Τα λαχανάκια Βρυξελλών δεν είναι αγαπημένα σε όλους, αλλά αυτό το μικρό λαχανικό είναι απίστευτα υγιεινό. Είναι γεμάτα βιταμίνες, μέταλλα και πλούσια σε φυτικές ίνες. Βοηθούν την πέψη σας, μπορούν να μειώσουν την ακμή και ακόμη και να βελτιώσουν τις λειτουργίες του εγκεφάλου σας. Πιθανότατα δεν το γνωρίζετε αυτό, αλλά υπάρχει στην πραγματικότητα ένα τεράστιο όφελος στο να μαγειρεύετε τα λαχανάκια Βρυξελλών στο γάλα. Το Απολυτό Κόλπο Μαγειρικής Για να μην Βρωμάει το Κουνουπίδι
Αν και τα λαχανάκια Βρυξελλών είναι εξαιρετικά νόστιμα, υγιεινά και θρεπτικά, μερικοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν ορισμένα μειονεκτήματα από αυτό το μικροσκοπικό λάχανο. Δυστυχώς, μερικοί μπορεί να καταλήξουν με καούρα αφού τα καταναλώσουν. Λοιπόν, πώς μπορείτε να αποτρέψετε αυτό από το να συμβεί; Μαγειρεύοντας τα στο γάλα.
Όχι μόνο θα έχουν πιο κρεμώδη γεύση λόγω του γάλακτος, θα έχετε επίσης λιγότερες πιθανότητες για καούρα. Προσθέστε γάλα, λίγη ζάχαρη και λίγο μοσχοκάρυδο στα λαχανάκια Βρυξελλών και θα γίνουν απολύτως νόστιμα. Εκτός αυτού, τα λάχανα δεν θα είναι τόσο βαριά στο στομάχι σας και δεν θα χρειαστεί να ρεύεστε εξαιτίας τους.
πηγή φωτογραφίας
Δείτε επίσης 4 Λάθη Μαγειρικής που Καταστρέφουν το Ρύζι σας Σύμφωνα με τους Σεφ