in , , , ,

Φενγκ Σούι Φυτά 2023: Τα 3 φυτά που θα φέρουν αγάπη, καλοτυχία και χρήμα στη ζωή σου

Φενγκ Σούι Φυτά 2023: Τα 3 φυτά που θα φέρουν αγάπη, καλοτυχία και χρήμα στη ζωή σου
Φενγκ Σούι Φυτά 2023: Τα 3 φυτά που θα φέρουν αγάπη, καλοτυχία και χρήμα στη ζωή σου

Σύμφωνα με την φιλοσοφία του Φενγκ Σούι τα αντικείμενα και η διακόσμηση του σπιτιού μας μπορεί να φέρει τύχη ή ατυχία στην καθημερινότητά μας. Αυτά τα φυτά θα φέρουν καλοτυχία, αγάπη και χρήμα στη ζωή σου.

Το Φενγκ Σούι είναι μία φιλοσοφία που έχει φανατικούς θαυμαστές. Σύμφωνα λοιπόν με αυτό, ο τρόπος που τοποθετούμε τα πράγματα στο σπίτι αλλά και ποια πράγματα επιλέγουμε για το σπίτι, επηρεάζει την ζωή μας, φέρνοντας είτε ατυχία είτε καλοτυχία.

Δείτε ακόμα Φενγκ Σούι: Τα πιο γρουσούζικα πράγματα μέσα στο σπίτι!

Σήμερα θα σας βοηθήσουμε…να σταθείτε πιο τυχεροί, αφού θα σας δείξουμε 3 πανέμορφα φυτά, που θα αλλάξουν την ζωή σας προς το καλύτερο, φέρνοντας καλοτυχία, αγάπη και χρήμα στη ζωή σας. Διαβάστε παρακάτω:

Τα 14 Καλύτερα Παχύφυτα για καλό Φενγκ Σούι. Ο Μαγνήτης για να προσελκύσει Υγεία, Αγάπη και Χρήματα στον Ιδιοκτήτη

Sansevieria trifasciata

Το συγκεκριμένο φυτό λέγεται αλλιώς “γλώσσα της πεθεράς” ή “snake plant” και αν τοποθετηθεί στην είσοδο του σπιτιού σας θα φέρει καλοτυχία και πολλά χρήματα στο σπίτι σας. Είναι ένα φυτό που χρειάζεται ελάχιστη φροντίδα και είναι οικονομικό.

Φενγκ Σούι-φυτά-που-φέρνουν-καλοτυχία-αγάπη-χρήμα-

Monstera

Το συγκεκριμένο φυτό είναι σήμα κατατεθέν της καλοτυχίας και μάλιστα φαίνεται πως σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, αν τοποθετηθεί στο σαλόνι ή στο υπνοδωμάτιο, θα φέρει τύχη στον ερωτικό τομέα. Επιβιώνει μόνο με λίγο φως και ελάχιστη φροντίδα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Φενγκ Σούι-φυτά-που-φέρνουν-καλοτυχία-αγάπη-χρήμα-

Μoney tree

Όπως το λέει και το όνομά του, το συγκεκριμένο φυτό δίνει τύχη στα οικονομικά μας. Δεν πρέπει να το τοποθετήσετε στο πάτωμα διότι παγιδεύεται την ενέργειά του.

Φενγκ Σούι-φυτά-που-φέρνουν-καλοτυχία-αγάπη-χρήμα-

Plus: Το φυτό που διώχνει την γλωσσοφαγιά

Ένα φυτό που σίγουρα πρέπει να έχετε στο χώρο σας είναι ο απήγανος, ο οποίος όπως λέγεται, διώχνει την γλωσσοφαγιά και το κακό μάτι. Πολλοί αρχαίοι πολιτισμοί χρησιμοποιούσαν τον απήγανο ή ακόμα και λάτρευαν τις ιδιότητές του.

Οι Ρωμαίοι καλλιεργούσαν το φυτό αυτό και το είχαν επάνω τους όταν επισκέπτονταν φυλακισμένους, επειδή πίστευαν ότι προστάτευε από το «κακό μάτι». Οι Κινέζοι τον χρησιμοποιούσαν για την εξουδετέρωση αρνητικών σκέψεων ή επιθυμιών.

Οι Κέλτες μάγοι έλεγαν ότι ο απήγανος εξασφάλιζε προστασία από τα μαγικά ξόρκια και ότι μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την προαγωγή των θεραπειών από ασθένειες. Ο απήγανος ήταν ιερός για τους αρχαίους Εβραίους, τους Αιγύπτιους και τους Καληδόνες, που πίστευαν ότι ήταν ένα δώρο από τους θεούς.

Δείτε ακόμα Φενγκ Σούι: 12 Σπιτικά Tips για να Αλλάξει η Τύχη σας και να Αποκτήσετε Χρήματα

Στη Λατινική Αμερική, κατά την αρχαιότητα, ο απήγανος χρησιμοποιούνταν από κοινότητες αυτοχθόνων για μαγικά ξόρκια. Θεωρούνταν ότι, αν κάποιος τοποθετούσε ένα κλωνάρι κάτω από το φως του φεγγαριού πριν το δώσει στο αγαπημένο του πρόσωπο, κέρδιζε την καρδιά του για πάντα.

Φενγκ Σούι-φυτά-που-φέρνουν-καλοτυχία-αγάπη-χρήμα-

via daddy-cool / All photos via: Pinterest

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.3 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Το Φυσικό Ελιξίριο για την Υγεία με Μόνο 2 Συστατικά

Το Φυσικό Ελιξίριο για την Υγεία με Μόνο 2 Συστατικά – Για τον Πονόλαιμο, Την Πέψη, Το Ανοσοποιητικό, Τον Πόνο, Την Στοματική Υγεία

71 Ιδέες Φθινοπωρινής Διακόσμησης Σαλονιού

71 Ιδέες Φθινοπωρινής Διακόσμησης Σαλονιού