in , , , ,

Feng Shui: 6 τρόποι να φέρεις την αφθονία και τον πλούτο στο σπίτι και στη ζωή σου

Feng Shui: 7 τρόποι να φέρεις την αφθονία και τον πλούτο στο σπίτι και στη ζωή σου
Feng Shui: 7 τρόποι να φέρεις την αφθονία και τον πλούτο στο σπίτι και στη ζωή σου

Το φενγκ σούι προσφέρει διάφορους τρόπους για να λύσετε τα οικονομικά προβλήματα και να φέρετε πλούτο και ευημερία στο σπίτι σας. Εάν αντιμετωπίζετε οικονομική κρίση, ίσως θελήσετε να ενεργοποιήσετε ορισμένα στοιχεία και τομείς στο σπίτι σας για να το αλλάξετε. Οι αρχές του Φενγκ Σούι προσφέρουν επίσης πολλά γούρια που μπορούν να προσελκύσουν χρήματα.

Στο Φενγκ Σούι, το Νοτιοανατολικό τμήμα του σπιτιού Κυβερνά τον Πλούτο

Η πρώτη περιοχή που πρέπει να δώσετε βάση όταν αναζητάτε αποτελέσματα του φενγκ σούι για την έλλειψη χρημάτων είναι ο νοτιοανατολικός τομέας του σπιτιού σας. Αυτό είναι το τμήμα του σπιτιού που διέπει τη ροή του χρήματος. Και πρέπει να είστε σίγουροι ότι τίποτα δεν παρεμβαίνει στην ροή της ενέργειας chi σε αυτόν τον τομέα του σπιτιού σας.

Τι πρέπει να κάνετε για να προσελκύσετε χρήματα και πλούτο σύμφωνα με το Φενγκ Σούι

Μειώστε την ακαταστασία

Είναι ένας απλός κανόνας, αλλά ζωτικής σημασίας για να έχετε άφθονα χρήματα είναι να απαλλαγείτε από κάθε μορφή ακαταστασίας στο σπίτι σας, ειδικά στον νοτιοανατολικό τομέα. Δημιουργήστε μια λίστα απορριμμάτων και συνεχίστε.

Προσέλκυση πλούτου με νομίσματα

Τα κινεζικά νομίσματα (στρογγυλά με τετράγωνη τρύπα στο κέντρο) αντιπροσωπεύουν την ένωση μεταξύ γης και ουρανού. Η μία πλευρά είναι γιν (δύο χαρακτήρες) και η άλλη είναι γιανγκ (τέσσερις χαρακτήρες). Δέστε τρία ή έξι νομίσματα μαζί με κόκκινη κορδέλα και τοποθετήστε την πλευρά του γιανγκ προς τα πάνω στη νοτιοανατολική γωνία για να προσελκύσετε χρήματα.

Προσθέστε ένα στοιχείο νερού για τύχη

Μπορείτε να προσθέσετε ένα στοιχείο νερού σε αυτόν τον τομέα, όπως ένα ενυδρείο ή ένα σιντριβάνι. Φροντίστε να διατηρείτε το στοιχείο νερού σας καθαρό και συντηρημένο.

Προσθέστε διακοσμητικά από ξύλο

Το στοιχείο ξύλου διέπει τον νοτιοανατολικό τομέα του σπιτιού σας. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτό το στοιχείο και στη συνέχεια την τύχη των χρημάτων σας προσθέτοντας φυτά (χωρίς μυτερά φύλλα) και ξύλινα έπιπλα ή αντικείμενα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Προσθέστε χρώμα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρώματα για να ενισχύσετε περαιτέρω τις ιδιότητες της τύχης. Αυτά περιλαμβάνουν το πράσινο, το καφέ και το μπλε (το στοιχείο του νερού θρέφει το ξύλο). Προσθέστε ένα ή περισσότερα από αυτά τα χρώματα στη διακόσμηση.

Διατηρήστε τη γωνία καλά φωτισμένη

Το φως είναι μια θεραπεία φενγκ σούι για τους περισσότερους τομείς που υποφέρουν και χρειάζονται θεραπεία. Προσθέστε επιτραπέζια ή/και φωτιστικά δαπέδου για να φωτίσετε αυτόν τον τομέα. Αφήστε τα φώτα αναμμένα τουλάχιστον πέντε ώρες καθημερινά για να ενεργοποιήσετε την περιοχή.

φώτο Getty Images

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Μελιτζάνες στο Φούρνο με Τυριά... Ένα Πολύ Μερακλίδικο Φαγάκι

Μελιτζάνες στο Φούρνο με Τυριά… Ένα Πολύ Μερακλίδικο Φαγάκι

Food Waste: Να Το Φάω ή Να Το Πετάξω; Γιαούρτι, Γάλα, Τυρί, Κρέας, Χτεσινό Φαγητό, Αλλαντικά Και Άλλα

Food Waste: Να Το Φάω ή Να Το Πετάξω; Γιαούρτι, Γάλα, Τυρί, Κρέας, Χτεσινό Φαγητό, Αλλαντικά Και Άλλα