in , , , ,

11 Κόλπα για την Παραλία που θα Σώσουν το Καλοκαίρι σας

κόλπα για την παραλία,συμβουλές για την παραλία,χρήσιμα,καλοκαιρινές συμβουλές,
κόλπα για την παραλία,συμβουλές για την παραλία,χρήσιμα,καλοκαιρινές συμβουλές,

Όταν μιλάμε για καλοκαίρι, σκεφτόμαστε συχνά την καυτή άμμο, το κρύο νερό της θάλασσας και ένα καλό μαύρισμα. Όμως μπορεί να συμβούν δυσάρεστα πράγματα στην παραλία και πραγματικά να σας χαλάσουν τις διακοπές. Γιατί Δεν Πρέπει Ποτέ να Αγγίξετε αυτό το Πλάσμα αν το Βρείτε στην Παραλία

Πώς να σταματήσετε να κολλάει η άμμος στα πόδια σας

11 Κόλπα για την Παραλία που θα Σώσουν το Καλοκαίρι σας

Λόγω όλης της άμμου που κολλάει στα πόδια σας, μπορεί να είναι δύσκολο να ξαναφορέσετε τα παπούτσια σας μετά από μια μέρα στην παραλία. Για να μην συμβεί αυτό, χρησιμοποιήστε παιδική πούδρα ταλκ.

Ρίξτε λίγη σε ένα κομμάτι ύφασμα και τυλίξτε το σφιχτά. Όταν είστε έτοιμοι να πάτε σπίτι, τρίψτε το στα πόδια σας. Η πούδρα θα απορροφήσει όλη την υγρασία, που σημαίνει ότι ακόμη και οι πιο μικροί κόκκοι άμμου θα πέσουν εύκολα. Τα πόδια θα είναι καθαρά και λεία.

Προστασία των τιμαλφών σας

Όταν βρίσκεστε στην παραλία, συχνά δεν υπάρχει πού να βάλετε τα τιμαλφή σας και δεν είναι καλή ιδέα να τα αφήνετε χωρίς κανέναν να τα προσέχει.

Απλώς τοποθετήστε τα κλειδιά, το τηλέφωνο, τα χρήματα και αλλά μέσα σε μια βρεφική πάνα ή τυλίξτε τα μέσα σε κάποιο εσώρουχο. Τέτοια αντικείμενα δεν είναι καθόλου ελκυστικά για τους κλέφτες. Δεν θα τα αγγίξουν καν και τα πράγματά σας θα είναι ασφαλή.

Πώς να αποφύγετε τον πονοκέφαλο

Η απότομη αλλαγή της πίεσης, που συμβαίνει όταν βουτάτε κάτω από το νερό, μπορεί να σας προκαλέσει πονοκέφαλο. Ευτυχώς, υπάρχει τρόπος να αποτραπεί αυτό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πριν βουτήξετε, ζουλήξτε τη μύτη σας, κλείστε το στόμα σας και δημιουργήστε λίγη πίεση στο κεφάλι σας για 5-10 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, εισπνεύστε βαθιά και επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία άλλες 2 φορές. Το σώμα σας θα προσαρμοστεί στη νέα πίεση και δεν θα καταλήξετε με πονοκέφαλο.

Διατηρήστε το τηλέφωνό σας στεγνό

Για να προστατέψετε το τηλέφωνό σας από την υγρασία και την άμμο, τοποθετήστε το σε μια σακούλα zip lock. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια ενός καλαμιού αφαιρέστε όλο τον αέρα από αυτό. Θα καταλήξετε με ένα εντελώς αδιάβροχο κάλυμμα.

Εάν βουλώσουν τα αυτιά σας

Εάν έχετε βγάλει όλο το νερό από τα αυτιά σας αλλά εξακολουθούν να είναι βουλωμένα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα στην παραλία, πρέπει να αποκαταστήσετε τη φυσική πίεση στο εσωτερικό αυτί σας. Το να το κάνετε είναι εύκολο.

