in , , , , ,

7 Πράγματα για τα Οποία ΔΕΝ θα Σπαταλούσαν Ποτέ Χρήματα για Εξωτερικό Χώρο οι Διακοσμητές

7 Πράγματα για τα Οποία ΔΕΝ θα Σπαταλούσαν Ποτέ Χρήματα για Εξωτερικό Χώρο οι Διακοσμητές
7 Πράγματα για τα Οποία ΔΕΝ θα Σπαταλούσαν Ποτέ Χρήματα για Εξωτερικό Χώρο οι Διακοσμητές

Ο εξωτερικός σας χώρος θα πρέπει να είναι προέκταση της προσωπικότητάς σας και ένα μέρος για να χαλαρώσετε, όχι ένα πεδίο λαθεμένων διακοσμητικών επιλογών. Σύμφωνα με τους διακοσμητές υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να αποφύγετε τη σπατάλη χρημάτων όταν σχεδιάζετε έναν εξωτερικό χώρο. Οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν τα 9 Πράγματα που Πρέπει να Πετάξετε από τον Εξωτερικό Χώρο σας

Αποφύγετε χαλιά που δεν αντέχουν τη βροχή.

DesignStock09/Shutterstock

Αν και τα χαλιά εξωτερικού χώρου μπορούν να προσθέσουν ζεστασιά και ομορφιά στη βεράντα σας, μην αφήσετε την αρχική τους γοητεία να σας παραπλανήσει. Ένα χαλί που πρέπει να αντικαθίσταται κάθε δύο έως τέσσερα χρόνια για να αποφευχθεί η μετατροπή του σε μαγνήτη μούχλας μπορεί να είναι υπερβολική δαπάνη.

Αντ’ αυτού, επιλέξτε χαλιά χαμηλής συντήρησης, φιλικά προς τον προϋπολογισμό, που μπορούν να διαχειριστούν ξαφνικές βροχοπτώσεις.

Μείνετε μακριά από υφάσματα που ξεθωριάζουν πολύ εύκολα.

DesignStock09/Shutterstock

Εάν θέλετε να πετάξετε τα χρήματά σας, αγοράστε οποιοδήποτε έπιπλο εξωτερικού χώρου κατασκευασμένο από βαμβάκι, λινό, πολυεστέρα ή νάιλον.

Αν και μπορεί να φαίνονται ελκυστικά στην αρχή, τα υφάσματα που δεν είναι σχεδιασμένα να αντέχουν τα στοιχεία της φύσης μπορεί γρήγορα να υποκύψουν στο ξεθώριασμα, το σκίσιμο και τη φθορά λόγω των καιρικών συνθηκών.

Επιλέξτε υφάσματα εξωτερικού χώρου υψηλής ποιότητας ειδικά σχεδιασμένα για να αντέχουν τον ήλιο, τη βροχή και τον άνεμο χωρίς συμβιβασμούς στην αισθητική ή την άνεση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μην χρησιμοποιείτε πολύ φωτεινά φώτα.

Stenko Vlad/Shutterstock

Ο υπαίθριος παράδεισος σας δεν πρέπει να μοιάζει με διάδρομο προσγείωσης. Ο φωτισμός σας πρέπει να είναι διακριτικός και να φτιάχνει τη διάθεση χωρίς να ενοχλούν τους γείτονες.

Προτιμήστε ηλιακά φώτα μεσαίας κατηγορίας σε απαλό λευκό ώστε να μην μετατρέψετε τη νύχτα σε μέρα και τα αστέρια θα παραμείνουν ορατά στον ουρανό.

Επίσης, να είστε προσεκτικοί με την επιλογή φωτισμών LED. Μπορούν να δημιουργήσουν μια υπέροχη ατμόσφαιρα που αλλάζει χρώμα, αλλά βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε αυτά που είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και ενεργειακά αποδοτικά.

