in , , , ,

87 Ιδέες Διακόσμησης Σαλονιού σε Πράσινο και Γκρι Χρώμα

διακόσμηση σαλονιού σε πράσινο και γκρι,ιδέες διακόσμησης σαλονιού,διακόσμηση σαλονιού,διακόσμηση,
87 Ιδέες Διακόσμησης Σαλονιού σε Πράσινο και Γκρι Χρώμα

Το γκρι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή βασικά χρώματα που αναμειγνύεται εύκολα και ταιριάζει σε κάθε χώρο. Αλλά ένα γκρι σαλόνι μπορεί να φαίνεται πολύ βαρετό και απρόσωπο και προσθέτοντας διαφορετικές αποχρώσεις πρασίνου σε αυτό, κάνει μεγάλη διαφορά. Οι διάφορες αποχρώσεις του πράσινου κάνουν τον χώρο πιο δροσερό, πιο τολμηρό, πιο φρέσκο και πολύ πιο εντυπωσιακό. Το πράσινο θυμίζει τον φυσικό κόσμο γύρω μας και είναι τέλειο αν θέλετε να δημιουργήσετε μια φθινοπωρινή ή ανοιξιάτικη διάθεση. Φλοράλ Διακόσμηση Σαλονιού: 35 Ρομαντικές Ιδέες

87 Ιδέες Διακόσμησης Σαλονιού σε Πράσινο και Γκρι Χρώμα

Το γκρι και το πράσινο είναι ένας πολύ φυσικός συνδυασμός, είναι κατάλληλος για σχεδόν κάθε στυλ διακόσμησης, από το art deco μέχρι το σκανδιναβικό ή το mid-century modern.. Διαφοροποιήστε τις αποχρώσεις και συμπληρώστε τους ουδέτερους τόνους με ζωηρές πράσινες πινελιές.

Επιλέξτε αποχρώσεις του γκρι που σας αρέσουν

Επιλέξτε τις αποχρώσεις του γκρι σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας: από πολύ ανοιχτόχρωμες και διακριτικές έως σκούρες ανθρακί και σχεδόν μαύρο για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα που σας αρέσει. Θα είναι μια τέλεια βάση για περαιτέρω διακόσμηση και, στη συνέχεια, επιλέξτε αποχρώσεις του πράσινου που σας αρέσουν: σμαραγδί, μέντα, φασκόμηλο, λάιμ ή άλλο, εξαρτάται από το γούστο και τη διάθεσή σας που θέλετε να δημιουργήσετε. Ένα σκούρο πράσινο δωμάτιο μπορεί επίσης να είναι μια επιλογή καθώς οι κυκλοθυμικοί χώροι είναι στην τάση. Σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να προσθέσετε όχι λιγότερο σκούρους γκρι τόνους ή να αραιώσετε τη σκούρα χρωματική παλέτα με φώτα.

Πώς να διακοσμήσετε ένα γκρι σαλόνι με αποχρώσεις του πράσινου

Το πράσινο είναι ένα ζωηρό χρώμα που θα ανανεώσει κάθε δωμάτιο! Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να το προσθέσετε στο γκρι σαλόνι σας που σίγουρα θα βρείτε το δικό σας ή θα αναμίξετε αρκετούς.

Πρώτα απ’ όλα, αποφασίστε για την απόχρωση του πράσινου που θέλετε: σμαραγδί, φασκόμηλο, λάιμ, μέντα, σκούρο πράσινο ή οποιαδήποτε άλλη. Όσο πιο ανοιχτή απόχρωση επιλέξετε, τόσο πιο φρέσκο θα φαίνεται το σαλονι και αν επιλέξετε έντονες πράσινες πινελιές, θα δώσουν πιο κομψή εμφάνιση. Τέτοιες αποχρώσεις είναι εκπληκτικές για mid-century modern και αρ ντεκό χώρους και θα φωτίσουν επίσης ένα μοντέρνο σαλόνι. Χρειάζεστε μια ζωντανή σούπερ μοντέρνα ατμόσφαιρα για τους επισκέπτες σας; Προτιμήστε λαιμ πράσινες λεπτομέρειες και το σαλόνι σας θα φαίνεται εκπληκτικό!

Δειτε ακόμη 37 Ιδέες Παστέλ Διακόσμησης Σαλονιού

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ποιοι είναι οι τρόποι για να προσθέσετε πράσινες αποχρώσεις στη διακόσμηση του σαλονιού σας;

Εάν είστε έτοιμοι για ριζοσπαστικές λύσεις, τότε επιλέξτε έναν τοίχο έμφασης με πράσινο τόνο ή ακόμα και τοίχους ή μια εκπληκτική πράσινη τοιχογραφία. Τα πράσινα έπιπλα και τα μαξιλάρια είναι μια άλλη εξαιρετική ιδέα για να κάνετε μια αναζωογονητική δήλωση. Οι πράσινες κουρτίνες και τα φωτιστικά είναι μια εξαιρετική ιδέα εάν δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα ή δεν είστε σίγουροι για τα χρώματα – μπορείτε να τα αλλάξετε σε περίπτωση που τα βαρεθείτε. Υπάρχει ένας πιο πρωτότυπος τρόπος για να γεμισετε το σπίτι σας με πράσινο χρώμα: απλά βάλτε φυτά σε γλάστρες και πρασινάδα! Ένας τόσο ζωντανός και φυσικός τρόπος για να ανανεώσετε το σαλόνι σας!

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Λευκά Σαλόνια: 47 Ιδέες Ολόλευκης Διακόσμησης Σαλονιού

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 1 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Air Condition Αυτοκινήτου: Τι Να Κάνεις Με την Ανακύκλωση του Αέρα - Πότε και Πώς Χρησιμοποιείται

Air Condition Αυτοκινήτου: Τι Να Κάνεις Με την Ανακύκλωση του Αέρα – Πότε και Πώς Χρησιμοποιείται

Γιατί Δεν Πρέπει Να Καθαρίζεις Τα Αυτιά Σου: Η Επιστήμη Μίλησε και Επιμένει - Τα Αυτιά Μας Είναι "Αυτοκαθαριζόμενα"

Γιατί Δεν Πρέπει Να Καθαρίζεις Τα Αυτιά Σου: Η Επιστήμη Μίλησε και Επιμένει – Τα Αυτιά Μας Είναι “Αυτοκαθαριζόμενα”