in , , , ,

Κάντο Όπως Στις ταινίες: 10 Συμβουλές για την Καθημερινότητα που Μπορείτε να Μάθετε

10 Συμβουλές για την Καθημερινότητα που Μπορείτε να Μάθετε από τις Ταινίες
10 Συμβουλές για την Καθημερινότητα που Μπορείτε να Μάθετε από τις Ταινίες

Οι ταινίες και οι τηλεοπτικές εκπομπές μπορεί να είναι διασκεδαστικές και χρήσιμες για παρακολούθηση. Συχνά περιέχουν πολύτιμες συμβουλές για διαφορετικές καταστάσεις που μπορείτε να εφαρμόσετε στην πραγματική ζωή. 7 Κόλπα που θα Κάνουν την Καθημερινότητά σας Ευκολότερη

Πώς να μην κλάψετε όταν ψιλοκόβετε κρεμμύδια.

© The Help / Dreamworks Pictures and co-producers, © Mateusz Feliksik / Pexels

Στο The Help, ο χαρακτήρας της Έμα Στόουν μαθαίνει πώς να κόβει ένα κρεμμύδι χωρίς να χύνει δάκρυα. Απλώς πρέπει να κρατά ένα άκαυτο σπίρτο στο στόμα της. Ο λόγος είναι ότι η κεφαλή του σπίρτου μπορεί να απορροφήσει τις θειούχες ενώσεις που απελευθερώνονται από το κρεμμύδι όταν το ψιλοκόψετε. Αυτές είναι οι χημικές ουσίες που μας κάνουν να κλαίμε.

Πώς να δώσετε μια νέα ζωή σε ένα παλιό φόρεμα.

© Desperate Housewives / Cherry Alley Productions and co-producers

Η Μπρι βαν ντε Καμπ από το Desperate Housewives μας δίδαξε πώς να μετατρέψουμε γρήγορα ένα απλό φόρεμα σε εντυπωσιακό. Απλώς έβαλε το εμπρός πίσω και το πίσω κόψιμο έγινε μια υπέροχη λαιμόκοψη.

Πώς να προσδιορίσετε το μέγεθος του παπουτσιού σας.

© Pretty Woman / Touchstone Pictures and co-producers

Στην ταινία Pretty Woman, ο χαρακτήρας της Τζούλια Ρόμπερτς αποκαλύπτει στον εραστή της πώς μπορεί να αγοράσει παπούτσια χωρίς να τα δοκιμάσει. Λέει ότι το μήκος του ποδιού της είναι το ίδιο με την απόσταση μεταξύ του καρπού και του αγκώνα της.

Είναι ενδιαφέρον ότι αυτή ήταν και η άποψη του Λεονάρντο ντα Βίντσι. Έγραφε στα σημειωματάρια του: «Όλο το μήκος του ποδιού θα βρίσκεται ανάμεσα στον αγκώνα και τον καρπό». Ωστόσο, αυτό ισχύει μόνο για τις μέσες ανθρώπινες αναλογίες και δεν λαμβάνει υπόψη τις ατομικές διαφορές.

Πώς να διατηρήσετε μια περμανάντ.

© Legally Blonde / Marc Platt Productions and co-producers

Η Ελ Γουντς από το Legally Blonde (2001) χρησιμοποίησε τις γνώσεις της για τη φροντίδα του εαυτού της για να λύσει την υπόθεση. Αλλά αυτές οι πληροφορίες μπορεί να είναι χρήσιμες για όλους μας. Είπε στο δικαστήριο ότι αφού κάνουμε περμανάντ, δεν πρέπει να βρέχουμε τα μαλλιά μας για τουλάχιστον 24 ώρες, διαφορετικά θα καταστρέψουμε το αποτέλεσμα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πώς να ανάψετε φωτιά χωρίς αναπτήρα ή σπίρτα.

