in , ,

10 Λεπτομέρειες στα Κοστούμια του Μάικλ Τζάκσον που ήταν ένα Μυστήριο για Πολύ Καιρό

Μάικλ Τζάκσον,μυστήρια Μάικλ Τζάκσον,lifestyle,news,περίεργα,
Μάικλ Τζάκσον,μυστήρια Μάικλ Τζάκσον,lifestyle,news,περίεργα,

Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν αρκετά επιλεκτικός με τα ντυσίματά του, με στόχο πάντα να είναι μοναδικός. Γι’ αυτό τα κοστούμια του ήταν γεμάτα από ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες που έκαναν τους ανθρώπους να τα περιεργάζονται για τη σημασία τους. Έτσι θα ήταν ο Michael Jackson χωρίς τις πλαστικές επεμβάσεις (Φωτογραφία+Βίντεο)

Λευκές κάλτσες

imago stock&people / Imago Stock and People / EAST NEWS

Ο Μάικλ Τζάκσον είχε ιδιαίτερη αγάπη για τις λευκές κάλτσες και υπήρχαν λόγοι πίσω από αυτό. Ήταν μοναδικός φορώντας λευκές κάλτσες με μαύρα παπούτσια και αυτή η επιλογή εξυπηρετούσε έναν σκοπό. Οι λευκές κάλτσες θα τραβούσαν το φως, κάνοντας τα πόδια του να ξεχωρίζουν και να τραβούν την προσοχή ενώ χόρευε.

Περιβραχιόνιο στο δεξί μανίκι

AP Photo / Lennox McLendon / ASSOCIATED PRESS / East News

Ο Μάικλ Τζάκσον είχε μια απλή επιθυμία για τα ρούχα του — ήθελε να ξεχωρίζουν από το πλήθος. Γι’ αυτό φορούσε συχνά περιβραχιόνιο στο ένα μανίκι. Τον έκανε να φαίνεται μοναδικός για να τραβήξει την προσοχή του κόσμου. Ο Μάικλ απολάμβανε να κρατά τους θαυμαστές του περίεργους για το νόημα πίσω από το περιβραχιόνιο στο ντύσιμό του.

CTE στα σακάκια του

AP Photo / Jacques Brinon / ASSOCIATED PRESS / East News

Αυτά τα γράμματα δεν έχουν συγκεκριμένη σημασία. Στη δεκαετία του ’90, οι σχεδιαστές κοστουμιών του Μάικλ Τζάκσον έφτιαξαν μερικά νέα πουκάμισα για αυτόν. Του άρεσαν αλλά ήθελε να προσθέσει μια μοναδική πινελιά, έτσι αποφάσισε να έχει γράμματα στις επωμίδες. Δεν τον πείραζε ποια γράμματα, έτσι οι σχεδιαστές του έβαλαν όλα τα γράμματα του αλφαβήτου σε ένα καπέλο και διάλεξαν τυχαία τρία. Έτσι κατέληξαν τα γράμματα «CTE» στα πουκάμισα.

Φορούσε μικρότερα κοστούμια στο τέλος των παραστάσεων του

John Barrett / PHL / MPI / Capital Pictures / Capital Pictures / East News, AP Photo / Mark J. Terrill / ASSOCIATED PRESS / East News, AP Photo / Lennox McLendon / ASSOCIATED PRESS / East News

Οι χορευτικές ρουτίνες του Μάικλ Τζάκσον ήταν απίστευτα απαιτητικές και έβαζε πολλή ενέργεια στις εμφανίσεις του. Δούλευε τόσο σκληρά που στο τέλος της παράστασης μερικές φορές έχανε έως και 5 κιλά και η μέση του μίκρυνε κατά 2,5 εκατοστά . Δεδομένου ότι τα ρούχα του έπρεπε να ταιριάζουν σωστά και να αναδεικνύουν τις χορευτικές του κινήσεις, κάθε νέο κοστούμι που φορούσε ήταν ελαφρώς μικρότερο από το προηγούμενο.

Προτιμούσε το μετάξι Κίνας.

Του άρεσαν υλικά όπως το μετάξι Κίνας, το μεταξωτό σαρμέ και τα ελαστικά υφάσματα. Ο ενδυματολόγος του, Μάικλ Μπους, μοιράστηκε στο βιβλίο του ότι το spandex έκανε τον Μάικλ Τζάκσον να αισθάνεται απαλός και σίγουρος, κάτι που ταίριαζε στο χορευτικό του στυλ. Το να διασφαλίσει ότι τα ρούχα του Τζάκσον ήταν άνετα για χορό ήταν κορυφαία προτεραιότητα, καθώς χόρευε για ώρες κάθε μέρα, ακόμα και όταν δεν ήταν σε περιοδεία. Ο Μπους ανέφερε μάλιστα ότι ο Τζάκσον έφερε ένα φορητό ξύλινο πάτωμα σε μια θήκη για τις χορευτικές του ανάγκες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ: Πώς Μοιάζουν 9 Διασημότητες της Δεκαετίας του ’80 Δεκαετίες Αργότερα

Έδενε με ταινία τα δάχτυλά του.

