in , , , ,

Πλύσιμο χαλιών Την Τελευταία Στιγμή: Τα κόλπα των ειδικών για να κάνετε τον τέλειο καθαρισμό μόνοι σας στο σπίτι

Πλύσιμο χαλιών Την Τελευταία Στιγμή: Τα κόλπα των ειδικών για να κάνετε τον τέλειο καθαρισμό μόνοι σας στο σπίτι
Πλύσιμο χαλιών Την Τελευταία Στιγμή: Τα κόλπα των ειδικών για να κάνετε τον τέλειο καθαρισμό μόνοι σας στο σπίτι

Έχεις αφήσει το πλύσιμο των χαλιών σου την τελευταία στιγμή; Δες εδώ πως μπορείς να κάνεις τον τέλειο καθαρισμό στο σπίτι, στο λεπτό, με μερικά απλά υλικά που όλοι έχουμε στο ντουλάπι μας, αγνά και φυσικά. Τα χαλιά σου θα αστράψουν και θα γίνουν σαν καινούργια, σύμφωνα με αυτά τα κόλπα των ειδικών.

Τι πιο ωραίο από ένα ζεστό και αφράτο χαλί; Πόσο πολύ μπορεί να στολίζει το σπίτι μας; Η αλήθεια είναι όμως ότι τα χαλιά μας για να μείνουν φρέσκα και καθαρά θέλουν περιποίηση. Με την ευκαιρία, δείτε Πασίγνωστη Εταιρία Χαλιών Μας Αποκαλύπτει 6 Μυστικά Για Να Φυλάξετε Σωστά Τα Χαλιά Σας

Τουλάχιστον μια φορά το χρόνο στεγνό καθάρισμα χαλιών στο σπίτι. Αυτό, όχι μόνο θα μας δώσει ποιοτικό αέρα και ένα καθαρό περιβάλλον, αλλά θα δώσει και ομορφιά στο χώρο μας.

Τα κόλπα των ειδικών για το πλύσιμο χαλιών

1. Καθαρισμός χαλιών με μπύρα

Η μπύρα δεν είναι μόνο χρήσιμη να τη πιούμε να ξεχάσουμε το λεκέ στο χαλί που μας βασανίζει, αλλά και για να καθαρίσουμε εκείνο το λεκέ από καφέ ή τσάι. Έτσι λοιπόν, μπορούμε επιτέλους να αντιμετωπίσουμε εκείνο το λεκέ από καφέ ή τσάι που μοιάζει σχεδόν αδύνατο να βγει με το να ρίξουμε στο λεκέ λίγο μπύρα.

Πλύσιμο χαλιών

Έπειτα τρίψτε ελαφρά τη μπύρα να εισχωρήσει στις ίνες του χαλιού και θα δούμε ότι ο λεκές θα εξαφανιστεί. Αν τώρα ο λεκές μας είναι πολύ καιρός κολλημένος και δεν φεύγει με τίποτα ίσως χρειαστεί να επαναλάβουμε τη διαδικασία. Στην υγειά του καθαρού μας χαλιού και στο πόσο εύκολα κάναμε καθαρισμό χαλιών στο σπίτι!

2. Καθαρισμός χαλιού με αμμωνία

Αφαιρέστε κάθε λεκέ από το χαλί σας με το να το τρίψετε με ένα σφουγγάρι ένα διάλυμα με βάση την αμμωνία. Πιο συγκεκριμένα, το διάλυμα θα περιέχει 1 κούπα καθαρή αμμωνία και 2 λίτρα ζεστό νερό. Αφού τρίψετε αφήστε να στεγνώσει και επαναλάβατε αν χρειαστεί.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

3. Καθαρισμός χαλιών με αφρό ξυρίσματος

Αν τα μικρά μας έριξαν χυμό πάνω στο αγαπημένο μας χαλί δεν χρειάζεται να πανικοβαλλόμαστε! Με λίγο αφρό ξυρίσματος πάνω στο λεκέ καθαρίσαμε. Βάλτε λίγο αφρό πάνω στο σημείο και τρίψτε με ένα βρεγμένο σφουγγάρι.

Ο αφρός ξυρίσματος λειτουργεί τέλεια και με λεκέ από λάδι. Απλά απλώστε τον αφρό ξυρίσματος στο λεκέ αφήστε το να στεγνώσει και τρίψτε με ένα μαλακό πανί.

via athensmagazine

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.2 / 5. Αξιολογήσεις: 9

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

διακόσμηση με σταχτί χρώμα,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού,διακόσμηση,

54 Ιδέες Διακόσμησης Σπιτιού με Σταχτί Χρώμα

καθαρισμός ματιών κουζίνας,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Πώς να Καθαρίσετε Εύκολα τα Μάτια της Κουζίνας Χωρίς να τα Καταστρέψετε