Πάρτε ένα μπαλόνι, ζουλήξτε τη μύτη σας και αρχίστε να το φουσκώνετε. Σε κάποιο σημείο κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, θα ακούσετε έναν αδύναμο ήχο “κλικ”, που υποδηλώνει ότι η πίεση στα αυτιά σας έχει επιστρέψει στο φυσιολογικό.

Δείτε ακόμη Πρώτες Βοήθειες στην Παραλία: Τι κάνεις αν πατήσεις Αχινό, Δράκαινα, σκουριασμένο μέταλλο, γυαλί

Ένα γρήγορο δροσιστικό ρόφημα

Πριν πάτε στην παραλία, γεμίστε ένα πλαστικό μπουκάλι με 1/3 νερό και τοποθετήστε το στην κατάψυξη. Όταν χρειάζεστε ένα δροσερό ρόφημα μετά από πολλή ώρα στον ήλιο, μπορείτε να ρίξετε οποιοδήποτε ρόφημα στο μπουκάλι και θα κρυώσει αμέσως.

Μια ξαπλώστρα χωρίς άμμο

Για να σταματήσετε τον αέρα να φυσάει άμμο στα παπούτσια, τα ρούχα και τις τσάντες σας, απλώστε ένα κάλυμμα στρώματος αντί για μια συνηθισμένη ξαπλώστρα παραλίας. Θα έχετε μια πισίνα χωρίς νερό, στην οποία μπορείτε να ξαπλώσετε και να κρατήσετε τα πράγματά σας ασφαλή.

Δροσερές σαγιονάρες

Για να μην κάψουν οι σαγιονάρες τα πόδια σας αφού έχουν μενινει στον ήλιο για ώρες, απλώς κρατήστε τις αναποδογυρισμένες όταν δεν τις φοράτε.

Σταματήστε την άμμο να κολλάει πάνω στα πράγματα σας

Βάλτε μπουκάλια μέσα σε χάρτινα ποτήρια για να μην κολλήσει η άμμος πάνω τους.

Προστατέψτε το τηλέφωνό σας από νερό και άμμο

Αυτός είναι ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να προστατεύσετε το τηλέφωνό σας από νερό και άμμο: τυλίξτε το σε πλαστική μεμβράνη τροφίμων. Αυτό σας επιτρέπει να το πάρετε ακόμη και στο νερό μαζί σας, αν και το touchpad μπορεί να μην λειτουργεί σε χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Ο κατεψυγμένος χυμός αλόης βοηθά στα εγκαύματα

Ο χυμός αλόης περιέχει χημικές ουσίες που μπορούν να θεραπεύσουν τις πληγές, να μειώσουν το πρήξιμο και να διατηρήσουν την υγρασία. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αντιμετωπίσετε και τα ηλιακά εγκαύματα.

Αγοράστε λίγο τζελ αλόης βέρα και παγώστε το σε μια παγοθήκη. Στη συνέχεια, μπορείτε να σκουπίσετε το πρόσωπο, τα χέρια ή την πλάτη σας με αυτό ή οπουδήποτε αλλού έχετε καεί. Θα βοηθήσει τόσο στην αποκατάσταση της υγείας του δέρματός σας όσο και στη μείωση του πόνου.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 8 απλές συμβουλές για να φαίνεστε πιο όμορφη στην παραλία

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.4 / 5. Αξιολογήσεις: 10

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

σφουγγάρι πιάτων,επαναχρησιμοποίηση,χρήσιμα,κόλπα,

Γιατί Πρέπει να Κοβετε μια Γωνία στο Σφουγγάρι Πιάτων

φύτευση δέντρων,φύτευση σε τετράγωνες τρύπες,για τον κήπο,συμβουλές κηπουρικής,χρήσιμα,

Η Φύτευση Δέντρων σε Τετράγωνες Τρύπες Βοηθά να Μεγαλώνουν πιο Γρήγορα και πιο Δυνατά