© Cast Away / Twentieth Century Fox and co-producers

Το να ανάψετε φωτιά χωρίς εργαλεία δεν είναι εύκολο. Μπορεί να χρειαστούν ώρες για κάποιον που ξέρει μόνο τη θεωρία. Ο χαρακτήρας του Τομ Χανκς στην ταινία Cast Away (2000) το έμαθε αυτό με τον δύσκολο τρόπο. Έσπασε ένα κομμάτι ξύλο, έβαλε λίγο ξερό γρασίδι στη ρωγμή και το έτριψε με ένα άλλο ξύλο. Συνέχισε να προσπαθεί μέχρι που είδε λίγο καπνό και μετά φύσηξε απαλά πάνω του για να πάρει φλόγα.

Δείτε ακόμη Μικρά προβλήματα Μεγάλες λύσεις: 6 Έξυπνα Κόλπα για Ευκολότερη Καθημερινότητα

Πώς να διατηρήσετε το σπίτι σας σε τάξη.

© Friends / Warner Bros. Television and co-producers

Η Μόνικα Γκέλερ από το Friends έχει εμμονή με την καθαριότητα. Έχει ένα μυστικό σύστημα για να ταξινομεί τις πετσέτες της. Όριζε κάποιες από αυτες για διαφορετικούς οικιακούς σκοπούς και άλλα για καλεσμένους. Οι φίλοι της ανακάλυψαν ότι έχει 11 κατηγορίες πετσετών για κάθε περίσταση.

Πώς να φάτε κομψά τα μακαρόνια.

© Brooklyn / Parallel Film Productions and co-producers, © 준섭 윤 / Pexels

Στην ταινία Μπρούκλιν (2015), η πρωταγωνίστρια ήθελε να κυριαρχήσει στην τέχνη της κατανάλωσης μακαρονιών. Στριφογύριζε τα ζυμαρικά γύρω από το πιρούνι της, χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι ως στήριγμα. Με αυτόν τον τρόπο, απέφυγε να τα ρίξει πίσω στο πιάτο ή στα ρούχα της και να πιτσιλίσει σάλτσα παντού.

Πώς να εξοικονομήσετε χρόνο στο αεροδρόμιο.

© Up in the Air / Paramount Pictures and co-producers

Ο χαρακτήρας του Τζορτζ Κλούνεϊ στο Up in the Air (2009) είναι ένας συχνός επιβάτης που γνωρίζει μερικές συμβουλές για να επιταχύνει το ταξίδι του. Ένα από αυτά είναι να επιλέξετε τη σωστή γραμμή στο check-in. Αποφεύγει τις οικογένειες με παιδιά επειδή χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να χειριστούν τις αποσκευές και τα καροτσάκια τους από τους μεμονωμένους ταξιδιώτες.

Πώς να κάνετε τον χρόνο να τρέχει πιο γρήγορα.

© Cashback / Left Turn Films and co-producers

Στην ταινία Cashback, η ταμίας που εργάζεται σε ένα κατάστημα ρούχων έχει ένα κόλπο για να κάνει την εργάσιμη ημέρα της να φαίνεται πιο σύντομη. Καλύπτει το πρόσωπο του ρολογιού της με ταινία. Πιστεύει ότι ο χρόνος κυλά πιο αργά όταν συνεχίζεις να ελέγχεις το ρολόι σου.

Πώς να κρατάτε τα μαχαίρια αιχμηρά.

© Ratatouille / Walt Disney Pictures and co-producers

Ο σεφ στην ταινία κινουμένων σχεδίων Ratatouille γλιστράει τα ψιλοκομμένα λαχανικά από το ξύλο κοπής στην κατσαρόλα με το πίσω μέρος του μαχαιριού του. Έτσι διατηρεί την αιχμηρότητα της λεπίδας για περισσότερο.

πηγή

Δείτε επίσης Κάνε την καθημερινότητά σου παιχνιδάκι. 10 Έξυπνα Κόλπα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Επικίνδυνα Μωρομάντηλα Λόγω Χημικών: Ανακαλούνται Μην τα Χρησιμοποιήσετε

Επικίνδυνα Μωρομάντηλα Λόγω Χημικών: Ανακαλούνται Μην τα Χρησιμοποιήσετε

Η Μαγεία του Φθινοπώρου και του Boho: 54 Εντυπωσιακές Ιδέες Διακόσμησης Σαλονιού

Η Μαγεία του Φθινοπώρου και του Boho: 54 Εντυπωσιακές Ιδέες Διακόσμησης Σαλονιού