Όταν βγαίνετε έξω για φαγητό, ο σεφ του εν λόγω εστιατορίου συχνά ξέρει τι κάνουν και πιθανότατα θα πάρετε πολύ νόστιμο και καλά καρυκευμένο φαγητό. Ωστόσο, μπορεί να θέλετε να προσθέσετε αυτή την επιπλέον γεύση στο φαγητό χρησιμοποιήσετε την αλατοπιπεριέρα. Πραγματικά δεν πρέπει να το κάνετε αυτό, όμως, και να γιατί. 20 Προειδοποιητικά Σημάδια για να Αποφύγετε ένα Κακό Εστιατόριο
Δεν είναι η τουαλέτα, το πόμολο της πόρτας ή τα μαχαιροπίρουνα που είναι ό,τι πιο βρώμικο σε ένα εστιατόριο, αλλά η αλατοπιπεριέρα και το μενού! Σύμφωνα με έρευνα του ABC News, οι αλατοπιπεριέρες περιέχουν 11.600 βακτήρια. Αυτή η έρευνα διεξήχθη σε 12 εστιατόρια στη Νέα Υόρκη, την Αριζόνα και το Οχάιο. Επιπλέον, αποδείχθηκε ότι περιείχαν επίσης E.coli!
Πώς γίνεται να είναι τόσο βρώμικες οι αλατοπιπεριέρες; Όλα έχουν να κάνουν με την έλλειψη τακτικού καθαρισμού. Οι περισσότερες σκουπίζονται μόνο αν φαίνονται βρώμικες και ακόμη και τότε, μόνο με ένα υγρό πανί. Επίσης, δεν αδειάζουν ποτέ, πράγμα που σημαίνει ότι δεν καθαρίζονται ποτέ στο εσωτερικό.
Επιπλέον τα παιδιά προκαλούν αρκετά βακτήρια που καταλήγουν στις αλατοπιπεριέρες. Πολλοί γονείς αφήνουν τα νήπια και τα μικρά παιδιά τους να παίζουν με αυτές για να παραμένουν σχετικά ήρεμα. Αυτό σημαίνει ότι θα καλυφθούν από σάλια και ό,τι άλλο υπάρχει στα δάχτυλά τους.
πηγή φωτογραφίας
Δείτε επίσης Υπάλληλοι Εστιατορίων Αποκαλύπτουν Ποια Φαγητά Δεν Παραγγέλνουν Ποτέ