in , , , ,

Μυρωδιά Από Τσιγάρο Στα Έπιπλα: Έτσι θα την ξεφορτωθείτε Μια Για Πάντα με 6 Τρόπους

6 Τρόποι για να Αφαιρέσετε τη Μυρωδιά Τσιγάρου από τα Έπιπλα
6 Τρόποι για να Αφαιρέσετε τη Μυρωδιά Τσιγάρου από τα Έπιπλα

Αν είστε μανιώδεις καπνιστές και τα έπιπλα σας έχουν νοτίσει από τη μυρωδιά του τσιγάρου αυτές οι χρήσιμες συμβουλές θα σας βοηθήσουν να την μειώσετε ή να απαλλαγείτε εντελώς από αυτή. Για το Απόλυτα ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ Κρεβάτι, Ακολουθήστε Αυτές τις Εύκολες Συμβουλές

Μαγειρική σόδα

Είτε σε ένα δοχείο είτε πασπαλισμένη απευθείας και σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα αργότερα, η μαγειρική σόδα είναι εκπληκτική όταν πρόκειται για την απορρόφηση των οσμών.

Χρησιμοποιήστε αλεσμένο καφέ

Πάρτε λίγο χρησιμοποιημένο αλεσμένο καφέ αλλά φροντίστε να μην λερώσετε καμία από τις επιφάνειες. Η καλύτερη χρήση του είναι σε ένα δοχείο και για τα μη υφασμάτινα έπιπλα σας.

Δείτε ακόμη Πώς να Καθαρίσετε το Επάνω Μέρος Ντουλαπιών Κουζίνας

Παλιές εφημερίδες

Το τσαλακωμένο χαρτί εφημερίδων είναι αποτελεσματικό αφαιρετικο για τις οσμές και αφού κάνει τη δουλειά του, μπορείτε ακόμα να το πετάξετε στον κάδο ανακύκλωσης ή να το χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας: Εφημερίδα + ψεκασμένο ξίδι = λάμψη χωρίς ραβδώσεις.

Αέρισμα

Εάν μπορείτε, αφήστε το έπιπλο σε εξωτερικό χώρο, ώστε ο καθαρός αέρας να κάνει τα μαγικά του. Ωστόσο, προσέξτε τον άμεσο ήλιο ή τη βροχή και την υγρασία, καθώς αυτά μπορούν να προκαλέσουν ζημιά και παραμόρφωση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βάψιμο

Το βάψιμο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσετε νέα ζωή σε παλιά έπιπλα και επίσης κάνει καταπληκτική δουλειά στην καταστολή της οσμής του τσιγάρου. Φροντίστε να καθαρίσετε καλά τις επιφάνειες εκ των προτέρων (δοκιμάστε μια πάστα από ξύδι μαγειρικής σόδας), ακολουθούμενη από ένα ελαφρύ τρίψιμο/σκούπισμα για μέγιστη πρόσφυση.

Χρησιμοποιήστε βότκα

Μπορείτε να ρίξετε λίγη βότκα σε ένα μπουκάλι ψεκασμού και να ψεκάσετε το έπιπλο. Αυτό το κόλπο κάνει θαύματα και στα ρούχα και είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση σε χημικά προϊόντα.

Ανάλογα με το πόσο έντονη είναι η μυρωδιά του τσιγάρου, ίσως χρειαστεί να δοκιμάσετε έναν συνδυασμό από αυτές τις συμβουλές.

πηγή φωτογραφίας φώτο The Spruce / Alandra Chavarria

Δείτε επίσης Πώς θα απαλλαγείτε από τη μυρωδιά του τσιγάρου μέσα από το σπίτι σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.8 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Φυτέψτε αυτά τα Πολυετή Λαχανικά μια Φορά και θα κάνετε Συγκομιδή για Δεκαετίες

Φυτέψτε αυτά τα Πολυετή Λαχανικά μια Φορά και θα κάνετε Συγκομιδή για Δεκαετίες

κούρεμα γκαζόν,συμβουλές για γκαζόν,συμβουλές κηπουρικής,για τον κήπο,χρήσιμα,

Πότε Σταματά να Μεγαλώνει το Γκαζόν αν Δεν το Κουρεύετε