AFP PHOTO / Files / Roslan RAHMAN / AFP / EAST NEWS

Οι κινήσεις των χεριών έπαιξαν μεγάλο ρόλο στις χορευτικές φιγούρες του Μάικλ Τζάκσον. Για να γίνουν πιο αισθητές, αυτός και οι σχεδιαστές κοστουμιών του επινόησαν μια έξυπνη ιδέα — τύλιγε λευκή ταινία γύρω από τα δάχτυλά του. Αλλά ο Μάικλ ήθελε να διατηρήσει τα πράγματα μοναδικά, γι’ αυτό επέλεξε να κολλήσει μόνο τον δείκτη, τον παράμεσο και το μικρό δάχτυλό του. Αυτή η μικρή λεπτομέρεια πρόσθεσε στο βλέμμα του και πυροδότησε την περιέργεια στους θαυμαστές που αναρωτήθηκαν γιατί κόλλησε με ταινία μόνο τρία δάχτυλα. Ήταν μια διασκεδαστική πινελιά για αυτόν και τους θαυμαστές του.

AP Photo / Douglas C. Pizac / ASSOCIATED PRESS / East News

Ενώ χόρευε, ο Μάικλ είχε τη συνήθεια να φέρνει φυσικά τα δύο άδεια δάχτυλά του κοντά. Αυτή η συναρπαστική κίνηση πρόσθεσε μια νότα μυστηρίου στις ερμηνείες του και οι θαυμαστές συχνά εικάζουν αν αυτή η χειρονομία είχε κρυφό νόημα.

Δεν γυάλιζε τα παπούτσια του.

Υπήρξε μια στιγμή που οι μάνατζερ του Μάικλ Τζάκσον ανησυχούσαν για τα παπούτσια του και ζήτησαν από τον ενδυματολόγο να τα γυαλίσει. Ωστόσο, αυτή η απόφαση αναστάτωσε πολύ τον Μάικλ. Εξήγησε ότι το δέρμα φορέθηκε σκόπιμα με έναν συγκεκριμένο τρόπο που του επέτρεπε να εκτελεί τέλεια τις χορευτικές του κινήσεις και το γυάλισμά τους θα έκανε την επιφάνεια πολύ ολισθηρή, προκαλώντας δυσκολίες κατά τις εμφανίσεις του.

3 № 7 ραμμένα στα σακάκια του

AP Photo / Kevork Djansezian / ASSOCIATED PRESS / East News

Ο λόγος πίσω από αυτή τη λεπτομέρεια είναι τόσο απλός όσο και συγκινητικός. Ο Μάικλ ήταν το έβδομο παιδί της οικογένειάς του. Επιπλέον, γεννήθηκε το 1958 και όταν προσθέσετε 19 και 58 μαζί, γίνεται 77.

Φορούσε μόνο ένα γάντι.

AP Photo / ASSOCIATED PRESS / East News

Ο Μάικλ είχε λεύκη, μια δερματική πάθηση που προκαλεί απώλεια χρώματος σε μπαλώματα δέρματος. Ξεκίνησε από το χέρι του και ήθελε να το κρύψει. Σκέφτηκε ότι το να φοράει δύο γάντια μπορεί να του φαινόταν πολύ συνηθισμένο, γι’ αυτό επέλεξε να φορέσει μόνο ένα.

Παπούτσια με κλίση

© Smooth Criminal / Quincy Jones Productions

Χάρη σε ένα έξυπνο κούμπωμα σε σχήμα V στο κάτω μέρος των τακουνιών, ο Μάικλ Τζάκσον είχε ειδικά παπούτσια που φαινόταν να αψηφούν τη βαρύτητα. Αυτό του επέτρεψε να αγκιστρωθεί σε ένα καρφί στο πάτωμα και να κάνει την εικονική του κλίση 45 μοιρών προς τα εμπρός. Ωστόσο, αυτή η κίνηση απαιτούσε απίστευτη δύναμη στο κορμί και στα πόδια για να κρατήσει το σώμα του ίσιο.

πηγή

Δείτε επίσης Πώς Μεταμορφώθηκαν 12 Διασημότητες Μετά από Αισθητική Επέμβαση

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.7 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

εσοχές σε υπνοδωμάτιο,διακόσμηση υπνοδωματίου,ιδέες διακόσμησης υπνοδωματίου,διακόσμηση σπιτιού,διακόσμηση,

46 Πρακτικές και Διακοσμητικές Εσοχές σε Υπνοδωμάτιο

Γιατί Πρέπει να Βάλετε ένα Τριαντάφυλλο σε ένα Φύλλο Αλόη Βέρας

Γιατί Πρέπει να Βάλετε ένα Τριαντάφυλλο σε ένα Φύλλο Αλόη Βέρας