in , , , , , ,

Διακόσμηση Σαλονιού Με Λίγα Χρήματα: 10 Οικονομικές Ιδέες

οικονομική διακόσμηση σαλονιού,ιδέες διακόσμησης σαλονιού,διακόσμηση σπιτιού,διακόσμηση,
οικονομική διακόσμηση σαλονιού,ιδέες διακόσμησης σαλονιού,διακόσμηση σπιτιού,διακόσμηση,

Τα σαλόνια μας είναι εκεί όπου αποσυρόμαστε μετά από μια κουραστική μέρα. Εκεί νιώθουμε πιο άνετα να είμαστε αληθινοί εαυτοί. Βλέποντας ότι είναι ένας από τους πιο συχνά χρησιμοποιούμενους χώρους σε ένα σπίτι, πρέπει να φαίνεται όσο το δυνατόν καλύτερος. Η διακόσμηση και η δημιουργία ενός όμορφου καθιστικού μπορεί να φαίνεται σαν ένα μεγάλο έργο που θα πρέπει να ξοδέψετε χρήματα για να το πετύχετε.

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να κοστίσει μια περιουσία. Μπορείτε να ανανεώσετε τον χώρο σας ακόμα και με περιορισμένο προϋπολογισμό. Μια μικρή αλλαγή εδώ, ορισμένα αξεσουάρ εκεί μπορούν να κάνουν τεράστια διαφορά χωρίς να προκαλέσουν σημαντικό πρόβλημα στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Μικρά Σαλόνια: 85 Ιδέες Διακόσμησης για Άνεση

10 Οικονομικές Ιδέες Διακόσμησης Σαλονιού

Μετακινήστε τα έπιπλα

Ένας από τους πιο ανέξοδους τρόπους για να ανανεώσετε το σαλόνι σας είναι η αναδιάταξη των επίπλων. Μπορείτε να πετάξετε τα πράγματα που δεν σας αρέσουν πια, να γεμίσετε το χώρο και να μετακινήσετε έπιπλα για να έχετε μια αναζωογονητική αλλαγή. Η αναδιάταξη των επίπλων θα δημιουργήσει μια οπτικά ευχάριστη όψη.

Βάψιμο

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να μεταμορφώσετε πλήρως έναν χώρο είναι να τον βάψετε. Ακόμα κι αν το βάψιμο είναι το μόνο πράγμα που θα κάνετε στο σαλόνι σας, θα δείτε μια εντυπωσιακή διαφορά. Το να βάψετε το δωμάτιο λευκό ή ουδέτερο θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση του περισσότερου χώρου. Το καλύτερο πράγμα με το βάψιμο είναι ότι δεν χρειάζεται να προσλάβετε κάποιον να το κάνει για εσάς. Υπάρχουν τόσες πολλές οικονομικές και καλής ποιότητας επιλογές βαφής από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε για το σαλόνι σας. Εάν ο προϋπολογισμός σας είναι πολύ στενός για να καλύψει το κόστος της βαφής ολόκληρου του δωματίου, μπορείτε να επιλέξετε να βάψετε έναν τοίχο έμφασης. Μια πινελιά χρωμάτων, ακόμη και σε έναν μόνο τοίχο, θα κάνει τη διαφορά.

Αγοράστε ένα χαλί

Ένα κομψό χαλί δεν θα σας κοστίσει πολύ. Η τακτοποίηση του σαλονιού σας γύρω από ένα όμορφο χαλί θα σας βοηθήσει να ενώσετε τα πράγματα. Επίσης, θα αλλάξει το εστιακό σημείο του δωματίου. Ως αποτέλεσμα, η διακόσμηση θα φαίνεται πιο ολοκληρωμένη. Εάν οι καναπέδες σας είναι πιο ουδέτεροι και θέλετε να προσθέσετε περισσότερο οπτικό ενδιαφέρον, η απόκτηση ενός χαλιού είναι ένας τρόπος να το κάνετε. Τα χαλιά θα προσθέσουν υφή, σχέδια ή χρώμα στο δωμάτιο, καθορίζοντας έτσι τον χαρακτήρα και την όψη του.

Διακοσμήστε με τέχνη

Οι άδειοι τοίχοι στο σαλόνι σας έχουν ατελείωτες δυνατότητες. Η προσθήκη μερικών έργων τέχνης είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ανανεώσετε το σαλόνι σας. Μπορείτε να μετατρέψετε τους τοίχους σας σε εντυπωσιακά κεντρικά κομμάτια μόνο με τη μαγική πινελιά ενός έργου τέχνης. Μπορείτε να ζωγραφίσετε τα έργα τέχνης σας ή να προμηθευτείτε ένα από μια διαδικτυακή γκαλερί τέχνης, εάν δεν έχετε αρκετή καλλιτεχνική τάση. Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε την τέχνη με γούστο για να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα στο σαλόνι σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αναδιάταξη διακοσμητικών

Μπορεί να μην έχετε αρκετά χρήματα για να αγοράσετε νέα διακοσμητικά και αξεσουάρ. Αντίθετα, μπορείτε να επιλέξετε να δανειστείτε διακοσμητικά αντικείμενα από άλλα δωμάτια του σπιτιού. Μπορεί να κρέμεται ένα έργο τέχνης στην κρεβατοκάμαρά σας που θα λειτουργούσε τόσο καλά για να ανανεώσετε το σαλόνι σας. Κάντε μια βόλτα στο γκαράζ ή τον αποθηκευτικό χώρο σας για να βρείτε μερικούς παραμελημένους θησαυρούς που θα δώσουν στο σαλόνι σας μια φρέσκια όψη.

