in , , , , ,

Πόσο Συχνά Πρέπει να Γυρίζετε το Στρώμα σας;

οφέλη από γύρισμα στρώματος,γύρισμα στρώματος,συμβουλές υγείας,υγεία,χρήσιμα,
οφέλη από γύρισμα στρώματος,γύρισμα στρώματος,συμβουλές υγείας,υγεία,χρήσιμα,

Θυμάστε την τελευταία φορά που αναποδογυρίσατε το στρώμα σας; Οι απαντήσεις κυμαίνονται από “Δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό” και “Το στρώμα μου είναι από αυτά που δεν χρειάζεται να αναποδογυρίσουν” έως ένα “εε;” με άδειο βλέμμα. Πώς Να Καθαρίσεις Ούρα και Οσμές Από Στρώματα, Έπιπλα, Χαλιά και Καναπέδες [Βίντεο]

Πόσο Συχνά Πρέπει να Γυρίζετε το Στρώμα σας;

Να γυρίσετε ή όχι το στρώμα σας;

Εάν δεν έχετε γυρίσει ποτέ το στρώμα σας, μην φοβάστε – μπορεί να είναι η σωστή προσέγγιση.

Για εκείνους που έχουν στρώμα αφρού μνήμης, το να μην το γυρίζουν είναι στην πραγματικότητα σωστό. Αν διαθέτετε αυτό το είδος στρώματος – το οποίο έχει στρώμα άνεσης και πιο υποστηρικτική βάση – ο γενικός κανόνας είναι ότι το να το γυρίζετε είναι ένα μεγάλο όχι.

Αν γυρίζετε αυτό το στρώμα, θα σήμαινε ότι τα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να υποστηρίζουν το σώμα σας κατά τη διάρκεια της νύχτας καταλήγουν μπρούμυτα στο κάτω μέρος του κρεβατιού – που σημαίνει έναν λιγότερο άνετο βραδινό ύπνο».

Ποιος λοιπόν πρέπει να γυρίσει το στρώμα του;

Με τους περισσότερους άλλους τύπους στρώματος – συμπεριλαμβανομένων και αυτών με εσωτερικά ελατήρια – θα πρέπει να τα γυρίζετε τακτικά για να διατηρείτε την ποιότητα και την υγιεινή τους.

Το να γυρίζετε το στρώμα σας βοηθά να εξασφαλίσετε μια ομοιόμορφη επιφάνεια ύπνου και να αυξήσετε τη μακροζωία του. Με αυτόν τον τρόπο, διατηρείται η ομαλότητα της επιφάνειας, αντί να τοποθετείται όλη η πίεση του σώματός σας σε μια συγκεντρωμένη θέση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Το Στρώμα σας Εχει Περισσότερα Μικρόβια από όσα Νομίζετε: 7 Συμβουλές για τον Καθαρισμό του

Ως γενικός εμπειρικός κανόνας, τα στρώματα πρέπει είτε να γυρίζει είτε να περιστρέφονται κάθε τρεις έως έξι μήνες κατά μέσο όρο, για να αποφευχθεί η χαλάρωση ή το βούλιαγμα ώστε να αυξηθεί η διάρκεια ζωής τους.

Τα εξειδικευμένα στρώματα (αφρός μνήμης) πρέπει να περιστρέφονται, αλλά όχι να γυρίζονται, με την ίδια κανονικότητα.

Υπάρχουν άλλοι λόγοι για να γυρίσετε το στρώμα σας;

Αν και η διατήρηση της ποιότητας του στρώματός σας είναι ο κύριος λόγος για να το γυρίσετε, μπορεί επίσης να είναι μια καλή ευκαιρία να κρατήσετε υπό έλεγχο τα ακάρεα της σκόνης.

Περίπου το 20% των ανθρώπων είναι ευαίσθητοι στα ακάρεα της σκόνης και σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να προκαλέσουν άσθμα, ρινίτιδα και έκζεμα.

Αν και το να γυρίζετε μόνο το στρώμα σας μπορεί να μην είναι αρκετό για να αφαιρέσετε τα ακάρεα της σκόνης ή τα αλλεργιογόνα από το στρώμα σας, μπορεί σίγουρα να βοηθήσει.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να γυρίσετε το στρώμα σας;

Τώρα το δύσκολο μέρος: να μετακινήσετε πραγματικά το τεράστιο, βαρύ στρώμα. Είναι δουλειά δύο ατόμων και πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα τρία βήματα.

Περιστρέψτε το στρώμα κατά 90 μοίρες, έτσι ώστε να κρέμεται στα πλαϊνά του κρεβατιού.
Σηκώστε το στρώμα στη μακριά του άκρη έτσι ώστε να είναι στραμμένο προς τα πάνω προς το κεφαλάρι και, στη συνέχεια, χαμηλώστε το στρώμα προς τα κάτω, έτσι ώστε το κάτω μέρος του στρώματος να είναι τώρα στραμμένο προς τα επάνω.
Περιστρέψτε το στρώμα άλλες 90 μοίρες ώστε να επανέλθει στη σωστή του θέση.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι το στρώμα δεν θα γυρίσει μόνο σε μια νέα πλευρά, αλλά ότι η κεφαλή και το πόδι του στρώματος έχουν επίσης περιστραφεί.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Γιατί Πρέπει να Αλλάζετε το Στρώμα σας Κάθε 6 έως 8 Χρόνια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

παπούτσια χωρίς κάλτσες,χρήσιμα,

Αν Νομίζετε ότι το να Φοράτε Παπούτσια Χωρίς Κάλτσες Είναι Ακίνδυνο, Κάνετε Εντελώς Λάθος

Τσιμπήματα στην καρδιά: Τι φανερώνει αυτή η ενόχληση και τι να κάνω

Τσιμπήματα στην καρδιά: Τι φανερώνει αυτή η ενόχληση και τι να κάνω