in , ,

Ποιά Είναι τα Πρότυπα Ομορφιάς Ανδρών σε Διαφορετικούς Πολιτισμούς

ανδρικά πρότυπα ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,περίεργα,
Ποιά Είναι τα Πρότυπα Ομορφιάς Ανδρών σε Διαφορετικούς Πολιτισμούς

Η έννοια της εμφάνισης ενός ιδανικού άνδρα διαφέρει από χώρα σε χώρα. Όπως οι γυναίκες, πολλοί άντρες προσπαθούν να ακολουθήσουν τις δημοφιλείς τάσεις ομορφιάς για να ενισχύσουν την ελκυστικότητά τους. Η ανακάλυψη των πολιτισμικών παραλλαγών σε αυτό που θεωρείται παγκοσμίως όμορφο μπορεί να εκπλήξει. 10 τρελά πρότυπα ομορφιάς που επικρατούσαν τα παλιότερα χρόνια

Γερμανία

firo Sportphoto / Marcel Engelbrecht / DPA / East News, © thoreschoelermann / Instagram

Σύμφωνα με έρευνες, οι Γερμανίδες προτιμούν τους ψηλότερους άντρες με μαύρα ή καστανά κοντά μαλλιά. Η πλειονότητα των ερωτηθέντων εξέφρασε την επιθυμία της για μυώδεις άντρες, αλλά οι κοκαλιάρικοι άνδρες ήταν σχεδόν δεύτεροι. Ο ποδοσφαιριστής Marco Reus και ο ηθοποιός Thore Schölermann έχουν αναγνωριστεί ως οι πιο ελκυστικοί άνδρες στη Γερμανία.

Νότια Κορέα

© bts.bighitofficial / Instagram, Netflix / Everett Collection / East News

Στη Νότια Κορέα, ο ιδανικός ανδρικός σωματότυπος διαφέρει από αυτόν των δυτικών χωρών. Αντί για μυώδη σωματική διάπλαση, προτιμάται μια πιο λεπτή και ανδρόγυνη εμφάνιση. Οι άνδρες ενθαρρύνονται να έχουν λεπτά χαρακτηριστικά, λεπτές δομές προσώπου, διπλά βλέφαρα και πιο ανοιχτόχρωμο τόνο δέρματος.

Είναι ενδιαφέρον ότι οι άντρες διασημότητες στη Νότια Κορέα χρησιμοποιούν μακιγιάζ και βάφουν τα μαλλιά τους. Οι ηθοποιοί συχνά επιλέγουν τα μαύρα μαλλιά για να φαίνονται νέοι και πειραματίζονται με «διασκεδαστικά» χρώματα.

Βραζιλία

© marlontx / Instagram, © jesusluz / Instagram

Στη βραζιλιάνικη κουλτούρα ομορφιάς, υπάρχει μεγάλη έμφαση σε μια ολιστική προσέγγιση. Η καλή φροντίδα του δέρματος με χρήση αντηλιακού και φυσικών συστατικών, όπως το λάδι καρύδας, θεωρείται απαραίτητη για την περιποίηση. Η εστίαση είναι στο να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Ορισμένες δημοφιλείς άντρες διασημότητες στη Βραζιλία περιλαμβάνουν μοντέλα όπως ο Marlon Teixeira και ο Jesus Luz και ο ηθοποιός Luciano Szafir.

Ινδία

Allstar / FD / Mary Evans Picture Library / East News, Niu bo – Imaginechina / Associated Press / EAST NEWS, Briquet Nicolas / ABACAPRESS.COM / ABACA / Abaca / EAST NEWS

Σύμφωνα με δημοσκόπηση, οι ηθοποιοί Shah Rukh Khan, Aamir Khan και Hrithik Roshan θεωρούνται οι πιο ελκυστικοί άνδρες στην Ινδία. Ο Shah Rukh Khan, ο οποίος εξασφάλισε την πρώτη θέση, αποκάλυψε ειλικρινά ότι έχει αντιμετωπίσει κριτική στο παρελθόν επειδή θεωρήθηκε «άσχημος και αντισυμβατικός».