Δείτε ακόμη Εσοχές στο Σαλόνι: 63 Κομψές Ιδέες Που Θα Απογειώσουν Τον Χώρο Σας

Προσθέστε λίγο πράσινο

Τα φυτά είναι μια σίγουρη λύση για τη διακόσμηση ενός σαλονιού. Προσθέτουν χαρακτήρα, χρώμα, σχήμα και κυριολεκτική ζωή σε κάθε δωμάτιο. Έχοντας πράσινο στο σπίτι θα βελτιώσει θετικά τη διακόσμηση. Τα φυτά ζωντανεύουν αμέσως ένα δωμάτιο και προσθέτουν υφή στον χώρο του καθιστικού. Εάν το σαλόνι και οι καναπέδες σας είναι περισσότερο στην ουδέτερη πλευρά, η προσθήκη ενός φυτού θα του δώσει μια πινελιά χρώματος. Εκτός από τους αισθητικούς λόγους, είναι επίσης ευεργετικά στον καθαρισμό του αέρα. Τα φυτά απομακρύνουν τις τοξίνες στον αέρα και αυξάνουν τα επίπεδα οξυγόνου στο δωμάτιο. Επίσης, κάνουν το περιβάλλον πιο ήρεμο, συμβάλλοντας έτσι στη συνολική ευεξία σας.

Αλλάξτε τα φωτιστικά

Μπορείτε να αποκτήσετε διακοσμητικά φωτιστικά που θα αλλάξουν την όψη του σαλονιού σας σε μια στιγμή.

Εργαστείτε με τον φωτισμό

Ο φωτισμός στο σαλόνι μπορεί είτε να φτιάξει είτε να καταστρέψει το χώρο. Το είδος του φωτός που έχετε θα έχει αντίκτυπο στη διάθεση του δωματίου. Μπορεί επίσης να αλλάξει το αντιληπτό μέγεθος του καθιστικού καθώς αντανακλάται στις επιφάνειες των τοίχων. Μπορείτε να δημιουργήσετε οπτικό ενδιαφέρον στο σαλόνι, χρησιμοποιώντας τον φωτισμό. Ο φωτισμός με έμφαση μπορεί να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο για να τραβήξει την προσοχή σε γλυπτά, τέχνη τοίχων ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα που θέλετε να επισημάνετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον φωτισμό για να τραβήξετε το βλέμμα στην υφή των τοίχων από τούβλα ή πέτρα. Επενδύστε σε μερικά φωτιστικά δαπέδου ή επιτραπέζιου που θα δημιουργήσουν ένα οικείο αποτέλεσμα και θα αλλάξουν τη διάθεση και τον χαρακτήρα του δωματίου.

Τοίχος γκαλερί

Οι τοίχοι σας δεν χρειάζεται να μένουν άδειοι. Η δημιουργία ενός τοίχου γκαλερί θα δώσει στο σαλόνι μια προσωπική πινελιά. Εκτυπώστε οικογενειακές φωτογραφίες ή μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε εξώφυλλα δίσκων ή αυτοκόλλητη ταπετσαρία. Πλαισιώστε τα και σχεδιάστε μια διάταξη για τον τοίχο γκαλερί. Το σαλόνι σας θα έχει περισσότερη προσωπικότητα ενώ θα έχει ένα σημείο εστίασης.

Επενδύσετε σε μεμονωμένα ακριβά κομμάτια

Μπορείτε να επενδύσετε στρατηγικά σε ακριβά κομμάτια. Για παράδειγμα, μια καρέκλα με έμφαση για να συνδυάσετε το οικονομικό τραπεζάκι σαλονιού με το DIY πουφ. Αποκτήστε φανταχτερά καλύμματα μαξιλαριού για να καλύψετε τα όχι και τόσο ακριβά μαξιλάρια σας. Η ανάμειξη φθηνών και ακριβών κομματιών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να έχετε ένα όμορφο προσεγμένο σαλόνι χωρίς να ξοδευτείτε.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης 10 Έξυπνες Ιδέες Διακόσμησης για να Κάνετε το Μικρό σας Σαλόνι να Φαίνεται πιο Ευρύχωρο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Food Waste: Τι Να Κάνεις Για Να μην Χαλάει Το Μαρούλι Στο Ψυγείο

Food Waste: Τι Να Κάνεις Για Να μην Χαλάει Το Μαρούλι Στο Ψυγείο

εναλλακτικές χρήσεις μουστάρδας,συμβουλές ομορφιάς,συμβουλές υγείας,χρήσιμα,

4 Εναλλακτικές Χρήσεις της Μουστάρδας