Δείτε ακόμη 11 Οικονομικοί Τρόποι για να Κάνετε Οπτικά έναν Μικρό Εξωτερικό Χώρο Μεγαλύτερο

Αποφύγετε τα φυτά που απαιτούν περισσότερη φροντίδα από ένα νεογέννητο.

tokar/Shutterstock

Εκτός κι αν η κηπουρική είναι το χόμπι σας, ο κήπος σας θα πρέπει να είναι ένα χαλαρωτικό καταφύγιο. Τα φυτά υψηλής συντήρησης μπορούν να αφαιρέσουν τη χαρά και τη χαλάρωση που προορίζεται να σας προσφέρει.

Ένα ισορροπημένο μείγμα φυτών χαμηλής συντήρησης και ανθεκτικών φυτών μπορεί να δημιουργήσει έναν κήπο που ευδοκιμεί με ελάχιστη παρέμβαση. Επιλέξτε φυτά που εναρμονίζονται με τον τρόπο ζωής σας και το επίπεδο φροντίδας που είστε έτοιμοι να προσφέρετε.

Η υπερβολικη διακόσμηση του κήπου δεν ειναι χαλαρωτική.

G Torres/Shutterstock

Μια πινελιά ιδιοτροπίας και προσωπικής έκφρασης είναι πάντα ευπρόσδεκτη, αλλά υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ της καλόγουστης διακόσμησης κήπου και αυτού που μπορεί να περιγράφει μόνο ως σκουπιδότοπος.

Η διατήρηση ενός υπαίθριου χώρου που αποπνέει αρμονία και οπτική απόλαυση απαιτεί ένα απαιτητικό μάτι για ισορροπία. Ο κανόνας του λιγότερο ισχύει συχνότερα, ειδικά όταν πρόκειται για διακοσμητικά κήπου.

Αντί να κατακλύσετε τον κήπο σας με διακοσμητικά που συναγωνίζονται για την προσοχή, επιμεληθείτε μια διακόσμηση που πραγματικά αντηχεί στο προσωπικό σας στυλ.

Οι μαύρες τραπεζαρίες ζεσταίνονται πολύ γρήγορα.

Michael C. Gray/Shutterstock

Το φαγητό σε εξωτερικούς χώρους είναι μια βασική απόλαυση των θερμότερων μηνών και η επιλογή του σωστού τραπεζιού μπορεί να βελτιώσει σημαντικά αυτήν την εμπειρία.

Οι κομψές μαύρες μεταλλικές τραπεζαρίες μπορεί να φαίνονται εκλεπτυσμένες, αλλά συχνά δεν είναι πρακτικές. Συχνά μετατρέπονται σε εστία μαγειρέματος μια καυτή καλοκαιρινή μέρα. Θυμηθείτε, είστε εδώ για να απολαύσετε ένα γεύμα, όχι να μαγειρέψετε τα χέρια σας. Ίσως είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα πιο ανοιχτό χρώμα ή διαφορετικό υλικό.

Παραλείψτε τα πλαστικά έπιπλα εκτός και αν θέλετε να συνεχίσετε να τα αντικαθιστάτε.

Yousefsh/Shutterstock

Στον κόσμο των επίπλων εξωτερικού χώρου, το πλαστικό μπορεί αρχικά να εμφανιστεί ως η πιο οικονομική επιλογή. Ωστόσο, η πραγματικότητα αποκαλύπτεται όταν ο ήλιος βρίσκεται στο επίκεντρο. Αν δεν θέλετε να αντικαθιστάτε συνεχώς τα έπιπλά σας, επιλέξτε υλικά που δεν θα καούν στον ήλιο.

πηγή

Δείτε επίσης Διακοσμητής με 40 χρόνια Εμπειρίας Μοιράζεται 10 Πράγματα που Δεν θα Είχε Ποτέ στο Σπίτι του

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Γιατί Πρέπει ΠΑΝΤΑ να Κλείνετε το Wi-Fi και το Bluetooth στο Κινητό σας Όταν Κοιμάστε

Γιατί Πρέπει ΠΑΝΤΑ να Κλείνετε το Wi-Fi και το Bluetooth στο Κινητό σας Όταν Κοιμάστε

7 Τροφές που Ενισχύουν τη Μακροζωία για να τις Προσθέσετε στη Διατροφή σας

7 Τροφές που Ενισχύουν τη Μακροζωία για να τις Προσθέσετε στη Διατροφή σας