Τα λαχανάκια Βρυξελλών δεν είναι αγαπημένα σε όλους, αλλά αυτό το μικρό λαχανικό είναι απίστευτα υγιεινό. Είναι γεμάτα βιταμίνες, μέταλλα και πλούσια σε φυτικές ίνες. Βοηθούν την πέψη σας, μπορούν να μειώσουν την ακμή και ακόμη και να βελτιώσουν τις λειτουργίες του εγκεφάλου σας. Πιθανότατα δεν το γνωρίζετε αυτό, αλλά υπάρχει στην πραγματικότητα ένα τεράστιο όφελος στο να μαγειρεύετε τα λαχανάκια Βρυξελλών στο γάλα. Το Απολυτό Κόλπο Μαγειρικής Για να μην Βρωμάει το Κουνουπίδι
Αν και τα λαχανάκια Βρυξελλών είναι εξαιρετικά νόστιμα, υγιεινά και θρεπτικά, μερικοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν ορισμένα μειονεκτήματα από αυτό το μικροσκοπικό λάχανο. Δυστυχώς, μερικοί μπορεί να καταλήξουν με καούρα αφού τα καταναλώσουν. Λοιπόν, πώς μπορείτε να αποτρέψετε αυτό από το να συμβεί; Μαγειρεύοντας τα στο γάλα.
Όχι μόνο θα έχουν πιο κρεμώδη γεύση λόγω του γάλακτος, θα έχετε επίσης λιγότερες πιθανότητες για καούρα. Προσθέστε γάλα, λίγη ζάχαρη και λίγο μοσχοκάρυδο στα λαχανάκια Βρυξελλών και θα γίνουν απολύτως νόστιμα. Εκτός αυτού, τα λάχανα δεν θα είναι τόσο βαριά στο στομάχι σας και δεν θα χρειαστεί να ρεύεστε εξαιτίας τους.
πηγή φωτογραφίας
Δείτε επίσης 4 Λάθη Μαγειρικής που Καταστρέφουν το Ρύζι σας Σύμφωνα με τους Σεφ
Οι χρωστικές, μεταξύ των άλλων πρόσθετων τροφίμων, είναι ουσίες φυσικές ή συνθετικές που προστίθενται σε τροφές έτοιμες προς… Read More
Πολλοί πορτοφολάδες περιμένουν πλήθος κόσμου στα εμπορικά κέντρα. Απασχολημένοι ψάχνοντας για τέλεια δώρα, πέφτουν θύματα… Read More
Εκτός από τα λιπάσματα που βρίσκουμε σε γεωπονικά καταστήματα, υπάρχουν πολλά καθημερινά υλικά, οικιακά υπολείμματα… Read More
Πολλοί κάνουν τις διακοπές τους στη θάλασσα ή σε μια λίμνη. Δυστυχώς, το καλοκαίρι συχνά… Read More
Το καλοκαίρι έρχεται επιτέλους όμως οι υψηλότερες θερμοκρασίες σημαίνουν ότι πολλά έντομα θα επισκεφθούν τα… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα