in , ,

8 Αλήθειες για τους Ψηλούς Ανθρώπους που μας Προκαλούν Δέος

αλήθειες για ψηλούς ανθρώπους,περίεργα,news,
αλήθειες για ψηλούς ανθρώπους,περίεργα,news,

Οι ψηλοί συχνά αντιμετωπίζουν μια τεράστια στοίβα στερεότυπων, από το να φτάσουν στο επάνω ράφι μέχρι να ρωτηθούν αν ο καιρός είναι διαφορετικός εκεί πάνω. Αλλά πέρα από την επιφάνεια, βρίσκεται ένας κόσμος απροσδόκητων χαρακτηριστικών. Από τα αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα για την υγεία μέχρι την ενδιαφέρουσα κοινωνική δυναμική, οι ψηλοί άνθρωποι αψηφούν τα ειρωνικά σχόλια. Έτσι, αν έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι άλλο κάνει τους ψηλούς να ξεχωρίζουν εκτός από το ύψος τους, ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε αλήθειες που προκαλούν δέος. 10 Αλήθειες για τα Τρόφιμα που Μάλλον Δεν Γνωρίζατε και σίγουρα θέλετε να μάθετε

Οι ψηλοί τείνουν να είναι πιο ευγενικοί.

Invision/Invision/East News, Invision/Invision/East News

Το να είστε ψηλοί έρχεται με τις δικές του προκλήσεις, και μία από αυτές είναι η ακούσια αντίληψη ότι είστε κυρίαρχοι ή εκφοβιστικοί. Για να αντιμετωπιστεί αυτό, πολλοί ψηλοί άνθρωποι κάνουν μια συνειδητή προσπάθεια να είναι πιο εύκολοι και πιο ευγενικοί με τους άλλους. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να μεταδίδετε χαρά και καλοσύνη ανεξάρτητα από το ύψος σας.

Το ύψος μπορεί να επηρεάσει το εισόδημα.

© nicolekidman / Instagram

Έχουμε προκατάληψη για το ύψος; Σίγουρα έτσι φαίνεται. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, ακόμη και 2 εκατοστά ύψους μπορεί να οδηγήσει σε κατά μέσο όρο σε περισσότερο σε ετήσιο εισόδημα.

Από την άλλη πλευρά, δεν είναι μυστικό ότι το Χόλιγουντ προτιμά τους πιο κοντούς ηθοποιούς, ειδικά τους κορυφαίους άνδρες σταρ.

Το να είστε ψηλοι κάνει καλό στην καρδιά.

© therock / Instagram

Είναι ένα εντυπωσιακό εύρημα που δείχνει πώς τα γονίδια και το ύψος μπορούν να έχουν πραγματικό αντίκτυπο στην υγεία της καρδιάς. Σύμφωνα με ορισμένους ερευνητές, εάν είστε κάτω από 1,6 μέτρα ύψος μπορεί να έχετε υψηλότερο κίνδυνο να αναπτύξετε καρδιαγγειακή νόσο σε σύγκριση με τους πιο ψηλούς. Οι στατιστικές δείχνουν ότι για κάθε 6 εκατοστά περισσότερου ύψους, ο κίνδυνος καρδιακής νόσου μειώνεται κατά περίπου 13,5%.

Όσο πιο ψηλοι είστε, τόσο πιο ψηλά κοινωνικά κατατάσσεστε.

Δεν είναι μυστικό ότι το ύψος συχνά συνοδεύεται από μια επιπλέον δόση κοινωνικής θέσης. Όταν υψώνεστε πάνω από το πλήθος, οι άνθρωποι τείνουν να κοιτάζουν κυριολεκτικά πάνω σας. Τα ψηλά άτομα συχνά τραβούν την προσοχή και αποπνέουν μια φυσική αυτοπεποίθηση που μπορεί να είναι αρκετά σαγηνευτική.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Ως αποτέλεσμα, συχνά καταλήγουν σε ηγετικές θέσεις και κατατάσσονται υψηλότερα στην κοινωνία. Για παράδειγμα, το 58% των CEOs στις ΗΠΑ έχουν ύψος πάνω από 1,8 ύψος.

Δείτε ακόμη Τεχνητή Νοημοσύνη: Έτσι Φαντάζεται τον Έλληνα και Άλλους Ευρωπαίους

Οι ψηλοί είναι πιο επιρρεπείς σε τραυματισμούς.

Όσον αφορά την αποφυγή τραυματισμού, οι ψηλοί μπορεί να έχουν μερικά ακόμη εμπόδια να αντιμετωπίσουν. Τα μακριά άκρα τους και το υψηλότερο κέντρο βάρους μπορούν να κάνουν τη ζωή τους να μοιάζει με ένα συνεχές παιχνίδι μέσα από τις πόρτες και τα εμπόδια που κρέμονται χαμηλά. Αλλά το να είστε προσεκτικοί και να προσαρμόζεστε στα μοναδικά φυσικά χαρακτηριστικά σας μπορεί να βοηθήσει στον μετριασμό των κινδύνων που σχετίζονται με το ψηλό ανάστημα.

Η «ψηλή προσωπικότητα» είναι ένα πράγμα.

© nicolekidman / Instagram

Αποδεικνύεται ότι το «να στέκεστε ψηλά» έχει τόσο μεταφορική όσο και κυριολεκτική σημασία. Όταν οι άνθρωποι μιλούν για μια «ψηλή προσωπικότητα», στην πραγματικότητα αναφέρονται σε ιδιότητες που σχετίζονται με το να είναι κανείς φυσικά ψηλός, όπως η υψηλή αυτοεκτίμηση και η διεκδίκηση. Έτσι, ακόμα κι αν το πραγματικό σας ύψος είναι περίπου στο μέσο όρο, μπορείτε ακόμα να «φέρεστε ψηλά» και οι άνθρωποι θα σας δουν ως κάποιον που αποπνέει μια ισχυρή παρουσία, αναλαμβάνει την ευθύνη και κυριαρχεί στο δωμάτιο.

Οι γυναίκες αισθάνονται πιο ασφαλείς κοντά σε ψηλούς άντρες.

Υπάρχει κάτι στους ψηλούς άντρες που δίνει σε μερικές γυναίκες μια επιπλέον αίσθηση ασφάλειας και τις κάνει να νιώθουν πιο θηλυκές. Είναι σαν να έχουν έναν προσωπικό σωματοφύλακα δίπλα τους.

Χάρη στους κανόνες και τα στερεότυπα της κοινωνίας, φτάσαμε να συσχετίζουμε το ύψος με τη δύναμη και την προστασία. Αλλά είναι πάντα καλό να θυμάστε ότι η ασφάλεια είναι κάτι περισσότερο από εκατοστά. Η ειλικρινής επικοινωνία, ο σεβασμός και η οικοδόμηση εμπιστοσύνης είναι αυτά που μας κάνουν να νιώθουμε ασφαλείς με κάποιον.

Η σχέση ύψους και ζήλιας διαφέρει μεταξύ ανδρών και γυναικών.

© rumeysagelgi / Instagram

Όσον αφορά το ύψος και τη ζήλια, οι άνδρες και οι γυναίκες έχουν διαφορετικές ιστορίες. Οι ψηλότεροι τύποι τείνουν να το έχουν πιο εύκολα – θεωρούνται πιο ελκυστικοί, κυρίαρχοι και επιτυχημένοι στην αναπαραγωγή, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε λιγότερη ζήλια.

Αλλά για τις γυναίκες, είναι λίγο πιο περίπλοκο. Η έρευνα έχει ρίξει φως σε αυτή την ενδιαφέρουσα σχέση μεταξύ ύψους και ζήλιας μεταξύ των γυναικών. Είναι ενδιαφέρον ότι οι γυναίκες με μέσο ύψος βρέθηκαν να βιώνουν τη λιγότερη ζήλια. Ωστόσο, καθώς οι γυναίκες παρέκκλιναν από αυτό το μέσο ύψος, είτε είναι ψηλότερες είτε πιο κοντές, τα επίπεδα ζήλιας έτειναν να αυξάνονται.

πηγή

Δείτε επίσης Γιατί οι Άνδρες Βρίσκουν τις Γυναίκες με Σώμα Κλεψύδρας πιο Ελκυστικές, Σύμφωνα με την Επιστήμη

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

καλοκαιρινό επιδόρπιο,επιδόρπιο με μπανάνες,γλυκές δημιουργίες,συνταγές,

Το Τέλειο Καλοκαιρινό Επιδόρπιο με Μόνο 4 Υλικά

γυάλινες τραπεζαρίες,πλεονεκτήματα γυάλινης τραπεζαρίας,μειονεκτήματα γυάλινης τραπεζαρίας,ιδέες για γυάλινες τραπεζαρίες,διακόσμηση τραπεζαρίας,έπιπλα,

33 Ιδέες για Γυάλινες Τραπεζαρίες Βγαλμένες από το Instagram