in , , ,

Νύχια Latte: Η τάση στο μανικιούρ για το φθινόπωρο 2023 που πρέπει να γνωρίζετε

Νύχια Latte: Η τάση στο μανικιούρ για το φθινόπωρο που πρέπει να γνωρίζετε
Νύχια Latte: Η τάση στο μανικιούρ για το φθινόπωρο που πρέπει να γνωρίζετε

Πρώτα ήρθε το latte μακιγιάζ, το οποίο έχει γίνει viral στο TikTok και έχει συγκεντρώσει πάνω από 220 εκατομμύρια προβολές τις τελευταίες εβδομάδες. Τώρα; Τα «Latte νύχια» έχουν γίνει trend στα social media και, σύμφωνα, με τη Vogue India, πρόκειται να αποτελέσουν κορυφαία τάση στο μανικιούρ το φθινόπωρο.

Όσες δεν το έχετε ακουστά, το latte makeup κυριαρχούνταν από ζεστούς καφέ τόνους όπως αυτοί της καραμέλας, του κακάο, της σοκολάτας, του ηλιοκαμένου δέρματος και του κεχριμπαριού να εφαρμόζονται σε μάτια, μάγουλα και χείλη για ένα υπέροχο μακιγιάζ που μοιάζει εξίσου ονειρικό στον ηλιόλουστο καλοκαιρινό καιρό όσο και σε ένα ζεστό φθινοπωρινό κλίμα -είναι η απόλυτη ουδέτερη μεταβατική αισθητική. Και, όπως και το αντίστοιχο μακιγιάζ, η ουσία παραμένει η ίδια όταν πρόκειται για τα νύχια μας.

Τι είναι τα latte νύχια

Και μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο γαλακτώδη μανικιούρ, προσθέτουμε στο μείγμα τόνους καφέ. «Το φθινόπωρο είναι η εποχή του χρόνου όπου οι σκούρες αποχρώσεις των νυχιών έχουν την ώρα τους να λάμψουν», επιβεβαιώνει η καλλιτέχνης νυχιών και εκπαιδεύτρια Jess White. «Νομίζω ότι αυτό το φθινόπωρο θα δούμε πολλές πλούσιες καφέ αποχρώσεις», συνεχίζει. «Μπορώ να δω πολλές αποχρώσεις καραμέλας, σοκολάτας και κρέμας ως τάση. Βασικά, vibes καφέ», συμπληρώνει η White.

Και, δεν πρόκειται απλώς για μια εμφάνιση, αλλά για μια διάθεση. «Καθώς ο καιρός κρυώνει, μπορούμε να περιμένουμε να δούμε μια αύξηση στη δημοτικότητα των πλούσιων καφέ αποχρώσεων», εξηγεί η White. Οι [ζεστοί και φιλόξενοι τόνοι latte αποπνέουν μια αίσθηση ζεστασιάς», λέει.

Και, καθώς ο καιρός κρυώνει, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η τάση θα αρχίσει να «αγκαλιάζει» και άλλα ζεστά ροφήματα όπως η ζεστή σοκολάτα, ο καπουτσίνο και τα νύχια μόκα, γεγονός που δίνει επιπλέον διάρκεια και ευελιξία στην τάση των latte νυχιών.

Από τις δημοφιλείς σταρ η Hailey Bieber υπέγραψε από νωρίς την viral τάση των νυχιών. Έκανε την αρχή επιλέγοντας το περίφημο μανικιούρ glazed donut στο χρώμα της σοκολάτας προς το φθινόπωρο του περασμένου έτους και έσπευσε να υιοθετήσει την τάση του latte makeup όταν αυτή απογειώθηκε τον περασμένο μήνα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πάρτε ιδέες, λοιπόν, για να υιοθετήσετε κι εσείς την τάση μόλις επιστρέψετε από τις καλοκαιρινές σας διακοπές!

Latte γαλλικό

Αλατισμένη καραμέλα latte

Γυαλιστερά νύχια μόκα

7 Καθημερινές Συνήθειες που Καταστρέφουν τα Νύχια

via newsbeast

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

διακόσμηση σαλονιού σε μπλε και λευκό,διακόσμηση σαλονιού,ιδέες διακόσμησης σαλονιού,διακόσμηση σπιτιού,διακόσμηση,

60 Ιδέες Διακόσμησης Σαλονιού σε Μπλε και Λευκό

Μελιτζάνες στο Φούρνο με Τυριά... Ένα Πολύ Μερακλίδικο Φαγάκι

Μελιτζάνες στο Φούρνο με Τυριά… Ένα Πολύ Μερακλίδικο Φαγάκι