in , , , ,

Γιατί Πρέπει να Βάλετε ένα Τριαντάφυλλο σε ένα Φύλλο Αλόη Βέρας

Γιατί Πρέπει να Βάλετε ένα Τριαντάφυλλο σε ένα Φύλλο Αλόη Βέρας
Γιατί Πρέπει να Βάλετε ένα Τριαντάφυλλο σε ένα Φύλλο Αλόη Βέρας

Τοποθετήστε ένα μίσχο τριαντάφυλλου σε φύλλο αλόη βέρας και σε ελάχιστο χρόνο θα έχετε τόνους τριαντάφυλλα. 8 Εκπληκτικές Χρήσεις Μαγειρικής Σόδας στην Καλλιέργεια Λαχανικών

Γιατί Πρέπει να Βάλετε ένα Τριαντάφυλλο σε ένα Φύλλο Αλόη Βέρας

Το τριαντάφυλλο είναι ένα φυτό που ανήκει στην οικογένεια των Rosaceae. Περιλαμβάνει έως και 250 διαφορετικά είδη και είναι συνήθως όρθιος θάμνος, αν και μπορεί να έχει και μικρότερα κλαδιά.

Η διατήρηση της τριανταφυλλιάς δεν είναι πάντα εύκολη, αλλά είναι μια υπέροχη προσθήκη στον κήπο. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να την καλλιεργήσετε χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο ώστε να μην αγοράσετε ένα νέο φυτό τριανταφυλλιάς.

Επομένως, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αναπαράγετε ένα μόσχευμα. Πριν όμως το κάνετε, είναι απαραίτητο να προσδιορίσετε την κατάλληλη περίοδο γιατί αυτό είναι ένα θεμελιώδες βήμα για την επιτυχία της επέμβασης. Ο σωστός μήνας για να το κάνετε αυτό είναι ο Αύγουστος, αλλά μπορείτε προφανώς να το κάνετε γύρω στον Ιούλιο ή τον Σεπτέμβριο επίσης.

Πρώτα πρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο κοτσάνι τριαντάφυλλου. Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα υγιές και σφριγηλό κοτσάνι με διάμετρο τουλάχιστον 5 mm. Φροντίστε να μην έχει ελαττώματα, να είναι εντελώς πράσινο και να έχει μάτια από τα οποία φυτρώνουν τα φύλλα. Πρέπει να είναι ένα νεαρό κοτσάνι που καλλιεργήθηκε τον τελευταίο χρόνο.

Δείτε ακόμη Μην Πετάς Τις Φλούδες Της Μπανάνας: Κάντο Λίπασμα για Περισσότερα Λουλούδια Και Ανθοφορία

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αφού επιλέξετε το κοτσάνι, κόψτε περίπου 20 εκατοστά. Η τομή πρέπει να είναι κάθετη στο κλαδί και 1 εκατοστό κάτω από τον κόμβο του φύλλου. Τώρα ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε το φύλλο αλόης βέρα, θα χρειαστείτε ένα περίπου 4 ή 5 εκατοστών.

Πριν εισαγάγετε το κοτσάνι του τριαντάφυλλου στο υγρό μέρος της αλόης βέρα, βεβαιωθείτε ότι είναι αρκετά πυκνό. Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φυτέψετε το τριαντάφυλλο σε μια γλάστρα γεμίζοντάς την με διογκωμένο άργιλο στον πάτο και χώμα.

Θα πρέπει να το ποτίζετε τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα τις πρώτες φορές με λίγο νερό. Το χώμα δεν πρέπει να είναι πολύ στεγνό ή πολύ υγρό.

Με λίγη υπομονή, το κοτσάνι θα μετατραπεί σε μια όμορφη τριανταφυλλιά. Αν η γλάστρα γίνει πολύ μικρή, πάρτε μια μεγαλύτερη ή φυτέψτε το φυτό στον κήπο. Να θυμάστε ότι είναι ένα φυτό που δεν είναι κατάλληλο να τοποθετηθεί σε σκιερά σημεία.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Μην Το Πετάς: Το ΛΗΓΜΕΝΟ Γάλα Κάνει Θαύματα – Χρήσεις Που Θα Αναφωνήσεις Ουάου

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Μάικλ Τζάκσον,μυστήρια Μάικλ Τζάκσον,lifestyle,news,περίεργα,

10 Λεπτομέρειες στα Κοστούμια του Μάικλ Τζάκσον που ήταν ένα Μυστήριο για Πολύ Καιρό

ταΐστρες κοτών,DIY κατασκευές με ταΐστρες κοτών,DIY κατασκευές κήπου,διακόσμητικά,επαναχρησιμοποίηση

20 Ιδέες για να Επαναχρησιμοποιήσετε τις Ταΐστρες Κοτών