in , , , ,

Βγάλε τον Θυμό Σου Στους Αρμούς: Τα Καλύτερα Πράγματα για να Καθαρίσετε Όταν Είστε Θυμωμένοι

Βγάλε τον Θυμό Σου Στους Αρμούς: Τα Καλύτερα Πράγματα για να Καθαρίσετε Όταν Είστε Θυμωμένοι
Βγάλε τον Θυμό Σου Στους Αρμούς: Τα Καλύτερα Πράγματα για να Καθαρίσετε Όταν Είστε Θυμωμένοι

Όταν είστε θυμωμένοι -ή ακόμα και λίγο στεναχωρημένοι για κάτι πέρα από τον έλεγχό σας- πώς το αντιμετωπίζετε με υγιή τρόπο; Μερικοί άνθρωποι ασκούνται και άλλοι βγαίνουν με φίλους για να διασκεδάσουν, για παράδειγμα. Αλλά υπάρχει ένας άλλος τρόπος αντιμετώπισης του θυμού που μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να είστε παραγωγικοί και στο σπίτι: το καθάρισμα. 6 Πράγματα που Μπορείτε να Πετάξετε από το Δωμάτιο του Παιδιού σας Αυτή τη Στιγμή

Τα Καλύτερα Πράγματα για να Καθαρίσετε Όταν Είστε Θυμωμένοι

Ξεσκονίστε τα πάντα στη βιβλιοθήκη σας

Η βιβλιοθήκη σας είναι το τέλειο σημείο για να καθαρίσετε όταν χρειάζεστε απόσπαση της προσοχής από οτιδήποτε σας τρελαίνει – μαζεύοντας και ξεσκονίζοντας σχολαστικά κάθε αντικείμενο που συνήθως κοσμεί κάθε ράφι (και μετά τα ίδια τα ράφια, φυσικά) θα σας δώσει κάτι επικεντρωθείτε αντ’ αυτού. Επιπλέον, πιθανότατα θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να το ολοκληρώσετε εάν είστε ενδελεχείς.

Δείτε ακόμη Καθαρίστε Αυτά τα Βρώμικα Πράγματα που Αγγίζετε Καθημερινά

Καθαρίστε δύσκολους λεκέδες στους αρμούς

Ξέρετε τι είναι πραγματικά ικανοποιητικό όταν είστε πολύ θυμωμένοι; Να αναλάβετε μια εργασία που απαιτεί τόσο εστίαση όσο και πολλή ενέργεια—και το καθάρισμα των αρμών είναι ο τέλειος συνδυασμός και των δύο. Το τρίψιμο τους είναι μια χρονοβόρα και εξαντλητική διαδικασία, γι’ αυτό είναι πιθανώς μια από τις δουλειές που τείνετε να αποφεύγετε.

Αναποδογυρίστε το στρώμα και στρώστε το κρεβάτι σας

Μερικές φορές χρειάζεται απλώς να ασκήσετε λίγη ωμή δύναμη όταν είστε θυμωμένοι για να ενεργοποιήσετε τις ενδορφίνες σας (πράγμα που σας κάνει τελικά να αισθάνεστε πιο ευτυχισμένοι). Θα μπορούσατε να πάτε στο γυμναστήριο ή μπορείτε να διώξετε λίγο από αυτόν τον θυμό στο σπίτι αναποδογυρίζοντας το στρώμα σας. Είναι μια προκλητική εργασία που απαιτεί λίγη δύναμη (συν, σας δίνει μια δικαιολογία για να πετάξετε τα μαξιλάρια σας επειδή θα πρέπει να στρώσετε το κρεβάτι σας ούτως ή άλλως). Όταν τελειώσετε, μη διστάσετε να αφρατέψετε τα μαξιλάρια σας με λίγη επιπλέον δύναμη για να χαλαρώσετε.

Τρίψτε τους τοίχους και τα σοβατεπί

Μπορείτε να καταλαγιάσετε τον θυμό σας με παραγωγικό τρόπο και να καθαρίσετε λεκέδες και σημάδια από τους τοίχους και τα σοβατεπί. Απαιτεί λίγο λιγότερη σωματική άσκηση από το τρίψιμο των αρμών αλλά θα σας αφήσει με την ίδια ικανοποίηση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Σκουπίστε και σφουγγαρίστε σχολαστικά τα πατώματα

Τελικά έχει βρεθεί ότι η άσκηση βοηθάει με τον θυμό. Και ο ευκολότερος τρόπος για να σηκωθείτε και να κινηθείτε είναι το σχολαστικό σκούπισμα και σφουγγάρισμα των δαπέδων. Θα καταλήξετε με ένα πιο καθαρό σπίτι και μια πιο ήρεμη κατάσταση.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε ακόμη Νιώθεις Το Σπίτι Σου Συνέχεια Βρώμικο; 6 Πράγματα που Πρέπει Να Κάνεις Για Σπίτι Πάντα Καθαρό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

χαμένες κάλτσες,κάλτσες στο πλυντήριο,ρούχα,συμβουλές,χρήσιμα,κόλπα,

Πώς να Σταματήσετε να Χάνετε τις Κάλτσες σας στο Πλυντήριο

οφέλη καθαρού αέρα,συμβουλές υγείας,υγεία,περίεργα,χρήσιμα,

Ανοίξτε τα ΠΑΡΑΘΥΡΑ! Ο Καθαρός Αέρας σας Κάνει πιο Έξυπνους