in , , , , ,

Οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν 10 Πράγματα που ΔΕΝ θα Είχαν Ποτέ στο Μπάνιο

διακόσμηση μπάνιου,συμβουλές διακόσμησης μπάνιου,διακόσμηση σπιτιού,διακόσμηση,
διακόσμηση μπάνιου,συμβουλές διακόσμησης μπάνιου,διακόσμηση σπιτιού,διακόσμηση,

Οι διακοσμητές εσωτερικών χώρων, αποφεύγουν μερικές σχεδιαστικές επιλογές που κάνουν τα μπάνια να φαίνονται αποστειρωμένα ή φθηνά. 10 Πράγματα που ΔΕΝ Πρέπει να Έχετε στην Κουζίνα Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

Το πλακάκι από το δάπεδο μέχρι την οροφή φαίνεται πολύ αποστειρωμένο.

Gunter Kremer/Shutterstock

Αν και αυτή η εμφάνιση λειτουργεί για καμπίνα ντους ή τοίχο, η διακόσμηση παντού με πλακάκια είναι μια δαπανηρή επιλογή που είναι δύσκολο να ανανεωθεί καθώς οι τάσεις αλλάζουν.

Τα πλαστικά αξεσουάρ μπάνιου καταστρέφουν τη διακόσμηση.

Siyapath/Shutterstock

Εξετάστε το ενδεχόμενο να αναβαθμίσετε τα πλαστικά αξεσουάρ, όπως κρίκοι για κουρτίνες μπάνιου, σαπουνοθήκες και κάδους απορριμμάτων, σε μη πλαστικές επιλογές.

Υψηλότερης ποιότητας μεταλλικά ή κεραμικά φινιρίσματα μπορούν να δώσουν στο μπάνιο σας μια πολυτελή γοητεία, ενώ προσθέτουν χρώμα, υφή και γοητεία στο χώρο.

Οι μαύρες τουαλέτες είναι δύσκολο να διατηρηθούν καθαρές.

Flipser/Shutterstock

Μια μαύρη τουαλέτα μπορεί να φαίνεται σαν μια κομψή, μοντέρνα επιλογή, αλλά το χρώμα μπορεί να την κάνει πιο δύσκολο να καθαριστεί. Αν και μια λευκή τουαλέτα αποκαλύπτει σκόνη, πιτσιλιές και μουντζούρες, μια μαύρη κρύβει όλη τη βρωμιά και τη συσσώρευση.

Εάν θέλετε να φέρετε μια κομψή εμφάνιση στο μπάνιο, κάντε το με μαύρες πετσέτες και εξαρτήματα αντί για τουαλέτα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τα ασορτί σετ πετσετών δεν εμπνέουν.

Andreas von Einsiedel/Getty Images

Η χρήση πετσετών με το ίδιο χρώμα σε όλο το μπάνιο δημιουργεί ανιαρή όψη. Ακόμη και τα σετ πετσετών με σχέδια συνήθως στερούνται οπτικής ποικιλίας και χρωματικής αντίθεσης.

Συνδυάστε διαφορετικά χρώματα και σχέδια για πετσέτες με πατάκια και κουρτίνες μπάνιου. Η ολοκληρωμένη εμφάνιση είναι πιο δυναμική και εξατομικευμένη.

Η απροστάτευτη ταπετσαρία μπορεί να βραχεί και να μουχλιάσει στο μπάνιο.

John Keeble/Getty Images

Η ταπετσαρία είναι μια φοβερή επιλογή για μικρότερους χώρους, αλλά δεν λειτουργούν όλες οι επιλογές στο μπάνιο. Χρησιμοποιήστε αυτοκόλλητη καθώς το βινυλικό υλικό της είναι πιο ανθεκτικό στο νερό από τις εναλλακτικές λύσεις με βάση το χαρτί.

Αν αγαπάτε ένα παραδοσιακό σχέδιο ταπετσαρίας, επεξεργαστείτε το χαρτί με προστατευτική επίστρωση για να μην καταστραφεί μετά την εγκατάσταση.

Δείτε ακόμη 9 Αποχρώσεις που ΔΕΝ Πρέπει Ποτέ να Έχετε στο Υπνοδωμάτιό σας Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

Οι πάγκοι πλακιδίων μπορούν να οδηγήσουν σε αρμό που λερώνεται εύκολα.

