in , ,

Η Σερ στα 77 της Αποκαλύπτει το Μυστικό της για να Παραμείνει Νέα και Όμορφη

Σερ,μυστικό νεότητας,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,lifestyle,
Η Σερ στα 77 της Αποκαλύπτει το Μυστικό της για να Παραμείνει Νέα και Όμορφη

Σε ηλικία 77 ετών, η θρυλική ποπ σταρ Σερ συνεχίζει να αψηφά το πέρασμα του χρόνου. Φοράει τζιν παντελόνι και έχει μακριά, λαμπερά μαλλιά, υπενθυμίζοντας ότι η ηλικία είναι μόνο μια πτυχή μιας ζωντανής και πολύπλευρης ζωής. 10 Κόλπα Ομορφιάς που Χρησιμοποιούν οι Διάσημες για να Λάμπουν σαν Διαμάντια

East News

Η διάσημη σταρ αμφισβητεί τις συμβατικές έννοιες της ομορφιάς και της γήρανσης, τονίζοντας τη σημασία του προσωπικού στυλ και της αυτοέκφρασης.

East News

Καθώς πλησιάζει τα 80 της χρόνια, αποφάσισε να διατηρήσει το σήμα κατατεθέν της νιότης της – το τζιν και τα μακριά μαλλιά της.

Jordan Strauss/Invision/East News

Δείτε ακόμη 13 Κόλπα Ομορφιάς της Τζένιφερ Λόπεζ που στα 53 της Είναι ακόμα Καυτή και Νέα

Η Σερ απέδωσε τα «πολύ εκπληκτικά» γονίδια της οικογένειάς της στη μητέρα της, Τζόρτζια Χολτ, που έζησε μέχρι την εντυπωσιακή ηλικία των 96 ετών.

FR33460 AP / Associated Press / East News

Η γενετική και η ακριβή πλαστική χειρουργική συμβάλλουν επίσης αναμφισβήτητα στη διαχρονική εμφάνιση της ποπ σταρ.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πρώτα και κύρια, η Σερ, όπως και η Τζένιφερ Λόπεζ και άλλες σταρ, μένει μακριά από βλαβερές συνήθειες. Πιστεύει ότι αυτές οι συνήθειες μπορούν να κάνουν το δέρμα να χάσει το χρώμα, την υφή και τη σφριγηλότητά του, γεγονός που οδηγεί σε ρυτίδες με την πάροδο του χρόνου.

Josephine Santos, PacificCoastNews.com / EAST NEWS

Η εξισορρόπηση της υγιεινής διατροφής με περιστασιακές λιχουδιές είναι κρίσιμη για τη Σερ. Έχει μείνει σε μια διατροφή σε όλη της την καριέρα, διατηρώντας τη σε φόρμα. Αποφεύγει το κρέας, περιορίζει το τυρί και το γάλα, αλλά περιστασιακά απολαμβάνει τα επιδόρπια, ειδικά τη σοκολάτα.

RONDA CHURCHILL / AFP / East News

Ζει μια δραστήρια ζωή, μένοντας αφοσιωμένη στη ρουτίνα της γυμναστικής μέχρι τα εβδομήντα της. Χάρη στον προσωπικό γυμναστή της, η Σερ κάνει ασκήσεις καρδιο πέντε φορές την εβδομάδα, ο οποίος δεν αφήνει την ηλικία να είναι δικαιολογία. Αυτό της δίνει τη δυνατότητα να διαπρέψει εύκολα σε συναυλίες, φωτογραφίσεις και εμφανίσεις μόδας.

Συνεχίζει να εξελίσσεται και να μεγαλώνει. Η Σερ αποδίδει τη νεανική της εμφάνιση κυρίως στην έντονη εργασιακή της ηθική. Πιστεύει ότι το να παραμένει ενεργή της δίνει μια αίσθηση σκοπού, βοηθά στην καταπολέμηση του άγχους και ενθαρρύνει ευχάριστες αλληλεπιδράσεις με τους ανθρώπους, μειώνοντας τελικά τον αντίκτυπο του στρες στο δέρμα της.

Jordan Strauss/Invision/East News

Στη διάσημη ποπ τραγουδίστρια αρέσει επίσης να υποβάλλεται σε επεμβάσεις ομορφιάς όπως το βάψιμο των μαλλιών της. Η Σερ δεν εμφανίστηκε ποτέ δημόσια με γκρίζα μαλλιά.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Η Ντέμι Μουρ στα 60 Λάμπει με Μπικίνι και Αποκαλύπτει πώς Παραμένει Νέα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Ο Λόγος που Πρέπει να Χρησιμοποιείσετε ΑΜΕΣΑ Υγρό Πιάτων στην Τουαλέτα σας!!

Ο Λόγος που Πρέπει να Χρησιμοποιείσετε ΑΜΕΣΑ Υγρό Πιάτων στην Τουαλέτα σας!!

αλάτι στην εξώπορτα,αντιμετώπιση μυρμηγκιών,κόλπα,χρήσιμα,

Ξέρετε Γιατί Κάποιοι Ρίχνουν Αλάτι στην Εξώπορτά τους;