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Στην Ινδία, ένα από τα βασικά πρότυπα ομορφιάς περιστρέφεται γύρω από την ύπαρξη πιο ανοιχτού τόνου δέρματος, ο οποίος προωθείται έντονα στην τηλεόραση. Εκτός από αυτό, τα ινδικά πρότυπα ομορφιάς ευθυγραμμίζονται στενά με τα αμερικανικά ιδανικά: ψηλοί, μυώδεις άνδρες με καθαρό δέρμα και γεμάτα μαλλιά.

Ηνωμένες Πολιτείες

VALERIE MACON / AFP / East News, Lia Toby / WENN.com / agefotostock / East News, Jordan Strauss / Invision / AP / East News

Σύμφωνα με το περιοδικό People, ο Paul Rudd, ο Michael B. Jordan και ο John Legend έχουν αναγνωριστεί ως οι πιο ελκυστικοί άνδρες στις ΗΠΑ τα τελευταία τρία χρόνια.

Παραδοσιακά, στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, η συμβατική έννοια της ανδρικής ομορφιάς περιστρέφεται γύρω από μια μυώδη σωματική διάπλαση, μια τραχιά εμφάνιση και μια ηλιοκαμένη επιδερμίδα. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, υπάρχει μια αυξανόμενη προτίμηση, ιδιαίτερα της νεότερης γενιάς, για ένα ανδρόγυνο look.

Τουρκία

© burakozcivit / Instagram, © onurtuna / Instagram

Στην Τουρκία, οι άνδρες καταβάλλουν σημαντικές προσπάθειες για να θεωρηθούν ελκυστικοί για τις γυναίκες. Η διατήρηση ενός καλού επιπέδου φυσικής κατάστασης και το σχολαστικό styling των μαλλιών τους είναι ζωτικής σημασίας. Είναι ενδιαφέρον ότι οι Τουρκάλες εκτιμούν την αντίθεση μεταξύ των σκούρων μαλλιών και των ανοιχτόχρωμων ματιών, επομένως τα άτομα που διαθέτουν αυτά τα χαρακτηριστικά θεωρούνται γενετικά τυχερά. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διάσημες ανδρικές προσωπικότητες στην Τουρκία είναι οι Burak Özçivit και Onur Tuna.

Δείτε ακόμη 10 Από τις πιο Ακραίες Τάσεις Ομορφιάς σε Όλη την Ιστορία

Ιταλία

Allstar / Graham Whitby Boot / Mary Evans Picture Library / East News, Evan Agostini / Invision / AP / East News

Στην Ιταλία, η υπερβολική αρρενωπότητα δεν θεωρείται κρίσιμη για να είναι ελκυστικοί οι άνδρες. Πολλοί άνδρες στη χώρα περηφανεύονται για την περιποίηση και το styling των μαλλιών τους. Οι Ιταλοί άντρες ασπάζονται επίσης τη χρήση «κοριτσίστικων» χρωμάτων, όπως το ροζ ή το μωβ, χωρίς δισταγμό. Μεταξύ των πιο ελκυστικών ανδρών διασημοτήτων της Ιταλίας είναι ο Raoul Bova και ο Giulio Berruti.

Ηνωμένο Βασίλειο

Chris Pizzello / Invision / AP / East News, TOLGA AKMEN / AFP / East News

Με βάση μια δημοσκόπηση, ο Τομ Χάρντι ψηφίστηκε ως ο πιο ελκυστικός άνδρας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Επιπλέον, έρευνα που διεξήχθη το 2022 δείχνει ότι ο Richard Madden έχει μεγάλες πιθανότητες να διεκδικήσει αυτόν τον τίτλο.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, το προτιμώμενο ανδρικό αρχέτυπο μεταξύ των Βρετανών χαρακτηρίζεται από αθλητική σωματική διάπλαση, καστανά μάτια, κοντά σκούρα καστανά μαλλιά και μερικές τρίχες στο πρόσωπο. Οι άνδρες με γένια θεωρούνται πάνω από 60% πιο ελκυστικοί από εκείνους που δεν έχουν.

