in , , , , ,

Τι θα σας Συμβεί εάν ΔΕΝ Κάνετε Ντους για 2 Ημέρες

άπλυτοι για 2 ημέρες,ντους και ομορφιά,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,ντους και υγεία,υγεία,συμβουλές υγείας,
άπλυτοι για 2 ημέρες,ντους και ομορφιά,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,ντους και υγεία,υγεία,συμβουλές υγείας,

Το ντους και το μπάνιο θεωρούνται απαραίτητα αλλά και ένας ευχάριστος τρόπος για να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα. Μερικές φορές, επειδή είστε εξαντλημένοι το παραλείπετε, αλλά αν κάνετε ντους μετά από 2 ημέρες, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα. Δέρμα για Φίλημα: Γιατί Δεν Πρέπει να Πλένετε το Πρόσωπό σας Όταν Κάνετε Ντους

πηγή: CBS / BIG BANG THEORY

Κακοσμία

Η κακοσμία δημιουργείται από ένα βακτήριο που υπάρχει στο δέρμα μας και παράγει απόβλητα. Ο ιδρώτας μας είναι επίσης ένας τρόπος για να αποτοξινωθούμε από τα απόβλητα μας. Το δέρμα μας καθημερινά εκτίθεται σε τοξίνες και γίνεται το κατάλληλο περιβάλλον για τα βακτήρια αφού ιδρώσουμε, ειδικά μετά το γυμναστήριο. Έτσι, το ντους είναι ο μόνος τρόπος για να απαλλαγείτε από τον ιδρώτα και τις δυσάρεστες οσμές.

Βρώμικη επιδερμίδα

Επιπρόσθετα από την κακοσμία, το δέρμα μας θα γίνει βρώμικο και ατημέλητο. Η φυσική διαδικασία ανανέωσης του δέρματος θα συνεχιστεί, αλλά η καθαριότητα θα παραβιαστεί.

Δερματικές λοιμώξεις

πηγή: usatoday.com

Δείτε ακόμη Γιατί Πρέπει να Πλένετε τα Πόδια σας Όταν Κάνετε Ντους

Εάν τα βακτήρια και τα μικρόβια δεν ξεπλυθούν, αναπαράγονται πιο γρήγορα και προκαλούν βλάβη στο δέρμα μας με την εξάπλωση λοιμώξεων. Προκαλoυν φαγουρα και ερεθισμό. Το πλύσιμο του σώματός μας είναι ο πιο φυσικός τρόπος για να αντιμετωπίσουμε τις πιθανότητες εξάπλωσης της μόλυνσης.

Τριχόπτωση

Όλο το δέρμα στο τριχωτό της κεφάλης θα ξεφλουδίσει και θα ερεθιστει παντού, ειδικά στα μέρη όπου είναι το πιο μαλακό. Τα μαλλιά μπορεί να αρχίσουν να πέφτουν επειδή τα τριχοθυλάκια θα γεμίσουν σμήγμα εμποδίζοντας τη φυσική θρέψη των ριζών.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Διαταραχή της κυκλοφορίας του αίματος

Το ντους υποστηρίζει το ανοσοποιητικό συστήμα κάνοντας απαλό μασάζ στο λεμφικό σύστημα και αυξάνοντας την κυκλική ροή του αίματος, έτσι ώστε τα κύτταρά μας να λειτουργούν καλύτερα για να μας διατηρούν υγιείς.

Στρες

Θα γίνετε πιο αγχωμένοι και στρεσαρισμένοι επειδή το ντους είναι ο πιο φυσικός τρόπος για να ανακουφιστείτε από το στρες και την κατάθλιψη. Το ντους θεραπεύει βασικά τυχόν πόνους στους μύες, κάτι που συμβαίνει συχνά αν είμαστε αγχωμένοι.

πηγή

Δείτε επίσης Τι Μπορεί να Συμβεί στο Σώμα σας εάν Δεν Χρησιμοποιείτε Σφουγγάρι στο Ντους

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

πλύσιμο κασκόλ,κασκόλ και βακτήρια,ρούχα,συμβουλές για ρούχα,χρήσιμα

Σχεδόν Όλοι Ξεχνάνε να Πλύνουν ΑΥΤΟ το Ρούχο και Μπορεί να σας Αρρωστήσει!

Γιατί Πάντα Να Κόβεις Μια Γωνία Από το Σφουγγαράκι των Πιάτων

Γιατί Πάντα Να Κόβεις Μια Γωνία Από το Σφουγγαράκι των Πιάτων