Stella/Getty Images

Αν και τα πλακάκια πλέγματος είναι της τάσης, μην τα χρησιμοποιείτε για νιπτήρες μπάνιου ή άλλες περιοχές με μεγάλη κίνηση, επειδή ο αρμός τείνει να συσσωρεύει γρήγορα βρωμιά.

Εάν είστε αποφασισμένοι να ενσωματώσετε αυτή την τάση στο μπάνιο σας, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε τα πλακάκια ως πλάτη νιπτήρα ή σε τοίχους ντους όπου είναι λιγότερο πιθανό να λερωθούν.

Η τέχνη δεν χρειάζεται να έχει θέμα το μπάνιο.

Vostok/Getty Images

Αντί να επιλέγετε θεματικά έργα τέχνης που πιστεύετε ότι λειτουργούν σε μπάνιο ή σπα, αντιμετωπίστε τη διακόσμηση του τοίχου σας όπως θα κάνατε σε οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο.

Επιλέξτε έργα τέχνης που σας εμπνέουν και χρησιμοποιούν χρώματα από τη διακόσμηση του σπιτιού σας για να κάνουν το μπάνιο σας προέκταση της αισθητικής του χώρου σας.

Απλώς φροντίστε να επιλέξετε έργα τέχνης που αντέχουν στους υδρατμούς για να αποφύγετε τη δημιουργία μούχλας σε προϊόντα με βάση το χαρτί.

Οι νιπτήρες με βάθρο είναι μια χαμένη ευκαιρία για αποθήκευση.

MarioGuti/Getty Images

Αν και οι νεροχύτες με βάθρο είναι μια κλασική επιλογή, απλώς δεν είναι πρακτικοί για τα περισσότερα σπίτια. Η έλλειψη χώρου αποθήκευσης και πάγκου σημαίνει ότι είναι χρήσιμα μόνο για το πλύσιμο των χεριών.

Αν δεν έχετε χώρο για πρόσθετες επιλογές αποθήκευσης, μην τους επιλέξετε καθώς δεν μπορούν να αποθηκεύσουν επιπλέον προμήθειες στο μπάνιο.

Το ματ χρώμα συνήθως απορροφά την υγρασία.

Suleyman Ozkan/Getty Images

Τα ματ χρώματα δεν είναι ιδανικά για μπάνια γιατί έχουν την τάση να απορροφούν την υγρασία. Είναι καλύτερο ένα ημιγυαλιστερή έως γυαλιστερή υφή για καλύτερη προστασία του γυψοσανίδας από ζημιές από την υγρασία.

Αν σας αρέσει η ματ εμφάνιση, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ασβεστόχρωμα. Έχει παρόμοια εμφάνιση, αλλά υποτίθεται ότι είναι φυσικά ανθεκτικό στη μούχλα και αντιβακτηριδιακό.

Οι καθρέφτες μπάνιου χωρίς πλαίσιο μπορούν να φαίνονται παλιομοδίτικοι.

FluxFactory/Getty Images

Αν και είναι μια ουδέτερη επιλογή, οι καθρέφτες χωρίς πλαίσιο, ειδικά αυτοί με λοξότμητη άκρη, φαίνονται παλιομοδίτικοι.

Ένας καθρέφτης με πλαίσιο είναι μια ευκαιρία να προσθέσετε στιλιστική προσωπικότητα στο χώρο σας. Δέστε την παλέτα χρωμάτων σας και το φινίρισμα του υλικού στον καθρέφτη σας για να ενώσετε το χώρο.

πηγή

Δείτε επίσης Οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν 12 Επιλογές Διακόσμησης για τις Οποίες θα Μετανιώσετε σε Λίγα Χρόνια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.3 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

μείξη ξυδιού και ζάχαρης,καθαρισμός,ομορφιά,κηπουρική,εντομοαπωθητικό,συντήρηση τροφίμων,χρήσιμα,

Αναμείξτε Ξύδι και Ζάχαρη και ΔΕΝ θα Μπορέσετε να Ζήσετε Χωρίς Αυτό

ζακέτα με πλεκτά μάτια γάτας,DIY ζακέτα,ρούχα,DIY κατασκευές,χρήσιμα,

Πως να Διακοσμήσετε μια Ζακέτα με Πλεκτά Μάτια Γάτας