in , , ,

141 Ιδέες για να Συνδυάσετε Πλακάκια στο Μπάνιο

ανάμειξη πλακιδίων μπάνιου,συνδυασμοί πλακιδίων μπάνιου,διακόσμηση μπάνιου,ιδέες διακόσμησης μπάνιου,διακόσμηση,
ανάμειξη πλακιδίων μπάνιου,συνδυασμοί πλακιδίων μπάνιου,διακόσμηση μπάνιου,ιδέες διακόσμησης μπάνιου,διακόσμηση,

Συνήθως δεν χρησιμοποιούμε τον ίδιο τύπο πλακιδίων σε όλο το μπάνιο και τα αναμειγνύουμε χρησιμοποιώντας μερικά στους τοίχους, μερικά στο πάτωμα και ίσως κάποια για έμφαση. Πώς να συνδυάσετε σωστά τα πλακάκια μπάνιου για να επιτύχετε μια μοναδική και όχι κακόγουστη εμφάνιση; Εδώ είναι μερικές συμβουλές. 64 Κομψές Ιδέες για Τετράγωνα Πλακάκια Μπάνιου

141 Ιδέες για να Συνδυάσετε Πλακάκια στο Μπάνιο

Πώς να συνδυάσετε και να ταιριάξετε σωστά τα πλακίδια;

Επιλέξτε πρώτα το απαραίτητο πλακίδιο και μετά ψάξτε για ένα ταίρι. Συνήθως όταν ξεκινάμε μια ανακαίνιση μπάνιου έχουμε ένα πλακάκι που ονειρευόμαστε να συμπεριλάβουμε στο σχέδιό μας. Μερικές φορές είναι ένα πραγματικά ιδιαίτερο ή μοναδικό πλακίδιο και μερικές φορές είναι τόσο απλό όπως εάν λευκό πλακάκι μετρό. Επιλέξτε όχι περισσότερα από τρία διαφορετικά πλακάκια για να επιτύχετε μια κομψή εμφάνιση – τα πολλά διαφορετικά πλακάκια δεν θα φέρουν κομψότητα.

Σκεφτείτε τη συντήρηση: τα πλακάκια από φυσική πέτρα απαιτούν περισσότερη συντήρηση και πρέπει να σφραγιστούν. Τα μπάνια είναι πολύ υγροί χώροι και μπορεί να θέλετε πορσελάνη ή κεραμικό πλακάκι, καθώς δεν χρειάζονται συντήρηση.

Προσέξτε ιδιαίτερα τα φινιρίσματα των πλακιδίων, ειδικά όταν σχεδιάζετε μπάνιο/κουζίνα σε σπίτι όπου υπάρχουν ηλικιωμένοι/νεαροί ένοικοι. Επιλέξτε αντιολισθητικά πλακάκια και επίσης επιλογές που είναι λιγότερο σκούρες επειδή ταιριάζουν καλύτερα σε συμβατικά στυλ διακόσμησης. Τα μαύρα πλακάκια είναι τα καλύτερα για οικογενειακά σπίτια, επειδή τείνουν να απαιτούν περισσότερη συντήρηση για να διατηρήσουν την εμφάνισή τους.

Ένας σημαντικός κανόνας είναι ότι θα πρέπει να υπάρχει μόνο ένα φινίρισμα πλακιδίων σε μία μόνο επιφάνεια. Για παράδειγμα, εάν θέλετε έναν τοίχο έμφασης στην περιοχή ντους του μπάνιου του, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει είτε όλα γυαλιστερά είτε όλα ματ πλακάκια. Η ανάμειξη πλακιδίων με δύο διαφορετικά φινιρίσματα θα δημιουργούσε απλώς μια αντικρουόμενη όψη. Επιπλέον, μένοντας σε ένα φινίρισμα, θα είναι ευκολότερο να προσαρμόσετε ένα ευρύτερο φάσμα σχημάτων πλακιδίων στον ίδιο τοίχο. Ταυτόχρονα, είναι σημαντικό να μην υπερβάλλετε με τα σχήματα και τα χρώματα, επειδή η υπερβολική ποσότητα από τα δύο δημιουργεί οπτική ακαταστασία. Μπορεί να φαίνεται σαν μια μικροσκοπική λεπτομέρεια, αλλά οι γωνίες και/ή οι άκρες μιας επιφάνειας θα φτιάξουν ή θα σπάσουν την όψη των πλακιδίων, επομένως είναι σημαντικό να τις κάνετε σωστά.

Δείτε ακόμη Μεγάλα Πλακάκια Μπανιου: 54 Ιδέες – Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ίδιο χρώμα, διαφορετικά πλακάκια

Αν θέλετε να πετύχετε ένα διαχρονικό σχέδιο μπάνιου, αυτή η λύση είναι για εσάς. Τα δάπεδα και οι τοίχοι επενδυμένα με το ίδιο χρώμα πλακάκι, ωστόσο διαφορετικά μεγέθη και ίσως διαφορετικά σχήματα στους τοίχους για να σπάσουν τη συνοχή και να δημιουργήσουν ενδιαφέρον. Ο χώρος φαίνεται συνεκτικός αλλά καθόλου βαρετός.

Δείτε επίσης 38 Αντισυμβατικές Ιδέες Διακόσμησης Μπάνιου με Μαυροπίνακα

Ένα τονισμένο πάτωμα, απλοί τοίχοι

Αυτός είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να γίνετε δημιουργικοί με τα πλακάκια σας και να κάνετε το πάτωμα το εστιακό σημείο του χώρου. Επιπλέον είναι μια πολύ μοντέρνα ιδέα που μπορεί να βλέπετε συχνά σήμερα. Τα πλακάκια τοίχου ειναι απλά και διακριτικά, επιτρέποντας στο πάτωμα να λάμπει και να ξεχωρίζει.

Δείτε ακόμη Φυτά Εσωτερικού Χώρου στο Μπάνιο: 20 Μοναδικές Ιδέες

Τονισμένοι τοίχοι, ένα απλό πάτωμα

Τα πλακάκια τοίχου είναι το επίκεντρο σε αυτό το στυλ μπάνιου και τα πλακάκια δαπέδου διατηρούνται ουδέτερα και με απλό χρώμα.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Ξύλο Στο Μπάνιο: 40 Φανταστικές Ιδέες Διακόσμησης

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY βιτρό με κόλλα,DIY διακοσμητικά,DIY κατασκευές,γυαλί,

Πως να Φτιάξετε Εύκολα Βιτρό με Κόλλα – ΟΔΗΓΙΕΣ

υγιή μάτια για το καλοκαίρι,συμβουλές για υγιή μάτια,συμβουλές υγείας,υγεία,φροντίδα ματιών,

Υγιή Μάτια Καλοκαίρι: 7 Συμβουλές