in , ,

Εάν Βρείτε ένα Μπουκάλι Νερό στο Αυτοκίνητό σας Πηγαίνετε σε ένα Αστυνομικό Τμήμα

συμβουλές ασφάλειας,περίεργα,χρήσιμα,
συμβουλές ασφάλειας,περίεργα,χρήσιμα,

Ο κίνδυνος μπορεί να σας περιμένει οπουδήποτε. Οι απατεώνες γίνονται πιο εξελιγμένοι στις προσπάθειές τους να έρθουν πιο κοντά σας και να χρησιμοποιήσουν τις δεξιότητές τους για να σας εξαπατήσουν. Χρησιμοποιούν περίεργα πράγματα όπως φακέλους στο αυτοκίνητο και άλλα περίεργα πράγματα στο καπό για να στοχεύσουν όλους, ανεξάρτητα από την ηλικία και το υπόβαθρό τους. Ας δούμε πώς μπορείτε να αναγνωρίσετε τους κίνδυνους και να ξέρετε τι να κάνετε. 8 Συμβουλές για να Προστατέψετε τα Παιδιά σας από Κακόβουλες Ενέργειες και Απαγωγή

Είναι αργά το βράδυ. Παρκάρετε το αυτοκίνητό σας στο σούπερ μάρκετ, το κλειδώνετε και πηγαίνετε για ψώνια. Όταν επιστρέφετε, βλέπετε κάποιον να έχει τυλίξει ένα πουκάμισο γύρω από έναν από τους υαλοκαθαριστήρες σας. Μην σταματήσετε για να βγάλετε το ρούχο από το παρμπρίζ σας. Αντίθετα, μπείτε στο αυτοκίνητό σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα και απομακρυνθείτε. Βρείτε ένα καλά φωτισμένο σημείο, κατά προτίμηση με άλλους ανθρώπους γύρω σας, και μόνο τότε σταματήστε και βγάλτε.

Εάν Βρείτε ένα Μπουκάλι Νερό στο Αυτοκίνητό σας Πηγαίνετε σε ένα Αστυνομικό Τμήμα

Είναι ένα σχετικά νέο τέχνασμα για να αποσπά την προσοχή των μοναχικών οδηγών: το πουκάμισο ή άλλο μεγάλο κομμάτι ύφασμα σας κάνει να σταματήσετε και να το τραβήξετε. Ενώ το κάνετε αυτό, μπορούν να παραμονεύουν και ποιος ξέρει τι θα συμβεί τότε; Εάν έχετε τσάντες για ψώνια πάνω σας, καλό είναι να μην ανοίξετε ούτε το πορτμπαγκάζ σας, καθώς σας κάνει επίσης ευάλωτους στους ληστές και σας εμποδίζει να ενεργήσετε γρήγορα. Πετάξτε τις τσάντες στο αυτοκίνητο και τακτοποιήστε τις αργότερα όταν είστε ασφαλείς.

Αυτό που μπορεί να σας προκαλέσει ακόμα περισσότερο ρίγος είναι να βρείτε έναν φάκελο μέσα στο αυτοκίνητό σας όταν επιστρέψετε σε αυτό. Σίγουρα το κλειδώσατε, οπότε κάποιος μπόρεσε να διαρρήξει. Πρώτα απ’ όλα, θυμηθείτε τη βασική ασφάλεια και φύγετε αμέσως. Στη συνέχεια, καλύτερα να πετάξετε τον φάκελο χωρίς να τον ανοίξετε – μπορεί να υπάρχει κάτι άσχημο μέσα.

Δείτε ακόμη Οι Καλύτερες Κρυψώνες που θα Εξαπατήσουν Οποιοδήποτε Διαρρήκτη

Αλλά ας υποθέσουμε ότι η περιέργειά σας κέρδισε και το ανοίξατε. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να βρείτε ένα μήνυμα μέσα που λέει κάτι σαν: «Αγαπητέ κύριε/κυρία, δοκιμάσαμε την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας και τη βρήκαμε μη ικανοποιητική. Όπως μπορείτε να δείτε, το αυτοκίνητό σας μπορεί εύκολα να παραβιαστεί. Αναμένουμε από εσάς να μας πληρώσετε για αυτήν τη δοκιμή και σε αντάλλαγμα, θα φροντίσουμε να στείλουμε κάποιον για να σας βοηθήσει να εγκαταστήσετε ένα καλύτερο σύστημα ασφαλείας.»

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Λοιπόν, είναι καλό που δεν πήραν τίποτα, οπότε πετάξτε τον φάκελο και αγνοήστε το μήνυμα. Εάν πληρώνετε απατεώνες, είναι πιθανό να το κάνουν ξανά ή ακόμα και να δοκιμάσουν κάτι χειρότερο. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να πάτε σε ένα αξιόπιστο σέρβις αυτοκινήτου και να ελέγξετε μόνοι σας το σύστημα ασφαλείας ή ακόμα και να αντικαταστήσετε αυτό που έχετε εάν δεν είστε πλέον σίγουροι για τις δυνατότητές του.

Ένα μπουκάλι νερό στο καπό του αυτοκινήτου σας είναι σημάδι ότι διατρέχετε σοβαρό κίνδυνο. Όπως ένα ρούχο στους υαλοκαθαριστήρες σας, έχει σκοπό να σας αποσπάσει την προσοχή και να σας κάνει να βγείτε από το αυτοκίνητο, αλλά αυτή η περίπτωση είναι ακόμα χειρότερη. Ακόμα κι αν δεν βγείτε έξω για να αφαιρέσετε το μπουκάλι ή οποιοδήποτε άλλο σχετικά μεγάλο και αποσπά την προσοχή και οδηγήσετε αμέσως στο σπίτι, μπορεί να έχετε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Τα άτομα που έβαλαν το μπουκάλι στο καπό του αυτοκινήτου σας μπορεί να έχουν εγκαταστήσει έναν ιχνηλάτη GPS στο αυτοκίνητό σας, επομένως η οδήγηση προς το σπίτι σας θέτει σε κίνδυνο να σας ακολουθήσουν εκεί. Θα πρέπει είτε να βρείτε ένα ασφαλές σημείο με πολλούς ανθρώπους γύρω σας και να ελέγξετε το αυτοκίνητό σας για τον ιχνηλάτη ή να πάτε κατευθείαν στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και να τους ζητήσετε να το κάνουν για εσάς.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 10 Σημάδια ότι το Σπίτι σας Παρακολουθείται από Διαρρήκτες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πασίγνωστη Εταιρία Χαλιών Μας Αποκαλύπτει 6 Μυστικά Για Να Φυλάξετε Σωστά Τα Χαλιά Σας

Πασίγνωστη Εταιρία Χαλιών Μας Αποκαλύπτει 6 Μυστικά Για Να Φυλάξετε Σωστά Τα Χαλιά Σας

Κίτρινισε Το Γκαζόν Σου; Κέρασέ Το Μια Μπύρα

Κίτρινισε Το Γκαζόν Σου; Κέρασέ Το Μια Μπύρα