in , , ,

Ξεπλύνετε με Μαγειρική Σόδα το 90% των Τοξικών Φυτοφαρμάκων από Φρούτα και Λαχανικά

μαγειρική σόδα,ξέπλυμα φυτοφαρμάκων,συμβουλές για φρούτα,συμβουλές για λαχανικά,χρήσιμα,
μαγειρική σόδα,ξέπλυμα φυτοφαρμάκων,συμβουλές για φρούτα,συμβουλές για λαχανικά,χρήσιμα,

Η μαγειρική σόδα είναι ένα από τα πιο ευέλικτα προϊόντα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε, καθώς είναι ιδιαίτερα πρακτική και προσφέρει ισχυρές φαρμακευτικές ιδιότητες. Ανακουφίζει από την καούρα, ενισχύει την υγεία του δέρματος και των μαλλιών, λευκαίνει τα δόντια, δρα ως ισχυρός καθαριστικός παράγοντας και πολλά άλλα. Προφανώς, είναι επίσης σε θέση να εξαλείψει έως και το 90% των φυτοφαρμάκων από φρούτα και λαχανικά. Μην Καθαρίζετε Ποτέ Αυτά τα Πράγματα με Μαγειρική Σόδα

Ξεπλύνετε με Μαγειρική Σόδα το 90% των Τοξικών Φυτοφαρμάκων από Φρούτα και Λαχανικά

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης διεξήγαγαν μια μελέτη σε μήλα προκειμένου να δοκιμάσουν την αποτελεσματικότητα της μαγειρικής σόδας στον καθαρισμό των φρούτων.

Χρησιμοποίησαν δύο πιο κοινά φυτοφάρμακα, το thiabendazole και το phosmet, το πρώτο είναι μυκητοκτόνο που μπορεί να διεισδύσει στη φλούδα των μήλων και το δεύτερο είναι ένα δημοφιλές εντομοκτόνο.

Δείτε ακόμη Πώς να Καθαρίσετε τα Κατσαρολικά σας με ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΔΑ!

Επιπλέον, χρησιμοποίησαν τρία διαφορετικά υγρά για να καθαρίσουν τα μολυσμένα μήλα: νερό βρύσης, διάλυμα μαγειρικής σόδας/νερού 1% και το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο διάλυμα λευκαντικού του εμπορίου εγκεκριμένο από την Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Βρήκαν ότι το διάλυμα μαγειρικής σόδας εξαλείφει περισσότερα φυτοφάρμακα σε 2 λεπτά σε σχέση με το εμπορικό διάλυμα και όταν ξεπλένονται με τρεχούμενο νερό της βρύσης. Ωστόσο, χρειάστηκε να τα μουλιάσουν στη μαγειρική σόδα για 12-15 λεπτά για να εξαλειφθούν εντελώς όλα τα φυτοφάρμακα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Η μαγειρική σόδα είναι ένα αλκαλικό άλας, επομένως είναι φιλικό προς το περιβάλλον που απομακρύνει εύκολα τα υπολείμματα φυτοφαρμάκων από φρούτα και λαχανικά με σκληρή φλούδα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε μερικές κουταλιές της σούπας σε ένα μπολ με νερό και να μουλιάσει τα λαχανικά και τα φρούτα σε αυτό για αρκετά λεπτά. Στη συνέχεια, ξεπλύνετέ τα με φρέσκο κρύο νερό.

Στην περίπτωση των φρούτων των οποίων οι γωνίες και οι σχισμές στη φλούδα παγιδεύουν εύκολα βρωμιά και μικρόβια, πασπαλίστε πάνω τους μαγειρική σόδα και τρίψτε τα με μια βούρτσα λαχανικών.

πηγή φωτογραφίας / φώτο

Δείτε επίσης Γιατί Πρέπει να Προσθέτετε Μαγειρική Σόδα στο Βράσιμο Αυγών

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ξεθωριασμένα ρούχα,επαναφορά ξεθωριασμένων ρούχων,ρούχα,συμβουλές για ρούχα,χρήσιμα,

Ξεθωριασμένα Ρούχα: Πώς να Τα Επαναφέρετε και να Φαίνονται Ξανά σαν Καινούργια!

Θέση πάρκινγκ στην Αττική πουλήθηκε προς… 1 εκατ. ευρώ

Θέση πάρκινγκ στην Αττική πουλήθηκε προς… 1 εκατ. ευρώ