in , ,

Πώς θα απαλλαγείτε από τη μυρωδιά του τσιγάρου μέσα από το σπίτι σας

Πώς θα απαλλαγείτε από τη μυρωδιά του τσιγάρου μέσα από το σπίτι σας

Μήπως να ξανασκεφτείτε το θέμα του τσιγάρου;

Eάν είστε καπνιστής ξέρετε πολύ καλά ότι ο πιο σίγουρος τρόπος για να μην μυρίζει το σπίτι σας… σαν τασάκι, είναι είτε να κόψετε το τσιγάρο είτε να βγαίνετε έξω από αυτό για να καπνίσετε  π.χ. στο μπαλκόνι σας. Υπάρχει και η λύση του απορροφητήρα, αλλά όποια την έχει δοκιμάσει γνωρίζει ότι είναι προτιμότερο να μην ανάψει ποτέ εκείνο το τσιγάρο.

Πώς θα απαλλαγείτε από τη μυρωδιά του τσιγάρου μέσα από το σπίτι σας

Τώρα που καλοκαίριασε φρόντιστε να έχετε ανοιχτά πόρτες και  παράθυρα. Έτσι ή αλλιώς να αερίζετε το σπίτι σας καθημερινά.

Εννοείται πως πρέπει να αδειάζετε πάντα το σταχτοδοχείο, και να πλένετε το τασάκι, ακόμη και αν έχει μόνο μια γόπα μέσα και φεύγοντας από το σπίτι να πετάτε τα σκουπίδια.

Επειδή και με ένα – δυο τσιγάρα την ημέρα το σπίτι παίρνει την άσχημη μυρωδιά του, φροντίστε παράλληλα προκειμένου να αλλάξετε την ατμόσφαιρα να ρίξετε λίγη βανίλια σε σκόνη μέσα στο σταχτοδοχείο.

πώς να διώξεις τη μυρωδιά του τσιγάρου μέσα από το σπίτι σου

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε ένα μείγμα από φέτες μήλου και ξυλάκια κανέλας, το οποίο θα βράσετε σε ένα κατσαρολάκι. Η όμορφη μυρωδιά θα μεταφερθεί γρήγορα σε όλο το σπίτι.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Αποτελεσματικό είναι και το λευκό ξίδι, το οποίο μπορείτε να βάλετε σε ένα μπολ, που θα έχετε στον χώρο που καπνίζετε. Όταν αδειάσετε το τασάκι χύστε και το ξύδι. Εξίσου αποτελεσματική  είναι η μαγειρική σόδα αλλά και τα στεγνά κατακάθια του καφέ.

Όσο για τα πιο βαριά ρούχα σας, που επίσης μυρίζουν γρήγορα τσιγαρίλα, φροντίστε τόσο να τα αερίζετε, όσο και να τα αρωματίζετε με αιθέρια έλαια. Η μυρωδιά θα φύγει και εάν τα αφήσετε σε κλειστή σακούλα για ρούχα με τα έλαια για τρεις – τέσσερις ώρες.

Για να μην πάρουν τη μυρωδιά του τσιγάρου και τα άλλα ρούχα που έχετε στην ντουλάπα τοποθετήστε στον χώρο ξυλάκια κανέλας ή λίγο γαρύφαλλο.

Τουλάχιστον μια φορά το τρίμηνο και νωρίτερα εφόσον το κρίνετε απαραίτητο, πλύντε ριχτάρια, θήκες από μαξιλάρια και κουρτίνες για να φρεσκάρετε τον χώρο σας. Κάποια φυτά μπορούν να βοηθήσουν να καθαρίσεσετε την ατμόσφαιρα του σπιτιού, όπως η αράχνη.

Μήπως να ξανασκεφτείτε το θέμα του τσιγάρου;

via imommy

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

ιδέες διακόσμησης κρεβατοκάμαρας σε σκανδιναβικό στυλ

47 ιδέες διακόσμησης κρεβατοκάμαρας σκανδιναβικού στυλ

20 ιδέες για να αυξήσετε το χώρο αποθήκευσης σε μικρές κρεβατοκάμαρες

20 ιδέες για να αυξήσετε το χώρο αποθήκευσης σε μικρές κρεβατοκάμαρες