλέτο και μακριές αλυσίδες.

East News

Στη Βικτόρια Μπέκαμ αρέσει να φορά ελαφριά φορέματα ακόμα και στον κρύο καιρό συνδυάζοντάς τα με ένα ζιβάγκο. Φαίνεται κομψό, αλλά το πιο σημαντικό είναι πολύ πιο ζεστό με αυτόν τον τρόπο.

Starface/STARFACE PHOTO /East News

Η πανέμορφη Λετίσια Κάστα ξέρει πώς να κάνει ένα ανδρικό κοστούμι να φαίνεται σέξι με ένα κορμάκι από δαντέλα.

© freepik / Freepik, Sebastien Courdji/KCS/East News

Η Σοφία Βεργκάρα ξέρει ότι ένα απλό λευκό ανδρικό πουκάμισο θα φαίνεται πιο εντυπωσιακό αν σηκώσετε τα μανίκια.

TS, PacificCoastNews/EAST NEWS, Luis Guerra/The Grosby Group/EAST NEWS, thecelebrityfinder@broadimage.com/Broad Image/East News

Η Κέιτ Μπλάνσετ προτείνει να φοράτε μια φόρμα μέσα σε εξαιρετικά μοντέρνα μποτάκια. Προσέξτε επίσης ότι η ηθοποιός φοράει φόρεμα, όχι μπλούζα.

RB/Associated Press/East News

Χάρη στο καλσόν σκούρας απόχρωσης, η Κέιτ Μπλάνσετ κατάφερε να ισορροπήσει το κοντό φόρεμά της με μπότες πάνω από το γόνατο.

Fati Sadou/ABACAPRESS.COM/Abaca/East News, Fati Sadou/ABACAPRESS.COM/Abaca/East News

πηγή

Δείτε επίσης 8 Μυστικά για να Φαίνεστε Παντα Άψογες με Οτιδήποτε Φοράτε

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Αρνητική Ενέργεια στο Σπίτι: Με Ενα Ποτήρι Νερό Μπορείτε να Την Εντοπίσετε

Αρνητική Ενέργεια στο Σπίτι: Με Ενα Ποτήρι Νερό Μπορείτε να Την Εντοπίσετε

Μικρά Σαλόνια: 85 Ιδέες Διακόσμησης για Άνεση

Μικρά Σαλόνια: 85 Ιδέες Διακόσμησης για Άνεση