in , , ,

86 Ιδέες Κυκλοθυμικής Διακόσμησης Υπνοδωματίου που Τραβούν τα Βλέμματα

κυκλοθυμική διακόσμηση υπνοδωματίου,ιδέες διακόσμησης υπνοδωματίου,διακόσμηση υπνοδωματίου,διακόσμηση,
86 Ιδέες Κυκλοθυμικής Διακόσμησης Υπνοδωματίου που Τραβούν τα Βλέμματα

Τα σκούρα χρώματα θεωρούνταν πολύ ζοφερά για πολύ καιρό, αλλά τώρα δεν είναι έτσι! Όλοι αυτοί οι ζωντανοί χώροι μας κουράζουν μερικές φορές και ψάχνουμε κάτι διαφορετικό. Η κυκλοθυμική, σκοτεινή διακόσμηση αγκαλιάζει, είναι χαλαρωτική και καθόλου ζοφερή και μπορείτε να την επιλέξετε για το υπνοδωμάτιο σας. Διακόσμηση Υπνοδωματίου σε Μωβ Αποχρώσεις

86 Ιδέες Κυκλοθυμικής Διακόσμησης Υπνοδωματίου που Τραβούν τα Βλέμματα

Πώς να διακοσμήσετε ένα κυκλοθυμικό υπνοδωμάτιο

Η κυκλοθυμική διακόσμηση ταιριάζει στα περισσότερα στυλ: art deco, μινιμαλιστικό, μοντέρνο και vintage. Το κυκλοθυμικό και σκούρο δεν σημαίνει μόνο μαύρο, οι τοίχοι μπορεί να είναι γκρι, καφέ, σκούρο πράσινο ή ναυτικό μπλε. Οι σκούροι ματ τοίχοι φαίνονται καταπληκτικοί, γι’ αυτό σκεφτείτε αυτή την επιλογή.

Τώρα επιλέξτε τα έπιπλά σας σύμφωνα με το στυλ σας. Ταπετσαρισμένα ή εκλεπτυσμένα ξύλινα κρεβάτια, κομμάτια από ακατέργαστο ξύλο ή κομψά μοντέρνα κρεβάτια τοποθετημένα ακριβώς στο πάτωμα – υπάρχει μεγάλη ποικιλία ιδεών για να διαλέξετε. Δώστε έμφαση στη διακόσμησή σας με παγκάκια, καρέκλες, κομοδίνα και ταμπουρέδες.

Διακοσμήσεις και αξεσουάρ θα κάνουν το υπνοδωμάτιό σας πιο εντυπωσιακό. Αν πρόκειται για έναν εκλεπτυσμένο vintage χώρο, προτιμήστε κρυστάλλινους πολυελαίους, εκλεπτυσμένα κομοδίνα και ορειχάλκινες λεπτομέρειες. Εάν πρόκειται για ένα μινιμαλιστικό υπνοδωμάτιο, δοκιμάστε κομοδίνα με καθρέφτες και απλίκες στερεωμένες στον τοίχο. Διακοσμώντας ένα ρουστίκ υπνοδωμάτιο, σκεφτείτε μερικά ξύλινα δοκάρια στην οροφή και έπιπλα από τραχύ ξύλο για διακόσμηση, φαίνεται πολύ ασυνήθιστο με σκούρα χρώματα.

Δείτε ακόμη 40 Τολμηρές Ιδέες Τιρκουάζ Διακόσμησης Υπνοδωματίου

Πώς να κάνετε το κυκλοθυμικό υπνοδωμάτιό σας μη βαρετό

Τα σκούρα χρώματα μπορεί να φαίνονται πολύ συνηθισμένα, λίγο ζοφερά και βαρετά, ειδικά αν επιλέξετε μόνο ένα χρώμα. Πώς να ζωντανέψετε λοιπόν το υπνοδωμάτιο; Πρώτα απ’ όλα, μπορείτε να επιλέξετε έναν ολόκληρο χρωματικό συνδυασμό, για παράδειγμα, μπορεί να είναι μια κυκλοθυμική πράσινη παλέτα ή μια γκρι. Επιλέξτε διακόσμηση και αξεσουάρ σε διάφορες αποχρώσεις αυτού του χρώματος.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ο δεύτερος τρόπος είναι να παίξετε με τις υφές. Χρησιμοποιήστε διάφορα υλικά: ξύλο, δέρμα, μέταλλο, μάρμαρο, σκυρόδεμα και άλλα, θα κάνουν το υπνοδωμάτιό σας κομψό και μοντέρνο, ακόμα κι αν όλα έχουν το ίδιο χρώμα.

Ο τρίτος τρόπος είναι διάφορες λεπτομέρειες ή αξεσουάρ. Κάθε υπνοδωμάτιο θα φαίνεται πιο κομψό με αξεσουάρ από ορείχαλκο ή χαλκό, με κεριά και φανάρια. Μην ξεχνάτε ότι τα κυκλοθυμικά υπνοδωμάτια είναι αρκετά σκοτεινά. Επομένως τα φώτα δεν πρέπει να είναι υπερβολικά οπότε φροντίστε να δημιουργήσετε πολλά στρώματα φωτός για να τα χρησιμοποιήσετε με διαφορετικό τρόπο. Δοκιμάστε κρυφά φώτα κάτω από το κρεβάτι ή πίσω από έργα τέχνης και τοποθετήστε απλίκες για να κάνετε τον χώρο σας πιο άνετο. Σκεφτείτε να φτιάξετε ένα τζάκι για άνεση και επιπλέον φως. Οι καθρέφτες αντανακλούν το φως και κάνουν τα δωμάτια να φαίνονται μεγαλύτερα, και για ένα υπνοδωμάτιο μπορεί να είναι πολύ σημαντικό.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 40 Διαχρονικές Ιδέες Φλοράλ Διακόσμησης Υπνοδωματίου

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Φτιάξε σπιτικό τυρί GOUDA - Με 4 Λίτρα Γάλα Παίρνεις 2 Κιλά Τυρί

Φτιάξε σπιτικό τυρί GOUDA – Με 4 Λίτρα Γάλα Παίρνεις 2 Κιλά Τυρί

διακόσμηση υπνοδωματίου με πράσινο χρώμα,διακόσμηση υπνοδωματίου,ιδέες διακόσμησης υπνοδωματίου,διακόσμηση,

79 Ιδέες Διακόσμησης Υπνοδωματίου με Πράσινο Χρώμα