Μεξικό

VALERIE MACON / AFP / East News, Gilbert Flores / Broadimage / Broad Image / EAST NEWS

Στο Μεξικό, προτιμάται η «macho» αισθητική, που δίνει έμφαση στον ακραίο ανδρισμό. Μεταξύ της λίστας με τους πιο ελκυστικούς άνδρες, οι ηθοποιοί Ντιέγκο Μπονέτα και Ράιαν Γκούζμαν καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες θέσεις.

Ολλανδία

© arieboomsmainstagram / Instagram, © michielhuisman / Instagram

Η Ολλανδία είναι γνωστή για το ότι έχει μερικούς από τους ψηλότερους ανθρώπους παγκοσμίως, με τις γυναίκες να έχουν κατά μέσο όρο περίπου 1,7 και τους άνδρες περίπου 1,83 ύψος. Στην ολλανδική κουλτούρα, είναι σύνηθες οι γυναίκες να προτιμούν έναν άντρα που είναι πιο ψηλός από αυτές.

Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής Arie Boomsma και ο ηθοποιός Michiel Huisman αναγνωρίζονται ως 2 από τους πιο ελκυστικούς Ολλανδούς. Είναι ενδιαφέρον ότι τα ύψη τους ευθυγραμμίζονται με το κυρίαρχο πρότυπο ομορφιάς, με τον Boomsma να έχει ύψος 1,98 και τον Huisman 1,85. Επιπλέον, και οι δύο άνδρες έχουν μυώδη σωματική διάπλαση και τρίχες στο πρόσωπο.

Κίνα

© hztttao / Instagram, © jacksonwang852g7 / Instagram

Στην κινεζική κουλτούρα, οι άνδρες συχνά επιθυμούν μια ανοιχτή επιδερμίδα, η οποία θεωρείται ελκυστική. Σε αντίθεση με τις δυτικές κοινωνίες, δίνεται λιγότερη έμφαση στο ότι οι άνδρες είναι μυώδεις ή έχουν ανδρική σωματική διάπλαση. Αντίθετα, προτιμάται γενικά μια λεπτεπίλεπτη εμφάνιση. Ακριβώς όπως με τις γυναίκες, τα μεγαλύτερα μάτια προτιμώνται επίσης όταν πρόκειται για άνδρες. Δημοφιλείς διασημότητες στην Κίνα, όπως ο Jackson Wang και ο Huang Zitao, είναι συχνά μουσικοί.

Αυστραλία

Joel C Ryan / Invision / AP / East News, face to face / FaceToFace / REPORTER / East News

Στην Αυστραλία, τα πρότυπα ομορφιάς για τους άνδρες περιστρέφονται γύρω από το να έχουν μια δυνατή και μυώδη σωματική διάπλαση. Οι αδερφοί Hemsworth, γνωστοί για την φόρμα και τις ελκυστικές τους εμφανίσεις, θεωρούνται ευρέως ως επιτομές της αυστραλιανής ομορφιάς.

πηγή

Δείτε επίσης 12 Μυστικά Ομορφιάς από το Παρελθόν που μας Εκπλήσσουν Ακόμα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 1.5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

10 Λόγοι που το Κερί Αυτοκινήτου θα Γίνει ο Καλύτερός σας Φίλος Μέσα στο Σπίτι

10 Λόγοι που το Κερί Αυτοκινήτου θα Γίνει ο Καλύτερός σας Φίλος Μέσα στο Σπίτι

Πώς Φτιάχνω και Συντηρώ Σπιτικές Ελιές. Φτιάξε τις δικές σου Πεντανόστιμες και Γλύτωσε αρκετά Χρήματα

Πώς Φτιάχνω και Συντηρώ Σπιτικές Ελιές. Φτιάξε τις δικές σου Πεντανόστιμες και Γλύτωσε αρκετά Χρήματα